Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Lazem sebe da uchim ? (Realnost) :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro... jebem mu mater :)

u prvom licu treba da stoji bih,umesto bi,sto nije slucaj i kod ''treba''.

zato sam se i zajebao. ali srecom,imamo rur grammar police :)

ok,kapiramo se. nego si editovao sad :)

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

Drugaru (onom) cale otisao na more. Ostao nam je jedan mega veliki stan (tj njemu), brutalan dzipac i svega. Sutra u njegovom stanu najvece okupljanje kurvi u Novome Sadu. Nas cetvorica i 4 kurve (igracice iz "eminentnih" klubova). Jao kakav razvrat sutra i kakve bahanalije narednih 10 dana - O M G.

Drugaru (onom) cale otisao na more. Ostao nam je jedan mega veliki stan (tj njemu), brutalan dzipac i svega. Sutra u njegovom stanu najvece okupljanje kurvi u Novome Sadu. Nas cetvorica i 4 kurve (igracice iz "eminentnih" klubova). Jao kakav razvrat sutra i kakve bahanalije narednih 10 dana - O M G.

Koliko ulaznica?

холивуд јеботе...

детаљан извештај да буде достављен на ВИП док се вратим с мора.

al kjot je pogodio sushtinu:)

па Кјоот... јебени фројдовац.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

svidela mi se neka cura, i sad dodam ja nju na msn i kazem sebi "ok,ovaj put nema zhvaka,bez priche i lazhi samo je pitaj kako je sta radi " i posle "cao" krecem sa nekom nenormalnom prichu kako sam je video u gradu na rolerima i umalo udario u stub jer sam gledao u nju [roflmao] [roflmao] [roflmao]

koliko sam tragikomichan,majko mila :DDDD

svidela mi se neka cura, i sad dodam ja nju na msn i kazem sebi "ok,ovaj put nema zhvaka,bez priche i lazhi samo je pitaj kako je sta radi " i posle "cao" krecem sa nekom nenormalnom prichu kako sam je video u gradu na rolerima i umalo udario u stub jer sam gledao u nju [roflmao] [roflmao] [roflmao]

koliko sam tragikomichan,majko mila :DDDD

Izblamirao si se kod ribe, sad se blamiras ovde. Zasto?

ne znam, da podelim nesrecu sa drugarima :D

Brate, napravio si gomilu greski u koracima.

1. Trebao si otvoriti topic na ruru gde nam govoris kako ima riba koja ti se svidja i kako imas njen msn i treba da je startujes.

Posle 3-4 dana bi imao dovoljno materijala da je smuvas da vlazi. To nisi uradio.

Sam si na SVOJU RUKU je startovao i, naravno, usrao stvar.

2. Postupio si kao sisica u prvoj recenici si joj rekao da ti se svidja. Ni jedna ti nece dati picke ODMA na prvi lajn. Nikad, ni jedna.

3. Izblamirao si se, i okacio to na rur.

4. edit: Pederluk sa tvoje strane: Nisi okacio njene slike!

(Ovo su samo neke od gresaka)

Bottom line:

Sta koj' moj radis na ruru ovoliko duga, a nista nisi naucio!? (Prevashodno tacke broj 1 i 4)

Edited by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...