absolute Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ahaha... jel su se uzeli na kraju...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 koji smor kad na poslu nema posla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Cuti ti "napijem se od 2-3 case piva" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 dobro jutro drugari! treba danas da se iscimam do Marakane da uzmem karte,ali mrzi me do jaja :D. Moracu da nadjem nekog da mi uzme to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 status moje drugarice iz srednje sa fejsa... Ivana Dinkic uu:) ... Bar je u kvizovima istina... Daj boze da dodje taj andjeo sa krilima ljubavi.... Ivana ich nahm am Koja izreka opisuje tebe ? Quiz teil und erzielte folgendes Ergebnis " Neki ljudi nam izvade srce, drugi ga vrate na mjesto " Ti si osoba koju je neko ranio i mislio / mislila si da si izgubio / izgubila vjeru u ljubav .. ali amor te pogledao i poslao ti andjela na krilima ljubavi :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 E, aj nemojte pisati statuse klinki sa fejsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 hvala vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Drugi događaj danas iz ulice, vozi neka riba kola i iz sporedne se uključuje u glavnu ulicu, tako da je negde na granici toga da se bezobrazno uključila ispred nekog keca. Međutim, zaista nije toliko bilo strašno, koliko je druga riba, koja vozi keca, krenula da trubi i svira, narodski rečeno, "legla na sirenu". U tom staje ova prva riba na sred ulice i izlazi iz kola (solidna neka milf, biće važno kasnije za priču :)) i kreće da se dere "Šta bre ti 'oćeš, vidi na šta ličiš" (kao da je to važno za to što ova trubi), ova joj odgovara "Šta se dereš, kako se to uključuješ glupačo jedna" ova pak njoj uzvraća "Kakva si bre, jebi se!" i u tom treći auto u nizu, neki matorac u jugu, izlazi iz kola i obraća se ovoj prvoj (milf jelda), onako opuštenim ali malo glasnijim tonom "Gospođo, ja bih vas malo jeb'o!". Malo je reći da su se obe zbunile izjavom :) ahhahahahahahahahaha znači kako sam se iskidao, mogu samo da zamislim na šta je to ličilo uživo : )))) odgovor kakav ne očekuješ, tzv update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 bas sam se nasmejao na ovu lakijevu pricu, ulepsao mi je dan!:)...elem, veceras opet kod cika zube, vreme je da se vadi druga osmica, wish me luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Umrtvi malo nerve rakijom, jebo anesteziju! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 he didnt see that coming Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) verovatnoca da neko pomene rakiju posle svakog Duletovog posta je veoma velika :) edit: preteche me Vudi :) Edited August 5, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 :))))) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 verovatnoca da neko pomene rakiju posle svakog Duletovog posta je veoma velika :) skoro pa sto posto jebote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Skoro kao količina alkohola u rakiji koju pije Dule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 HAE! btw, http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/gro...5466&ref=mf :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Bolje rakija nego sake! THIS USER HAS BEEN BANNED FOR THIS POST. Edited August 5, 2009 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Dule ce biti ministar za 'shljive i ostalo voce', pa ce dobiti jednu japansku frigatu da se vozi kanalima za navodnjavanje i nadgleda radove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 sto zajebavate duleta za rakiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Dule ce biti ministar za 'shljive i ostalo voce', pa ce dobiti jednu japansku frigatu da se vozi kanalima za navodnjavanje i nadgleda radove :) ja bih pre jedan atago class destroyer ako moze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Kolko dima, kao da imaju pecaru rakije u potpalublju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ^^ :D bacao zabice sa friedrichom... nema kamenchica,onih oblih amelie, shit, glupi kej, al smo zato minirali neke flase i razne alien prolaznike.. bash smo deca :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 high score :P Dule ce biti ministar za 'shljive i ostalo voce', pa ce dobiti jednu japansku frigatu da se vozi kanalima za navodnjavanje i nadgleda radove :) da, da, samo da josh u Vojvodini ima shljiva il' da u Srbiji ima kanala.. mada moze da joj ugradi neke tochkove i motor sa stare bube, pa k'o Dule Savic.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Kolko dima, kao da imaju pecaru rakije u potpalublju. pa da, pogon su 4 Ishikawajima Harima Mitsubishi Heavy Industries gasne turbine koje rade na alkoholna isparenja HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Alkoholna isparenja iz Duletovih usta kad se napije rakije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts