Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

alpha said:
nisi pobedio

prvo zato sto ti je slika grb ofke

drugo zato sto nije smesno

i trece zato sto neces jebati

;)

Фејлујеш, не знаш о чему се ради. :) За грб тићу, смешно је ако знаш о коме/чему се ради и то што нећу јебати је и коначна победа. :)

On 7/3/2012 at 4:24 PM, mohican said:
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ali fb na srpskom + pisanje cirilice svuda

koje je to licimersto raditi na netu gde je 99% stvari na egleskom i sve mnogo logicnije na engleskom

posto kapiram da to toj logici moras da budes patriota koji zaista veruje i ljude i zemlju

i nema nikakve logike da koristis nesto sto su smislili ljudi koja ne vole nasu zemlju

killYg0r said:
ali fb na srpskom + pisanje cirilice svuda

koje je to licimersto raditi na netu gde je 99% stvari na egleskom i sve mnogo logicnije na engleskom

posto kapiram da to toj logici moras da budes patriota koji zaista veruje i ljude i zemlju

i nema nikakve logike da koristis nesto sto su smislili ljudi koja ne vole nasu zemlju

Каква малоумна порука.

Лицемерно је писати ћирилицом на нету, где је 99 % ствари на енглеском. Извини!

Можда треба и српски да престанемо да говоримо, јер се у свету више користе енглески или шпански, мислим, практичније је, јер ми живимо у свету.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

А где су те то научили?

И зашто неко ко није као ти мора бити затуцани националиста, шовиниста или шта год?

Хахахаха, а реци који дебил и затуцани националиста тек треба да будеш ако знаш и правопис. Која је то тек туга.

Јер већина људи на нету пише без интерпункције и мимо основних правила, мора онда да мислим како је то све антисрпска завера. ;)

Који панк. :)

killYg0r said:
pa ne ja sam samo random posmatrac sa strane

samo vidim da pises na cirilici i navijas za ofk sto je lokalni patriotizam zar ne

Da je malo pameti ceo Beograd bi navijao za OFK, a ostatak Srbije za svoje lokalne klubove, ali jebiga svi su nas vaspitali da navijamo za komunisticke blizance, jebiga sad :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

СавСамИсти said:
Da je malo pameti ceo Beograd bi navijao za OFK, a ostatak Srbije za svoje lokalne klubove, ali jebiga svi su nas vaspitali da navijamo za komunisticke blizance, jebiga sad :D

Браво, царе! :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...