LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 yes. josh jedna dobra stvar kod fejsa je shto osobe mnogo lakshe krenu da prichaju o nekim stvarima o kojima irl nikad ne bi prichale, a vrlo je lako i opushteno samo kliknuti na tu osobu u chatu i krenuti spiku. slanje poruke koja ce im zauvek ostati u inboxu i moci ce da ti se smeju ili tako neshto, ili i trazhenje msn adrese - to su blokade i bagovi koji mnogima koche komunikaciju (pa i meni). ja sam na ovom chudu nashao ribu na koju sam se u srednjoj lozhio tako da se zamrznem kad se pojavi (shto mi se inache nikada nije deshavalo) i krenuo da pricham s njom. istina, dao sam joj link za bogdan biseksa nakon chega mi je rekla da sam bolestan i da nece vishe da pricha samnom ali je jako super shto sam zapravo mogao da pricham s njom, iako je irl nisam video ima par godina. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Daj taj link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=...4&ref=share Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 prco si link/video matori ? mora da si digital! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Fejsbuk je ok za ljude koji su negde preko pa da ostanu u kontaktu sa nekom rodbinom, drustvom itd ... lakse je, ako znas da vise tamo po ceo dan pa se javis, pricate itd. Pisanje mailova i cekanje dve nedelje da neko odgovori, ili smarati nekog da pali skajp u tacno vreme da bi ste se culi je smor. Isto tako kontakti - dok sam imao ljude po msn-u ili skajpu, redovno se desava da pola njih se ne prijavi po par meseci, nakon toga zaborave passworde i prave nove naloge. FB je dobar jer drzi ljude prikovane za jedan kontakt, nemaju po 10 naloga (sto na primer nije slucaj sa majspejsom). Isto tako fb ubija internet anonimnost. Naravno, uvek ce biti brdo inkognito likova, al kad krene neka spika, uvek realno vidis sa kim pricas ili cak kako izgleda. E sad, Sve to je lepo i trandy al opet - fb je samo jebeni dokaz da ljudi imaju puno slobodnog vremena, i da imaju potrebu da kazu okolini neke totalno nebitne informacije, da ne kazem retardirane. Komentarisanje svakog izlazka, pisati neke "interne" fore (koje zna 1% ljudi koje tog doticnog zna), kaciti svaki sugavi youtube klip koji je "cool", praviti se mudo i pisati neke wannabe pametne tekstove itd. je samo dokaz, da technologija nije sa svakog. Jebiga. Licno, fb koristim kao chat (plugin do mirande) i odgovaram ako mi neko nesto napise (notification na mail) ... za jebene kvizove i pubertalne statuse me zabole, postujem svoje vreme :) Edited June 2, 2009 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 @lag, link do slika plz Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 http://www.greatfunnypictures.com/ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ne ne ne samo ne ta slikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Facebook je realno najveca glupost, ne razumem samo koja je njegova poenta ... ili je sajt na kojem okupljaju "attention whores" [:D] Jedan moj drug dobio net pre par nedelja i odma napravio fb, i uvece u gradu maltene je isao od ribe do ribe i pitao jel imas "fejs" ... tuga tugaaaa Edited June 2, 2009 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 to veche sam irl prichao sa onom iz srednje. izdrzho sam 15 min dok se nisam frizovo :) kako sabija zhenka http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2...120931_6859.jpg http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2...120930_6604.jpg rajderka, naravno. al ne voli bogdana, kurva Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa i ti si lep, jebi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ne jebe lep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 a mene mrzi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ne jebem ni ja Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 fejsbuk koristim jedino da budem u kontaktu sa ljudima a) do kojih fizicki ne mogu lako da dodjem a koje mi znache.nazalost imam prijatelje koji su otisli na sve krajeve sveta b) koje bih da poznajem ali samo do neke granice, jer ih je dobro znati...ili su kreteni kojima ne mogu da kazem da odjebu jer sam sa njima isao u gimnaziju, faks, iz komsiluka su a fejsbuk je poceo da me iritira u poslednje vreme zbog toga sto ga neke osobe koriste za reklamiranjem putem statusa.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 izvini :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ti si dobar....za razliku od ljudi koji su ok prijatelji a reklamiraju h20 i rich Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 znash da sad postoji opcija da se hajduje osoba? odesh u gornji desni ugao status "prozorcheta" (tj onoga gde i kvizovi i slike i ostale stvari ispadaju) i mozhesh da hajdujesh sve shto ti ispada od te osobe u news feed-u Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 znash da sad postoji opcija da se hajduje osoba? odesh u gornji desni ugao status "prozorcheta" (tj onoga gde i kvizovi i slike i ostale stvari ispadaju) i mozhesh da hajdujesh sve shto ti ispada od te osobe u news feed-u da, al glupo je sto hajduje sve od te osobe, ja bih selektivno hajdovao samo kvizove i gluposti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 postoji rešenje i za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 tih kvizova ima beskonachno, hajdovo sam 2 miliona i josh se spawnuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 da, al glupo je sto hajduje sve od te osobe, ja bih selektivno hajdovao samo kvizove i gluposti... 1. Firefox 2. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 3. http://userscripts.org/scripts/show/44459 I nema vise kvizova i ostalih gluposti. Samo komentari slike i filmcici. [EDIT]: Ivan me pretece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 do jaja je ovo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=...4&ref=share D FUCK Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreptoman Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 stavio sam greasemonkey dobra fora ja sam ga ranije koristio za neshto drugo Quote He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts