Malatrolapunakontrolora Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Lazem sebe da uchim ? (Realnost) :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 "treba" se ne menja po rodovima, nije ovo hrvacki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 @kreator: to je i poenta. glagol ''treba'' se ne menja po licima. sto ja nisam ni uradio. pa me zato zanima,gde sam pogresio :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Pa nisi nigde, nego te Kori trpa kako si najednom korektan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 kreatore, stfu :)) treba "trebalo bi", a ne bih, jer kao sto si i sam rekao, ovaj glagol nema veze s licima The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) dobro... jebem mu mater :) u prvom licu treba da stoji bih,umesto bi,sto nije slucaj i kod ''treba''. zato sam se i zajebao. ali srecom,imamo rur grammar police :) ok,kapiramo se. nego si editovao sad :) Edited June 16, 2009 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 dodao sam objasnjenje :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Drugaru (onom) cale otisao na more. Ostao nam je jedan mega veliki stan (tj njemu), brutalan dzipac i svega. Sutra u njegovom stanu najvece okupljanje kurvi u Novome Sadu. Nas cetvorica i 4 kurve (igracice iz "eminentnih" klubova). Jao kakav razvrat sutra i kakve bahanalije narednih 10 dana - O M G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 brzo na fejs,da okacis status ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Drugaru (onom) cale otisao na more. Ostao nam je jedan mega veliki stan (tj njemu), brutalan dzipac i svega. Sutra u njegovom stanu najvece okupljanje kurvi u Novome Sadu. Nas cetvorica i 4 kurve (igracice iz "eminentnih" klubova). Jao kakav razvrat sutra i kakve bahanalije narednih 10 dana - O M G. Koliko ulaznica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Novi letnji hit! ZNOJ MI VODI LJUBAV SA PESKIROM HLADAN TUS, I ZALIVAM SE PIVOM sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) odahnuo sam... prosao je jedan od (najgorih) najtezih dana u poslednje vreme! hvala ti boze! Edited June 16, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Koliko ulaznica? Realno, neprocenjiva je :-D Fakin show ce da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 i ponesi 50 jura za papuhce:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Drugaru (onom) cale otisao na more. Ostao nam je jedan mega veliki stan (tj njemu), brutalan dzipac i svega. Sutra u njegovom stanu najvece okupljanje kurvi u Novome Sadu. Nas cetvorica i 4 kurve (igracice iz "eminentnih" klubova). Jao kakav razvrat sutra i kakve bahanalije narednih 10 dana - O M G. холивуд јеботе... детаљан извештај да буде достављен на ВИП док се вратим с мора. al kjot je pogodio sushtinu:) па Кјоот... јебени фројдовац. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 zar je moguće da je neko uspeo da hakne de1ev nalog, tom opasnom hakeru :) wat happened man ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 japanke su tipa 1000-2000 din... za buraza, mamu, tatu...:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 zar je moguće da je neko uspeo da hakne de1ev nalog, tom opasnom hakeru :) wat happened man ? Neko ga je banovao valjda. :-) Ostatak strane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) Edited June 16, 2009 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Igz, don't steal traffic policy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 svidela mi se neka cura, i sad dodam ja nju na msn i kazem sebi "ok,ovaj put nema zhvaka,bez priche i lazhi samo je pitaj kako je sta radi " i posle "cao" krecem sa nekom nenormalnom prichu kako sam je video u gradu na rolerima i umalo udario u stub jer sam gledao u nju [roflmao] koliko sam tragikomichan,majko mila :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 svidela mi se neka cura, i sad dodam ja nju na msn i kazem sebi "ok,ovaj put nema zhvaka,bez priche i lazhi samo je pitaj kako je sta radi " i posle "cao" krecem sa nekom nenormalnom prichu kako sam je video u gradu na rolerima i umalo udario u stub jer sam gledao u nju [roflmao] koliko sam tragikomichan,majko mila :DDDD Izblamirao si se kod ribe, sad se blamiras ovde. Zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 pics or it didnt happen. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Izblamirao si se kod ribe, sad se blamiras ovde. Zasto? ne znam, da podelim nesrecu sa drugarima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) ne znam, da podelim nesrecu sa drugarima :D Brate, napravio si gomilu greski u koracima. 1. Trebao si otvoriti topic na ruru gde nam govoris kako ima riba koja ti se svidja i kako imas njen msn i treba da je startujes. Posle 3-4 dana bi imao dovoljno materijala da je smuvas da vlazi. To nisi uradio. Sam si na SVOJU RUKU je startovao i, naravno, usrao stvar. 2. Postupio si kao sisica u prvoj recenici si joj rekao da ti se svidja. Ni jedna ti nece dati picke ODMA na prvi lajn. Nikad, ni jedna. 3. Izblamirao si se, i okacio to na rur. 4. edit: Pederluk sa tvoje strane: Nisi okacio njene slike! (Ovo su samo neke od gresaka) Bottom line: Sta koj' moj radis na ruru ovoliko duga, a nista nisi naucio!? (Prevashodno tacke broj 1 i 4) Edited June 16, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts