[BMF]Psycho Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 u poslednje vreme otpadam previse na ruru "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Previshe sam smoren u poslednja 3,4 dana, ne znam koji mi je k.... :( zbog vremena brate :/ ja isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 nabavila Disciples hvala Voodoo yes yes yes yes oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 smucila mi se vise istorija habzburzi su govna u nedelju prijemni sto nisam upisao faks kada i svi moji vrsnjaci, sada bih imao mira ali neeeeeee ja moram da kuliram godinu i da visim po smrdljivom boru :( mrtav sam ali moram jos uciti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Sprco sam, jako kvalitetno lol Jedem neki mljac sir sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 e, da, lesko najebali ste u etni tokom univerzijade :))) hmm,vidis uopste nisam razmisljao o tome,a potpuno si u pravu :((. Samo sto ne znam kada cu ja raditi,mozda tad ni necu :))). in other news,bio u piplsu,dole na Adi,ortaci organizovali neku zurku,kao Havajska zurka(blablatruc), DJ Kizami(jos veci blablatruc),ali dobro sam se zezao koliko mi se nije islo...samo sto sam tih 15min od Ade do gajbe pokisao onako BAS! :))) Neka,sad u krpe,i uzivancija :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Do sada sam igrao pes sa ortakom. Dobro mi nije! Odo' na kunt! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Jutro... jebem ti...i tako to... :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 jutro. moar work. moar. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Danas poslednji ispit u junu koji nisam ni pipnuo. Videcemo kako ce to sve proci, ali veceras cu da izvrnem zeludac. Iako ne pijem, veceras pravim presedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 to je u startu 8 kontam? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Pa nosim sa vezbi 45 od 50 poena, 5 imam sto sam bio na svih 52 predavanja (14 x 4 spojena od 45 min), sto daje 50 poena. Zadatke sam naucio, tu me ceka 20-25 sigurno, a teorija je klimava. Ma bice neka devetka ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Izvalio sam da sam sve manje na RUR forumu, pratim samo one klinke, ponekad ovaj topik i Speed podforum... Jel je to do mene ili je forum... prso skroz? :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Nema potrebe ostavljati znanje, ima likova koji sve znaju i onih ultimativno zabavnih sa ultimativnim hb forama pa nema poente ni fore prosipati ;-) Tako da, nije do tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 e vitjo, reko ti dakica da prosipas glupe fore :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 shto ne izmisle brzo-sushetju zemlju, sjebatju zglobove :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Chitam Hari Potera jebote. Rachunam imam 18 godina, ako ga sad ne prochitam nikad netju. Pa reko da se ne baci sedam knjiga. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Chitam Hari Potera jebote. Rachunam imam 18 godina, ako ga sad ne prochitam nikad netju. Pa reko da se ne baci sedam knjiga. ^_^ bravo! :) ja cu ovog leta opet da citam 6. knjigu, posto uskoro izlazi 6. film... jej =) idem sad na neki turnir u fudbalu sa drugaricom, tu u kraju, da navijamo :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Шмајсер says: ти беше имаш шарпланинца= De Mysteriis Dom Sathanas says: da Шмајсер says: пре неки дан Шмајсер says: у војводе степе Шмајсер says: седе један Шмајсер says: на трамвај Шмајсер says: и оде Шмајсер says: хаха Шмајсер says: велик ко јуне De Mysteriis Dom Sathanas says: na tramvaj? De Mysteriis Dom Sathanas says: HAHAHAHAH Шмајсер says: да De Mysteriis Dom Sathanas says: koji? Шмајсер says: који трамвај? De Mysteriis Dom Sathanas says: da da Шмајсер says: 10 Шмајсер says: мислим De Mysteriis Dom Sathanas says: a ljudi nemaju muda da ga izbace a? :D Шмајсер says: брате Шмајсер says: био мој ортак ту Шмајсер says: који је онако ситан Шмајсер says: ценим да је овај пас Шмајсер says: већи Шмајсер says: и тежи од њега Шмајсер says: кад се усправи Шмајсер says: шта да раде онда пензоси Шмајсер says: хаха De Mysteriis Dom Sathanas says: to je to Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 prolazim pored doma omladine i vidim zensku reprezentaciju rusije... JE-BO-TE dugo nisam bio zaslepljen ovankvom lepotom :O koje fucken savrsenstvo od riba joj idem dumrem Zivela univerzijada \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 prolazim pored doma omladine i vidim zensku reprezentaciju rusije... JE-BO-TE dugo nisam bio zaslepljen ovankvom lepotom :O koje fucken savrsenstvo od riba joj idem dumrem Zivela univerzijada \o/ ja cu da ih gledam svaki dan \o/ in your face .!. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ja cu da ih gledam svaki dan \o/ in your face .!. :D Oh my dear, it will be seedshed! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Chitam Hari Potera jebote. Rachunam imam 18 godina, ako ga sad ne prochitam nikad netju. Pa reko da se ne baci sedam knjiga. ^_^ Zar se toliko tih govana nakupilo ... strahota ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Zar se toliko tih govana nakupilo ... strahota ... i ja kazem koji raspad na poslu uffff :))) e, jel gleda neko Jericho? skinuo sam prvu sezonu, pa cu da krenem....mada chitam neshto na wikiju da je otkazano snimanje novih epizoda, pa me zanima da li neko zna da li je konachno ili samo privremeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ja nisam odgledao par epizoda samo pred kraj. Nije losha serija realno... al' stvarno neam pojma da li ce se nastavljati snimanje ili ne. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts