LaG Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Au, moj drugar iz srednje je isto tako zabo zid i isao na operaciju, ima neke metalne delove u prstima sad :D Al najgore sto se decko bavi atletikom, skok s motkom izmedju ostalog, pa je debil umalo sjebo karijueru zbog zida... kad nije uma thurman neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Sanjao sam Kruka kako se vozi u volcvagen bubi mrtav pijan i dere se kroz prozor, a sa njim neka plavusa pozadi sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Sanjao sam Kruka kako se vozi u volcvagen bubi mrtav pijan i dere se kroz prozor, a sa njim neka plavusa pozadi JE LI MEDOLINKA TO BILA A ?!:D haahaha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 idi di kljovara, da cujem oce da cupa, il da sece... zivot je lep \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ove dine on nama kupuje pivo:) Moze po jedno, vise ne mogu :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 omg first!!! nego, otkazala mi kocnica zadnja, sva sreca pa nije bila nizbrdica ili neka velika brzina... smorio sam se... posle razmisljam, reci da mi je otkazala u bulevaru, posto sam tamo planirao da idem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 jebote koji sam ja car. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 vozao sam se malo po šumadiji sa drugarima juče, i bilo je prekrasno. bg - manasija - jagodina - kruševac - bg; od svega ovoga je jedino trebalo jagodinu preskočiti (koje sranje od grada omfg!), i otići do resavske pećine umesto toga. ali zato priroda, seoski putevi bez žive duše, bleja, ekipa i kafana na vrh brda u kruševcu: a video sam i grob vronskog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 E bio danas na kuglanju u Ushcu, izmedju ostalog 1040 dinara partija, podeljeno na 4 to je znaci 260 dinara svako A valjda svaka sledeca partija nesto jeftinija i tako to Koliko je kuglanje na drugim mestima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 To je skupo uvek bilo. Na drugom mestima plaćaš na sat, recimo da je 2000 dinara najskuplji termin po jednom satu, a u jedan sat 4 osobe mogu da zbudže jedno 3 partije opušteno, moguće čak i 4, pa ti računaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 kad ce neko rur takmichenje, kao onomad:) uchipimo se svi za shke i udri:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Može, može, što da ne, osim što tad niste plaćali :) A čak ste i nagrade dobili, kao i majice! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 istina, bash je bilo kul :) a josh smo i pobedili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ničeg se ne sećam sa tog kuglanja, a i nisam pola ljudi znao tad :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 vozao sam se malo po šumadiji sa drugarima juče, i bilo je prekrasno. bg - manasija - jagodina - kruševac - bg; od svega ovoga je jedino trebalo jagodinu preskočiti (koje sranje od grada omfg!), i otići do resavske pećine umesto toga. I REFUSE! Mogao si , kad vec gotovis manastire, a bio si u Pomoravlju, da posetis i Ravanicu i Josanicu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Tada smo Vudu odlučili da te dovedemo među ljude, da malo IRL-uješ :) A kuglanje, pa napravićemo nešto, što da ne, možemo one tamo nedelje na primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Sanjao sam Kruka kako se vozi u volcvagen bubi mrtav pijan i dere se kroz prozor, a sa njim neka plavusa pozadi jel sprco? :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 I REFUSE! Mogao si , kad vec gotovis manastire, a bio si u Pomoravlju, da posetis i Ravanicu i Josanicu. pa sad, možda sam propustio nešto mnogo kul u jagodini, al video sam centar koji se sastoji od jedne ulice kojom svi voze ko da su na trkama, i onaj kompleks oko akvaparka gde je bio vašar, tj. hororična seljanija. zoo vrt je kul al ne može da prismrdi beogradskom a muzej voštanih figura je smešan. i je l moguće da ne postoji neka pešačka ulica, troje ljudi smo pitali? što se manastira tiče, dosta je jedan na takvom izletu, inače se dan pretvori u kvazireligijski pozeraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) pa sad, možda sam propustio nešto mnogo kul u jagodini, al video sam centar koji se sastoji od jedne ulice kojom svi voze ko da su na trkama, i onaj kompleks oko akvaparka gde je bio vašar, tj. hororična seljanija. zoo vrt je kul al ne može da prismrdi beogradskom a muzej voštanih figura je smešan. i je l moguće da ne postoji neka pešačka ulica, troje ljudi smo pitali? Nije Jagodina bog zna kakvo mesto, ali je daleko od toga sto si napisao, i garantujem da je zabavnija od vecine gradova te velicine (~50k) u Srbiji. Centar se sastoji i od te ulice koju si pomenuo, Skvera Omladine, Male Pjace, Gimnazijskog Parka, Opstinskog Parka, Moravskih zgrada... Pesacka ulica u klasicnom smislu ulice sa kaficima i buticima ne postoji, ali postoji ogromna pesacka zona od Skvera Omladine do Gimnazijskog Parka gde ima i kafana i kafica i pivnica.. Svakako da je Zoo mnogo bolji u Bgu, mislim sta si ocekivao? Opet, to je jedan od samo tri u Srbiji, i za grad tipa Jagodine, apsolutno je super. Isto vazi i za Muzej Vostanih Figura, slazem se da nije bog zna sta, ali je opet vise nego dobar, kada se uzme u obzir da je jedini koji imamo u Srbiji. Postoji i Muzej naivne umetnosti, koji je i tim krugovima poznat i u Evropi, koji je jako kul ako gotivis te stvari. Naravno i zavicajni muzej, koji je klasicni istorijski muzej kraja. Vasar je bio, jer je vasarni dan(3-5 puta godishnje), ali nece jos dugo onde da se odrazava posto ce grad svu onu zemlju da proda, jer se , ako si primetio, jako puno gradi gore. Edited August 10, 2009 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 meni je, iskren da budem, od jagodine bio daleko lepši i svilajnac. šteta što nismo našli taj park, kontam da je to najlepši deo grada, tako da bi i utisci bili povoljniji da jesmo. što se vašara tiče, znam da nije stalno tamo, al je baš pokvario utisak. no, da ne bude da samo pljujem, u zoo vrtu imate mladunče tigra, i to je nešto najlepše što sam ja u životu video :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) A jel si bio u parku Djurdjevo Brdo? Onaj odmah pored zoo vrta? To je po meni ubedljivo najlepsi park u gradu... http://www.jagodina.autentik.net/park_djur...o_brdo/park.php Edited August 10, 2009 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Jeste gledali poslednju SAT patrolu? Tu je bilo finih mesta gde mozhe da se ode u okruzhenju Jagodine.. od pecina do arheoloskih nalazista i sve u okviru Jagodine.. no, ko nije gledao, a koga interesuje, moze pogledati - http://www.rts.rs/media/multimediaBoxPopup...%A1%D0%90%D0%A2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 A jel si bio u parku Djurdjevo Brdo? Onaj odmah pored zoo vrta? To je po meni ubedljivo najlepsi park u gradu... http://www.jagodina.autentik.net/park_djur...o_brdo/park.php bio sam, stvarno je dobro sređen park, jedino što je bio pun ljudi zbog vašara jebenog koji je bio 5m odatle :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts