medolinka Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ako, i treba! ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ocene su najgluplja stvar ikad! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 i ja sam odlichan u gimnaziji \o/ znachi i mene ce devojke da vole \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Meni jos dva keca ostala da se poprave i prolazim nesto preko 3,00 :D =>OCENE NISU MERILO ZNANJA. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Omladinci, nemojte se oslanjati na omanji procenat ljudi koju su u zivotu nesto uspeli/postigli bez skole. Ucite, 'bem vam sunce vase! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Meni jos dva keca ostala da se poprave i prolazim nesto preko 3,00 :D =>OCENE NISU MERILO ZNANJA. Relano, ako teslu ne mozes da zavrsis sa odlicnim uspehom, gg no re. :D There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 cudno pa to nikad ne govore oni sto imaju dobre ocene :))). ja sa druge strane,poradjam se dok pisem ovo sranje...bas sam lepo napisao,ali je sve stalo u 4 strane,a treba da ih bude 8...sad treba da se proseravam da bih popunio glupu kvotu! :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 kakvo sjajno popodne uff Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ma samo povecaj font. ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 ivaneee, nemoj da me eksploatises! :P For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 ja sa druge strane,poradjam se dok pisem ovo sranje...bas sam lepo napisao,ali je sve stalo u 4 strane,a treba da ih bude 8...sad treba da se proseravam da bih popunio glupu kvotu! :\ jao jao jao pises seminarski ufff... :P :P :P :) heheh - tjiratit.jpg facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a i ti, brani mee!! For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a i ti, brani mee!! ^ od chega? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 ivaneee, nemoj da me eksploatises! :P zar nije čast naći se pored takve veličine kao što je G_tri_uzvičnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) od perverznih signi. deos le pido. :| edit: dovli upuceno. Edited June 9, 2009 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 aj promeniću, da se izdiferenciram od "zajebavajmo danicu i kad treba i kad ne treba" ekipe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Jede mi se puding. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 od perverznih signi. deos le pido. :| edit: dovli upuceno. pa bas je kul signa i nije bas mnogo perverzna? :) jesus montecristo facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 =>OCENE NISU MERILO ZNANJA. to u nekim retkim sluchajevima,kada neko zaista poseduje inteligenciju ali je lenj a po chemu ces drugo da merish znanje ako ne ocenama ? inteligencija + trud = dobre ocene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Tits. Always relevant. Inace, odo da spavam, a vi vidite sta cete. ne vitjo, ne ostavljaj nas molim te, kako cemo bez tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 A Novosađani se ne briju jer brade nemaju pošto pričaju ko žene?! Zjee ovaj forum je otišo u kurac totalno. nervozan si mnogo matori, možda neki prirodan lek pomogne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 odo da spavam.... NOT. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 to u nekim retkim sluchajevima,kada neko zaista poseduje inteligenciju ali je lenj a po chemu ces drugo da merish znanje ako ne ocenama ? inteligencija + trud = dobre ocene Brate, ja u razredu imam lika koji je glup kao kurac, ali je odlichan, ima dvojke jedino iz engleskog i matematike (dodushe, dali su mu 3 iz matematike na sednici) jer to jedino nije mogao da uchi napamet. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Brate, ja u razredu imam lika koji je glup kao kurac, ali je odlichan, ima dvojke jedino iz engleskog i matematike (dodushe, dali su mu 3 iz matematike na sednici) jer to jedino nije mogao da uchi napamet. Stručan naziv botina, skraćeno bot ako ti je lakše :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 to u nekim retkim sluchajevima,kada neko zaista poseduje inteligenciju ali je lenj a po chemu ces drugo da merish znanje ako ne ocenama ? inteligencija + trud = dobre ocene E jbg, ja sam lenj uzas, inteligencija je tu, ali fali trud :D @Jack: Nisi smer Racunari, talk to the hand :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts