alfa Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 si siguran,ja sam cuo da mozes biti infektivan i 3 meseca posle msm ne bih da se zarazim,necu moci u teretanu posle pola godine,ima da splasnem :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Danas poslednji ispit u junu koji nisam ni pipnuo. Videcemo kako ce to sve proci, ali veceras cu da izvrnem zeludac. Iako ne pijem, veceras pravim presedan. Ispit 1 daki 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ja sam video koleta medju oblacima, tj njegov lik u oblacima.. jebote, al sam prso, a? ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 jjjbbcmmummummmu i tom gr...gr...grriiipu! He! Hik :) Salu na stranu, dajte plox, kakv je to grip koji se izlezi za 3-4-5 dana. evo ja se prijavljuejem da na meni testirajui van perioda 1-21 avgiusta jjjbbcmmummummmu i tom gr...gr...grriiipu! He! Hik :) Salu na stranu, dajte plox, kakv je to grip koji se izlezi za 3-4-5 dana. evo ja se prijavljuejem da na meni testirajui van perioda 1-21 avgiusta opet se drogiras igore? kad smo vec kod bolesti kolko je osoba infektivna kad prelezi mononukleozu? ocu da sprcam moze i do godinu dana, al to je prilicno individualno... ja sam video koleta medju oblacima, tj njegov lik u oblacima.. jebote, al sam prso, a? ili ne? nisi stane, ne brini se nista, rakija je tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ja sam video koleta medju oblacima, tj njegov lik u oblacima.. jebote, al sam prso, a? ili ne? Jezus gospa Marija :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 kolko je osoba infektivna kad prelezi mononukleozu? ocu da sprcam moze i do godinu dana, al to je prilicno individualno... Don't ask questions you don't want the answer to buddy. PWND Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 POZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 cekaj bre, sta je ovo, prvo olja ivanjicki, pa sad majkl, o chemu se radi :( a toliko govana u skupstini :( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 majkl dzekson, olja ivanjicki, fara foset...iju. bash je bio nesretan dan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Anal Cancer :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 igrali cs do sad,lepo odvezbali... idem da spavam,sutra blejaaaaaa :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Usiko sam se, pravio sam haos, a sad cu da izdrkam i da spavam. Ne mogu da drkam pijan sam al gko ga jebe (jebe onako lalinski). Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Do jaja je kisha.. iskisnuo sam, zakasnio na posao, zamalo umro u autobusu od vrucine i guzve... Jebeni monsunski period...sta je bre ovo koji kurac vise... :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 jebeno sam ustao u 8, i ne mogu da zaspim opet, smorio sam se ko zmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 spavaces popodne ^_^ vreme je diiiivno za popodnevnu dremku!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) do jaja, sutra treba da idem u vojvodinu na rostilj, toliko o tome... Nema rostilja bez ravnice! :D Edited June 26, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 a loshe ti kao:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 stija je increasovao kukanje nekih 200% od kad je pocheo da radi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Jeli bre Nemke imas li ti auto, jebo te autobus :) Inace, danas bas nista nemam da radim (tj imam al to mi dodje kao razonoda i zezanje), i onako bas mi je grozno dosadno. A kisa je vrh stvar. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 taj rad, šta bih ja dao da na poslu nema slobodnog kompa, pa da idem gajbi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Vec je postao idol omladini! Odo po kola u grad, tj drugar dolazi po mene da me vozi. Ehh, valjda su tamo, citava xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Jeli bre Nemke imas li ti auto, jebo te autobus :) Inace, danas bas nista nemam da radim (tj imam al to mi dodje kao razonoda i zezanje), i onako bas mi je grozno dosadno. A kisa je vrh stvar. Imam auto, ali je res communes omnium...sa shapom pater familias-a i mladjeg brata na istom :( A, i, gde, leba ti da ga parkiram u Kralja Milana? Na skupstinski parking? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Imam auto, ali je res communes omnium...sa shapom pater familias-a i mladjeg brata na istom :( A, i, gde, leba ti da ga parkiram u Kralja Milana? Na skupstinski parking? :) Parkirash onde ispred porodilishta, ukljuchish sva 4 i "chekash" bebu... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Parkirash onde ispred porodilishta, ukljuchish sva 4 i "chekash" bebu... Chekam parking servis da pojede mojih mukom zaradjenih 6 chrlenih :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 OCU PARE :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts