Kal1mero Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 juce kad sam se vracao sa BF-a neki matori lik 50godina se spustio kolima niz stepenice koje vode do TC usca hahahahhha:D i faca mu je bila kao da mu je to standardna varijanta :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ortak otisao jutros u Ameriku,pa malo bio kao "ispracaj"...pa eto napili se bas,pevali,blejkali... odavno se nisam napio,sad mi bas nije dobro,raspadam se na sve strane... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Pun sam testosterona... Jbte nisam normalan,dzanglao sam ga 8 puta od sinoc i jos bi :( HOCU DEVOJKU!!!1 Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 uja <3 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Isecak iz oglasa za posao: Be able to establish relationship with local media with editors in the Western Balkan region (Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia, Macedonia, Montenegro, Kosovo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Не знам шта ти је чудно, кад пола света сматра Косово за државу, за њих је Србија ово У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Glupa Opera, kad pritiskam Alt+Shift dok kucam da bih prebacio tastaturu, fokus mi ode gore u menu bar i moram još jednom da pritisnem Alt da se vrati na sajt. Ovo se ne dešava u drugim browserima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 svi su nesto bolesni oko mene,i zabole me danas grlo,pa sam odmah zveknuo fervex i spavao ceo dan od toga... Veceras na bf,a ne ide mi se uopste...ali ajde kao,cisto da izblejim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) i ja zakacio prehladu (zaspao nocas sa mokrom kosom - debil), raspadam se, a ne mogu da popijem fervex pa to ti je. Edited August 13, 2009 by vLaDa__ MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 tja puche mi xpsp3 sam od sebe u sred rada... i to samo posle 2 meseca rada... prethodna instalacija se drzala 1,5 god... sva sreca pa win7 sljaka odoh na prejadni izgovor za letnji festival u mom gradu, bar da popijem pivo sa ekipom, jushe sam namakao preko 100k pazara od jedne zurke koju su moji drugari pravili... sav taj rejv pochinje da se isplacuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Pre par sati sam saznao da mi je ortak iz kraja izboden sinoc na beer festu... valjda se pokachilo njih troje sa tri navijaca zvezde ( predpostavlja se da su xijene, kako mi kaze drug ) i dobio 6 uboda nozem, 5 u predelu ledja, i probushena mu plucna maramica... van zivotne opasnosti je... momak je mnogo dobar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) josh nisam chuo da je neko ko je zasluzhio bio izboden ili isprangijan, nego sve neki ko lebac dobri momci... Edited August 13, 2009 by superbad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 brate ako ga zna, valjda zna i da je dobar, sta mracis brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Možda baja stvarno i jeste dobar lik, ali ima istine u onome što rev kaže. Ortaci su jedan drugome dobri, iako su možda totalni kreteni i šabani prema drugima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 znam ja to, nisam zato reko, nego cisto neka pristojnost kad su takve stvari u pitanju, ne pricamo hipoteticki, stvarno mu je drugar izboden, mislim, ne znam, meni takve reakcije nisu jasne... mislim, okej je imati bilo kakav stav, al onda ne komentarises naglas, tj mozes, nije zabranjeno, al, opet kazem, nije mi jasno... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ne znam shta da ti kazhem dulio, to mi je bila prva reakcija i mozhda sam trebao da precutim ali u takvom zhalosnom svetu zhivimo da su ovakve "vesti" davno prestale da me iznenadjuju i potresaju. ono shto sam ja hteo da istaknem, mozhda ne u najsretnijem trenutku, je to da se ovakve stvari deshavaju mahom "dobrim momcima" koji se i pored toga shto su dobri ipak nekako nadju u sred frke. naravno ponekad se desi da stvarno strada neko ni kriv ni duzhan i izvinjavam se ako je u ovom sluchaju tako, ali iz nekog iskustva velikom vecinom su to likovi koji su isto tako spremni nekog da izbodu ili makar da mu otvore glavu ciglom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Pa ne, ozbiljno vam kazem momak je totalno fin. Trenira fudbal, igra ga perfektno, igramo ga svaki dan, nikad se nije kurchio i tako to. Ali koliko znam, drugi ortak shto je bio sa njime, zakachio se sa tim likovima ( iz ne znam kog razloga ) i kasnije su ga sacekali kad je krenuo kuci i valjda je i on uleteo u odbranu druga i on je nastradao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) ma okej, to je verovatno svima prva reakcija i svi tako analiziraju, al nesto razmisljam da meni jave da mi je izboden drugar, dodjem sav istripovan na rur i iskenjam se na 'pricajte' i onda dodjes ti i kazes 'ma jeste, sad su svi oni dobri likovi', smorio bih se zesce. pa sve i da mi je uros misic taj drugar:) ja sam samo teo da kazem da takva hipotetika, mozda i tacna, nije bila preterano umesna u tom trenutku. edit: lol dablpost Edited August 13, 2009 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 izvini, cemu pominjanje urosa misica u ovom kontekstu?? vratia se sa bf-a, popio dva piva, odusevio se irish tochenim, i zapalio gajbi... mnogo sam umoran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 otkud znam, pao mi na pamet:) ko sto je zilet, iako marka, postao sinonim za brijace:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 josh nisam chuo da je neko ko je zasluzhio bio izboden ili isprangijan, nego sve neki ko lebac dobri momci... A postoji neko ko zasluzuje da bude izboden? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 srecan sam neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 A postoji neko ko zasluzuje da bude izboden? da The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 btw, skontao sam ovo pre neki dan na shtrandu iznad wc-a neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 A postoji neko ko zasluzuje da bude izboden? To je i mene pitala ortakinja kada smo raspravljali o istoj toj temi. Naravno da postoji neko ko zasluzuje da najebe, makar to bio i noz. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts