Kal1mero Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pa to nam se namece u buducnosti necemo se prcati jer ce to biti FUJ razmena fluida nego samo izdrkas u bocicu i budes tata ...uzaas :D NE DAJ SE SRBIJO :!D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Napravio sam face tek kad sam doshao u Beograd, smarao me kolega da ga napravim. Realno mi ne treba ni za kurac, povremeno naletim online na nekog sa kim volim da procaskam i to je to. Bash mi se sinoc ortak zalio kako mu keva ima facebook i kako visi na istom non-stop. ;\ Kvizovi me tako nerviraju da je to strashno, upravo sam video ovakav kviz npr. "Ilija riješili ste Kakvo govno sereš kviz i rezultat je Ti sereš proljev!" Jebeni debilizam. Malo manje retardirana stvar su one flash igre, mada, kad vidim moju sestru kako okopava virtuelni krompir, zeludac mi se prevrne! ;\ Inache, ne verujem da ce facebook da se ugasi u skorije vreme, bar ne u narednih 10ak godina, sigurno... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 napravio sam fejs zajedno sa kilijem i sad smo jachi nego ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 otvorice se novi delta city pod novim imenom kao i uvek i da rejvenkum <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Ja napravio fejs da budem u kontaktu sa shvecom dok je bila u Milanu, mrzelo me skype da pravim :P i eto, sad spamujem i tamo. I svaki dan neko napuni 14 godina, svaki dan neko napravi fejs. Edited June 1, 2009 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Eh da je 14, video sam profil od devojčice od 12 godina sa sprata, već je naućila da se pući i guzi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Popricaj sa njom. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 kurve? @starbak nije mi trebalo da procitam tu pricu pre spavanja jako sam se potresao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Eh da je 14, video sam profil od devojčice od 12 godina sa sprata, već je naućila da se pući i guzi :( gab pix ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ja sam pre fejsa bio thee popular guy around, sad sam niko i nishta jer ne mogu da se smaram sa fejsom a vishe nije ql biti baja uzhivo :( Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 otvori FB, videces ljude koje nisi sto godina. pa da sam hteo da se druzim s njima ne bih izgubio kontakt xexexoxaxo to to, spamuju me ljudi sa kojim se u skoli uopste nisam ni druzio, cak ni javljao... ono kao, budze friend count... ajde ne. Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 friend count is the new post count! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 friend count is the new post count! Aka ePeen, chudo FBook je to ogranichio na 5000 nije mi vishe zabavno Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Bas mi je degenski kad vidim da neko ima 500+ friendova. Inache, sada je konacno omogucena privatnost na onom chatu i svako ko me smara ode lepo na spavanjac u listu "zzzz" za koju sam uvek offline. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 fejs je do jaja jer mi je kili fb friend, ostali smaraju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 fejs i kanter su dva produkta koja nikad nece (potpuno) crci.. Intenzitet ce mozda opasti,al ne skoro.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 hahaha vidi ga mali pederko otvorio temu hahaha dubite gluposti. a jednostavno je. ljudi su socijalna bitja. socijalna bitja tezhe za komunikacijom, pazhnjom i samopotvrdjivanjem. fb (ustvari twitter sada) je olichenje vrhunca te potrebe za socijalizacijom + tehnologija. sad to shto se 90% svodi na kvizove, virtuelne zagrljaje i rakije, i masovno komentarisanje tudjih slika je produkt devijacije koja proizilazi iz chinjenice da je chovek nesavrsheno bitje. nije fejs govno, nego su ljudi (chast izuzecima) govno. a daki je mali govnati pederko hahaha Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Duvaj ga, ćomane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Uglavnom koristim ga da teram sprdnju, bacam glupe komentare na tuđe glupe statuse i tako to, čisto da ispunim slobodno vreme. Osećam se ko u srednjoj kad na času pravimo doskočice iz smora, tako gledam na fejs. A ZATO KOMENTARISES MOJE STATUSE PIZDO JEDNA? :)))))) I da,fejsbuk mi je do jaja samo zato sto sam otkrio da su ljudi jebeni debili koji kupuju chipove za poker,i uzeo sam vec stotinu i koju desetinu jura na to i planiram josh,i do jaja mi sto mogu da ischekiram random pichetinu koju sam video,nista vishe,imam rur za sve ostalo a i dosta rurovaca na msnu,tako da ono.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 cek,kolko se placaju cipovi? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Meni je FB vrh! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 cek,kolko se placaju cipovi? ja ih prodajem 200 kinti milion,dajem neke popuste na kolichinu,fazon 7 soma za 50 miliona i tako. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 cekaj bre kako ti oni daju pare ?!:D sta kao nadjete se i evo ti pare i tako to /:D?!!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 I odakle ti ti silni milioni? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ja napravih fb da bih spamovao za dogadjaje svoje, a preko fejsa sam upoznao gomilu, ali gomilu ljudi od kojih su mi neki skroz ok, zatim sam se zdruzhio opet sa svojim nekad najboljim drugarom i sa svojom drugaricom iz razreda iz osnovne (kada mi je preko msn-a poslala 1man1jar to je bila drugarska ljubav na prvi link) a moja prva devojka ikada (iz zabavishta, koja me je ostavila zbog majkla dzheksona) me je dodala tako da sam se konachno setio kako izgleda. i dobro izgleda. nisam prco. fejsbuk je do jaja i shto ljudi budu imali manje vremena za bleju (kapitalizam i to) to ce ovakvi oblici instant socijalizacije imati vishe smisla i poklonika. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts