Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prevrtljiv je Dule...posle se zalozio pivom...:D

Fino \lesko\ blejkanje \lesko\....

Napio sam se ko dupe od 2-3 chase piva...:(

Dule me gledao kao da sam siroche :(

Inace, Bole uhvatio boju na moru...pozeljniji je nego ikad ranije...:)

Pozdrav za drustvo...:)

Nego, Vudu, suska se u redakciji da su neke ribe u opticaju...:)

wink, wink, nudge, nudge...

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Evo malo minijatura sa ulica Beograda.

Ako vas zanima koliko su vrhunske kraljice noći kod autobuske stanice, 20 eur je "komad", ali ako hoćeš trojku i dalje nema popusta, već se plaća po 20 evra svaka. Da, ja sam se interesovao lično, da preteknem sve komentare :) Što je najcrnje od svega, nisam nešto puno kasno prolazio tuda (blizu sendvič kinga), mislim da je bilo oko 22h.

Drugi događaj danas iz ulice, vozi neka riba kola i iz sporedne se uključuje u glavnu ulicu, tako da je negde na granici toga da se bezobrazno uključila ispred nekog keca. Međutim, zaista nije toliko bilo strašno, koliko je druga riba, koja vozi keca, krenula da trubi i svira, narodski rečeno, "legla na sirenu". U tom staje ova prva riba na sred ulice i izlazi iz kola (solidna neka milf, biće važno kasnije za priču :)) i kreće da se dere "Šta bre ti 'oćeš, vidi na šta ličiš" (kao da je to važno za to što ova trubi), ova joj odgovara "Šta se dereš, kako se to uključuješ glupačo jedna" ova pak njoj uzvraća "Kakva si bre, jebi se!" i u tom treći auto u nizu, neki matorac u jugu, izlazi iz kola i obraća se ovoj prvoj (milf jelda), onako opuštenim ali malo glasnijim tonom "Gospođo, ja bih vas malo jeb'o!". Malo je reći da su se obe zbunile izjavom :)

ahahahahhaha bash jeste car :))))))))

na poslu, stavljam kafu, pa krecem da instaliram windows 7 na svojoj mashini koju sam doneo od kuce...posle moram da uradim bekap sa starog harda(kupio sam novi hard WD 1TB green...) dok nije guzva...

crko mi je mish juche koga imam hmmm jedno 6-7 godina verovatno(logitech pilot) :( vechna japamja

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...