Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

lol brate, pa to si mogao da pitaš bilo kog teretandžiju, kad si na dijeti sa izbačenim mastima nema nikakvog fizikalisanja jer stradaju zglobovi :)

doduše ovo verovatno i nije to što su ti tačno dijagnosticirali, ali uglavnom nedostatak masti sjebava zglobove :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

svejedno u pravu je :/

inace, pukosmo odbojku -.- sudije su nas krale malkice :/

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

blejim gajbi smaram se, idem da otkucam nesto za seminarski, cima me ortak gadno...

dosao mi je ortak iz francuske i ocu da ga vodim negde sutra ali se sutra baas nista ne desava... gde valja ici ponedeljkom? ja uglavnom tad ako izlazim zapalim na karaoke u dangubu :))))) ali to bi ga smorilo max.. neki house rnb dnb trance, znaci samo da je elektro :)

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Напушили си и гледали домаћи стари хорор ''Свето Место'' , врх врхова.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

isao sam kod doktora par puta za te stvari u UVEK su me ujebali, znam da ne treba da generalizujem, ali sto je mnogo mnogo je, sad numem da razmisljam racionalno, damage to my brain has been done. i sad ste me zbunili sa reakcijom, mislim, ja sam cuo od brdo ljudi da je to sasvim gotivan trip i da uopste nije 'ima jedan siptar lomi kosti' nego sasvim kulturno i gotivno. cak osecam da bi me doktor poslao kod nekog takvog lika.

Dule nije to nista strasno, ja sam dugo trenirao kosarku i naglo prestao zbog povrede pre 4 godine, i totalno sam fizicki oronuo (smrsao, blejim za kompom i radim muziku) i svaki put kada krenem na basket sa drugarima pocinju da me smaraju ramena koja krckaju. Veruj mi, malo samo se angazujes oko sklekova, malo sipkice i bleja, nemas problema. I da, meni se to desava i zbog toga sto spavam po strani, tj. na ramenu pa i zato krcka. Uglavnom nemas razloga za brigu, ako te bas smara idi kod kostolomca da te on priupita neke stvari :D

Monkey business.

Rise and shine...:)

Konacno je pocelo leto...volim ovakvo vreme...

mislim da cu veceras da idem na basket i da igram dok se ne prevrnem...\o/

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

vrnuh se sa tare/drine, kako ce biti drugacije osim sjajno bajno... podelio sam rakije u svaki chamac, pili su je sa pivom svi su bili srecni i pijani :D

a da sreli smo i neke svajcarce onako u full opremi, slozene boje, crveni chamac kacige i prsluk, i naravno prishli im chamcem prskali ih i onda im dali rakije :D sledeci put kad smo ih videli skakali su uz urlike bez prsluka po ledenoj tari :D

najpijanije u chamcu su bile moja sestra i devojka, lal :P

sad cimanje do bg arene da zamenim karte za depeche jer pederi nisu ni poslali kurirsku sluzbu da preuzmu karte kao sto su napisali u obavestenju

a sutra sedamo u kola i pravac more :]

fallout_table.gif

Напушили си и гледали домаћи стари хорор ''Свето Место'' , врх врхова.

Ja prosle godine bio sluzbenu u usranoj Ljubljani, smor-dosadno, sta da radim aj na jutjub i odgledam leptiricu i sveto mesto.

Jao jao kada otkrije mladu djevu baja pa jpoj vidi rupu u stomaku.

Imao sam problem da zaspim :) sve sam tripovao da ce doci neki janez jansa da me izjede.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

'de zivis ti? :D

Iza sedam mora i sedam gora...

brate, pa svaki dan je padala kisha...

sto rece forest gamp: One day it started raining, and it didn't quit for four months. We been through every kind of rain there is. Little bitty stingin' rain... and big ol' fat rain. Rain that flew in sideways. And sometimes rain even seemed to come straight up from underneath.

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

nemke, to je bio jun, ceo jul je bio lep manje-više :)

Jbt...kako bre...jel sam ja toliko posenilio...samo je prosla nedelja bila ok...pre toga znam da sam se smorio od kise...ne pamtim bas datume, ali kisa je padala do pre jedno nedelju dana....

Znam ja sta je ovo...zavera protiv mene...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...