manager Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 laku noc, drugari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Stigao kuci i najeo se kevine hrane! JE BO TE kako prija!! \o/ Bleja do nedelje ovde! ^_^ Daj kevu! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Zmrlj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 sve mi teze ove vrucine padaju :((( oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 sve su iste. dajte majice sto pre =/ Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 me too` win win It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 x.x JOOOJ x.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ovde na novom mozesh i oko 5 valjda, mada mozda je sad povecana traznja. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 kako ide to za uzimanje broja? odem u 3 ujutru pred sup i smrdim? Ne, odes u 5 i udishesh tudje smradove...:( Jutros u autobusu neki domorodac je ubijao koliko je smrdeo...toliko mi je ushao smrad u nos da ne mogu da ga izbacim :( A, da...dobro jutro... nije toliko vruce kao juce...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Idi kolima odrpanče! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Izvadio pasos u januaru.. I fucken WIN! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ustao sam kao car. na oci NE vidim. in the other news opet bleja notjas tako da mi nije tesko. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 uf kako sam se nakuntao. sad samo josh da nadjem neku akciju :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 idi uci stoko! idi radi pajdomane! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 nema posla, kriza 8) idi preslazhi kutije i napravi neku kul fotku! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) danas na insider-mailboxu u firmi: NE ZNAM KO MI JE POSLAO OVAJ MEIL,ALI KADA SAM GA VEC DOBIO,DA I JA NESTO NAPISEM.MOGUCE DA CU ZBOG OVOGA STO NAPISEM BITI I KAZNJEN,ALI ME TO MNOGO NE BRINE,KUKAVICE UMIRU STO PUTA(DA NE KAZEM PICK....)DUSU NE MOGU DA MI UZMU,ZA RAZLIKU OD NJIH KOJI SU PRODALI SVOJE BEDNE I JADNE DUSE ZA PARE.IMAM ODAVNO INFORMACIJU DA SU PREDSEDNICI I PODPREDSEDNICI TRI GLAVNA SINDIKATA DODATNO PLACENI,ALI USLOV JE TAJ DA VISE NE SME NIKO DA TALASA,A KAMOLI DA POZOVE U STRAJK.ZNAM I KOJA DIREKTORICA IM JE TO PONUDILA NA SASTANKU.NE OCEKUJTE DA CE SINDIKATI BILO STA DA PREDUZMU.JEDINO AKO SE FIRMA SMILUJE DA PRESKOCI JEDNO SPONZORSTVO (PITAM SE SAMO DA LI UOPSTE ZNAJU KOME SMO SVE SPONZORI) E TADA CE MO DOBITI NEKU MILOSTINJU,A SINDIKATI CE DA SE HVALE KAKO SU SE ONI ZA TO IZBORILI.VISE PUTA SAM SE NOSIO MISLJU DA OSNUJEM NOVI SINDIKAT,ALI SA JEDNOM VEOMA BITNOM RAZLIKOM OD OVIH POSTOJECIH SINDIKATA.PREDSEDNIK TOG NOVOG SINDIKATA NE BIH BIO JA VEC COVEK KOJI NIJE IZ OVE FIRME,KOGA NE BI MOGLI DA UCENJUJU I PLASE OTKAZIMA.ODUSTAO SAM OD OSNIVANJA NOVOG SINDIKATA JER PREDPOSTAVLJAM DA BI ODZIV BIO VEOMA MALI,JER SU SE LJUDIMA VEC SMUCILI OVI SILNI SINDIKATI,KOJI NISTA NE RADE.IZVINITE STO SAM BIO MALO OPSIRNIJI,ALI JEDNOSTAVNO SAM MORAO DA KAZEM STA MISLIM pa dodatak: Drage kolege, ako dopustite da radnici Telekoma ne dobiju ono što im po pravu pripada i što su zaradili svojim radom, onda stvarno ne vidim svrhu vašeg postojanja i rada. Ako ozbiljno shvatate svoj rad i iskreno zastupate svoje kolege, onda bi trebalo da dobijemo deo ostvarene dobiti, jer nje ne bi bilo da nije našeg rada. i konacno... Koleginice i kolege, ovaj mail sam uputila svim sindikatima. Verujem da i vi smatrate da bi naši sindikati trebali da počnu da se brinu o pravima svojih članova, jer je to njihova obaveza i zbog vas postoje. Ako smatrate da sam u pravu, prosledite ovo dalje našim kolegama. Ne dopustite da sindikati postoje samo na papiru, ako ne štite vaša prava, ne trebate biti članovi takvih sindikata. PARE NISU PROBLEM, PARA NEMA !!! Krokodili winuju opako, od ove ushtede vratice dobar deo krede za kupljeni Telekom u republici srpskoj i jebe im se za sindikalce Edited June 11, 2009 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 brix were shat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 WINRAR! Kabal approved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 eo ti predlog za avatar, bolje ti lezhi mrmice Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 hvala za ideju za novi avatar torimauxe, napravicu gajbi jedan takav, ali da mi je kung solidan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 na poslu...uporedo se cimam sa ortakom, pokushavamo da podesimo ADSL ruter i neki digitalni snimach video nadzora da moze da pristupi snimachu od kuce preko dynamic DNS(odnosno, da ne placa statichku javnu IP adresu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Uzeo broj za pasos. iWin. cemu se radujes? Tek te ceka drndanje,to je samo pocetak... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Ja sledece nedelje dobijam shengen na novom pasoshu HAH WINRAR Nadam se da ce mi to biti poslednja shengen viza EVAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts