Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Au, moj drugar iz srednje je isto tako zabo zid i isao na operaciju, ima neke metalne delove u prstima sad :D Al najgore sto se decko bavi atletikom, skok s motkom izmedju ostalog, pa je debil umalo sjebo karijueru zbog zida...

kad nije uma thurman

neka osoba glupak hehe

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vozao sam se malo po šumadiji sa drugarima juče, i bilo je prekrasno. bg - manasija - jagodina - kruševac - bg; od svega ovoga je jedino trebalo jagodinu preskočiti (koje sranje od grada omfg!), i otići do resavske pećine umesto toga.

ali zato priroda, seoski putevi bez žive duše, bleja, ekipa i kafana na vrh brda u kruševcu: [8D]

a video sam i grob vronskog!

vozao sam se malo po šumadiji sa drugarima juče, i bilo je prekrasno. bg - manasija - jagodina - kruševac - bg; od svega ovoga je jedino trebalo jagodinu preskočiti (koje sranje od grada omfg!), i otići do resavske pećine umesto toga.

I REFUSE!

Mogao si , kad vec gotovis manastire, a bio si u Pomoravlju, da posetis i Ravanicu i Josanicu.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

I REFUSE!

Mogao si , kad vec gotovis manastire, a bio si u Pomoravlju, da posetis i Ravanicu i Josanicu.

pa sad, možda sam propustio nešto mnogo kul u jagodini, al video sam centar koji se sastoji od jedne ulice kojom svi voze ko da su na trkama, i onaj kompleks oko akvaparka gde je bio vašar, tj. hororična seljanija. zoo vrt je kul al ne može da prismrdi beogradskom a muzej voštanih figura je smešan.

i je l moguće da ne postoji neka pešačka ulica, troje ljudi smo pitali?

što se manastira tiče, dosta je jedan na takvom izletu, inače se dan pretvori u kvazireligijski pozeraj.

pa sad, možda sam propustio nešto mnogo kul u jagodini, al video sam centar koji se sastoji od jedne ulice kojom svi voze ko da su na trkama, i onaj kompleks oko akvaparka gde je bio vašar, tj. hororična seljanija. zoo vrt je kul al ne može da prismrdi beogradskom a muzej voštanih figura je smešan.

i je l moguće da ne postoji neka pešačka ulica, troje ljudi smo pitali?

Nije Jagodina bog zna kakvo mesto, ali je daleko od toga sto si napisao, i garantujem da je zabavnija od vecine gradova te velicine (~50k) u Srbiji.

Centar se sastoji i od te ulice koju si pomenuo, Skvera Omladine, Male Pjace, Gimnazijskog Parka, Opstinskog Parka, Moravskih zgrada... Pesacka ulica u klasicnom smislu ulice sa kaficima i buticima ne postoji, ali postoji ogromna pesacka zona od Skvera Omladine do Gimnazijskog Parka gde ima i kafana i kafica i pivnica..

Svakako da je Zoo mnogo bolji u Bgu, mislim sta si ocekivao? Opet, to je jedan od samo tri u Srbiji, i za grad tipa Jagodine, apsolutno je super.

Isto vazi i za Muzej Vostanih Figura, slazem se da nije bog zna sta, ali je opet vise nego dobar, kada se uzme u obzir da je jedini koji imamo u Srbiji.

Postoji i Muzej naivne umetnosti, koji je i tim krugovima poznat i u Evropi, koji je jako kul ako gotivis te stvari. Naravno i zavicajni muzej, koji je klasicni istorijski muzej kraja.

Vasar je bio, jer je vasarni dan(3-5 puta godishnje), ali nece jos dugo onde da se odrazava posto ce grad svu onu zemlju da proda, jer se , ako si primetio, jako puno gradi gore.

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

meni je, iskren da budem, od jagodine bio daleko lepši i svilajnac. šteta što nismo našli taj park, kontam da je to najlepši deo grada, tako da bi i utisci bili povoljniji da jesmo.

što se vašara tiče, znam da nije stalno tamo, al je baš pokvario utisak. no, da ne bude da samo pljujem, u zoo vrtu imate mladunče tigra, i to je nešto najlepše što sam ja u životu video :)

A jel si bio u parku Djurdjevo Brdo? Onaj odmah pored zoo vrta? To je po meni ubedljivo najlepsi park u gradu...

http://www.jagodina.autentik.net/park_djur...o_brdo/park.php

Edited by СавСамИсти

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...