voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 lol brate, pa to si mogao da pitaš bilo kog teretandžiju, kad si na dijeti sa izbačenim mastima nema nikakvog fizikalisanja jer stradaju zglobovi :) doduše ovo verovatno i nije to što su ti tačno dijagnosticirali, ali uglavnom nedostatak masti sjebava zglobove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 svejedno u pravu je :/ inace, pukosmo odbojku -.- sudije su nas krale malkice :/ Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Nisu, samo mnogo kenjamo :) Ovi se svadjaju za onaj poen shto je od bloka otishla u out, a ustvari lopta je udarila prvo u Miljkovica pa u out. I konsultant kad smo pukli jedan bitan poen reko 'ma idi u picku materinu' ja u komu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 da hahahah na kraju se izvinio, al opet hahahah kakav car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 blejim gajbi smaram se, idem da otkucam nesto za seminarski, cima me ortak gadno... dosao mi je ortak iz francuske i ocu da ga vodim negde sutra ali se sutra baas nista ne desava... gde valja ici ponedeljkom? ja uglavnom tad ako izlazim zapalim na karaoke u dangubu :))))) ali to bi ga smorilo max.. neki house rnb dnb trance, znaci samo da je elektro :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Напушили си и гледали домаћи стари хорор ''Свето Место'' , врх врхова. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 isao sam kod doktora par puta za te stvari u UVEK su me ujebali, znam da ne treba da generalizujem, ali sto je mnogo mnogo je, sad numem da razmisljam racionalno, damage to my brain has been done. i sad ste me zbunili sa reakcijom, mislim, ja sam cuo od brdo ljudi da je to sasvim gotivan trip i da uopste nije 'ima jedan siptar lomi kosti' nego sasvim kulturno i gotivno. cak osecam da bi me doktor poslao kod nekog takvog lika. Dule nije to nista strasno, ja sam dugo trenirao kosarku i naglo prestao zbog povrede pre 4 godine, i totalno sam fizicki oronuo (smrsao, blejim za kompom i radim muziku) i svaki put kada krenem na basket sa drugarima pocinju da me smaraju ramena koja krckaju. Veruj mi, malo samo se angazujes oko sklekova, malo sipkice i bleja, nemas problema. I da, meni se to desava i zbog toga sto spavam po strani, tj. na ramenu pa i zato krcka. Uglavnom nemas razloga za brigu, ako te bas smara idi kod kostolomca da te on priupita neke stvari :D Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ...neki house rnb dnb trance, znaci samo da je elektro :) ima u blu munu neki house rnb parti sutra, u zmaj jovinoj, onaj gornji deo de je francuski kulturni centar samo suprotna strana. idealno za francuza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Smoren do jaja ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 predobra bleja u poslednja 3 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Krecem na more za 3h a josh nisam ni krenuo da se pakujem. gg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Monday the Bloody... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Odo' na more! <3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Rise and shine...:) Konacno je pocelo leto...volim ovakvo vreme... mislim da cu veceras da idem na basket i da igram dok se ne prevrnem...\o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 vrnuh se sa tare/drine, kako ce biti drugacije osim sjajno bajno... podelio sam rakije u svaki chamac, pili su je sa pivom svi su bili srecni i pijani :D a da sreli smo i neke svajcarce onako u full opremi, slozene boje, crveni chamac kacige i prsluk, i naravno prishli im chamcem prskali ih i onda im dali rakije :D sledeci put kad smo ih videli skakali su uz urlike bez prsluka po ledenoj tari :D najpijanije u chamcu su bile moja sestra i devojka, lal :P sad cimanje do bg arene da zamenim karte za depeche jer pederi nisu ni poslali kurirsku sluzbu da preuzmu karte kao sto su napisali u obavestenju a sutra sedamo u kola i pravac more :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Konacno je pocelo leto... 'de zivis ti? :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Напушили си и гледали домаћи стари хорор ''Свето Место'' , врх врхова. Ja prosle godine bio sluzbenu u usranoj Ljubljani, smor-dosadno, sta da radim aj na jutjub i odgledam leptiricu i sveto mesto. Jao jao kada otkrije mladu djevu baja pa jpoj vidi rupu u stomaku. Imao sam problem da zaspim :) sve sam tripovao da ce doci neki janez jansa da me izjede. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 'de zivis ti? :D Iza sedam mora i sedam gora... brate, pa svaki dan je padala kisha... sto rece forest gamp: One day it started raining, and it didn't quit for four months. We been through every kind of rain there is. Little bitty stingin' rain... and big ol' fat rain. Rain that flew in sideways. And sometimes rain even seemed to come straight up from underneath. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 nemke, to je bio jun, ceo jul je bio lep manje-više :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 hocu kishu :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 hocu zhelju za jebanjem :(( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 beži bre kakva kiša da se vrati buraz pa da opravimo bajs, i neće me komp videti osim bare minimuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 nemke, to je bio jun, ceo jul je bio lep manje-više :) Jbt...kako bre...jel sam ja toliko posenilio...samo je prosla nedelja bila ok...pre toga znam da sam se smorio od kise...ne pamtim bas datume, ali kisa je padala do pre jedno nedelju dana.... Znam ja sta je ovo...zavera protiv mene...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 kisha ftw kad ti hladan vazduh ulazi u sobu i kisha ti lupka po prozoru za vreme popodnevne dremke dok u pozadini slusas repchugu a obaveze nema na vidiku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 prvi deo jula je bio sa kishom, ukljuchujuci i exit posle kojeg je krenulo lepo vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts