Jump to content

Crna Reka

Recommended Posts

Ах, и мислио сам да ћеш да одеш у ту грану како је он пожртвовани Исус који ендурује све патње које му проузрокује то што бије људе, а не воли.

Ти би ризиковао за свог сина јер ти је син и није ти добро. И бацо би пеглу од муке и бола док би га туко, али би добио снагу јер ето постоји тај мали прозор наде, док у супротном не постоји. Ја то разумем.

Али, ово није никако такав пример. Перановићу дође рандом наркос, али ето, он га воли као сина и онда смогне снаге да га изнапенаљује до смрти јер он воли сву божју децу и узео је на себе свето бреме излечења те божје деце, по цену личне патње, па чак и по цену блаћења своје личности. А онда је дошо мрмот.

ma to i je od Ljubice (macka)  :D

Па и кад би они садисти у синг сингу престали да раде свој посо, побегли би разни шљамови оданде, па су они опет садисти. Запослени због садизма (или су га развили временом).

Мислим океј, нек буде да је Перановић био конструктивни садиста.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ах, и мислио сам да ћеш да одеш у ту грану како је он пожртвовани Исус који ендурује све патње које му проузрокује то што бије људе, а не воли.

Ти би ризиковао за свог сина јер ти је син и није ти добро. И бацо би пеглу од муке и бола док би га туко, али би добио снагу јер ето постоји тај мали прозор наде, док у супротном не постоји. Ја то разумем.

Али, ово није никако такав пример. Перановићу дође рандом наркос, али ето, он га воли као сина и онда смогне снаге да га изнапенаљује до смрти јер он воли сву божју децу и узео је на себе свето бреме излечења те божје деце, по цену личне патње, па чак и по цену блаћења своје личности. А онда је дошо мрмот.

Па и кад би они садисти у синг сингу престали да раде свој посо, побегли би разни шљамови оданде, па су они опет садисти. Запослени због садизма (или су га развили временом).

Мислим океј, нек буде да је Перановић био конструктивни садиста.

imamo dva scenarija:

da je Peranović proračunati sadista, koji je iskonstruisao Crnu reku da bi mu dovodili poluljude nad kojima može da se iživljava bez kazne i nahrani mrak u sebi

ili

da je Peranović posvećeni pravolsavac, koji pomaže izgubljenim slučajevima od kojih je društvo i država digla ruke, rizikujući sebe, svoju porodicu i svoju dušu

suvišno li je reći da pri izboru ova dva sasvim legitimna oprečna scenarija, otkrivamo o sebi više nego li što bismo želeli?

:*

• Downvote (-1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

da je Peranović proračunati sadista, koji je iskonstruisao Crnu reku da bi mu dovodili poluljude nad kojima može da se iživljava bez kazne i nahrani mrak u sebi

ili

da je Peranović posvećeni pravolsavac, koji pomaže izgubljenim slučajevima od kojih je društvo i država digla ruke, rizikujući sebe, svoju porodicu i svoju dušu

Оба сценарија су научна фантастика ако мене питаш. Препоручио бих ти да прочиташ Владин пост рецимо.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ризикујем да ме прогласите за теоретичара завере, али мислим да држава нема истински интерес да лечи наркомане и да се бори са тим проблемом, зато што огроман приход убира од продаје и транзита наркотика. Тако је у свим балканским државама, а код нас је могуће најизраженије. Лично знам примере иснпектора за које уствари раде неки као лердији са врха лествице. 

Такође, сви дилери падну за богаоца дроге, одлеже нешто смешно и опет су на слободи и наставе да се баве тиме. Или имају нека бескрајна суђења, која се никад и не заврше, а бране се са слободе, што јасно говори у ком смо ми курцу.

bolje teoretičar zavere nego biljana srbljanović.

Style over subsistence

Kako ne, covek ili ima sve dobre osobine ili je potpuni uzas, nisi valjda toliko slobodan da pretpostavis da postoji nesto izmedju? 

И ту можемо поменути чуваре у синг синговима:) Наравно да они нису измислили криминал, расцветали га, направили затворе и наместили себи конкурсе за чуваре да би могли да дркају на то што бију неке тамо есее по ћелијама. И онда тамо блеје 24/7 јер нису научили да причају са људима и да иду у продавницу јер ако су садисти, то значи да не умеју ништа друго да раде. Оно, питају их људи шта су, а они кажу ''ја сам садиста, а ви шта сте''. Наравно да је то лол.

Али није згорег да се мало опајдари који лик, чисто да те мине жеља.

Ma daaj

Који је цар овај Драле. :Д Најбоље да постоје само та два сценарија. :)

Оба сценарија су научна фантастика ако мене питаш. Препоручио бих ти да прочиташ Владин пост рецимо.

ne kažem da postoje samo ta dva scenarija, kažem da su to dva ekstremna scenarija, a ko će koji da izabere, zavisi od mnogo toga.

šta sad, bežimo u sivo?

eh, eh...

Style over subsistence

@ Влада
Нисам сигуран како да ти одговорим, пошто знам да је трол у питању, ал мислим да си делимично и озбиљан. Дефинитивно ме не познајеш, а изгледа да ни не читаш пажљиво моје постове - поготово ако си тај утисак стекао на основу мог писања на дрога топику, јер су ствари које сам наводио тамо углавном медицинске чињенице и лична искуства, јер наркомана, нажалост, знам подоста.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Zasto iko mora da 'izabere' bilo koji?

?

pa biramo jedan ili drugi ovde, u ovom razgovoru. teza da je Peranović sadista, isključuje scenario da je požrtvovani spasitelj izgubljenih duša, a teza da se žrtvovao da spase izgubljene slučajeve isključuje mogućnost da je sadista.

u koliko oblandi sive da zamotate vaš stav, odmotavanjem dolazimo do jednog ili drugog čistog stava.

Style over subsistence

@ Влада

Нисам сигуран како да ти одговорим, пошто знам да је трол у питању, ал мислим да си делимично и озбиљан. Дефинитивно ме не познајеш, а изгледа да ни не читаш пажљиво моје постове - поготово ако си тај утисак стекао на основу мог писања на дрога топику, јер су ствари које сам наводио тамо углавном медицинске чињенице и лична искуства, јер наркомана, нажалост, знам подоста.

Ребеле, мање вина лол

pa biramo jedan ili drugi ovde, u ovom razgovoru. teza da je Peranović sadista, isključuje scenario da je požrtvovani spasitelj izgubljenih duša, a teza da se žrtvovao da spase izgubljene slučajeve isključuje mogućnost da je sadista.

u koliko oblandi sive da zamotate vaš stav, odmotavanjem dolazimo do jednog ili drugog čistog stava.

Није тачно, и они момци садисти у синг сингу објективно штите друштво од криминалаца који су запатили тај творза.

Опет ћу рећи, ти рокнеш лика пребијањем. Са две паузе. Значи ниси га случајно опајдарио у слепоочницу првим шамаром, он пао на столицу и сломио врат, него си га усро од батина (лол усро, заправо усро си га двапут:) ). Значи ниси попиздео и не знам, узео утоку и рокно га трипут у груди и био у фазону ''у јеботе што попиздех''.

Ја сам у фазону ''тај лик је садиста''. Ти то сводиш на неки екстремни став. Јесте, баш ми је екстремна логика, правим рачун без крчмара и тако то. лол.

žrtva je umrla ne od povreda usled batina, nego udavljena u sopstvenoj povraćki.

ju ar fišing.

traj harder.

end den, traj ivn harder.

Edited by Debeli

Style over subsistence

Ах, кажеш то као да би имало ефекта. каваиии драле

žrtva je umrla ne od povreda usled batina, nego udavljena u sopstvenoj povraćki.

Јесте, отишо је после на фристајлер, попио три флајке водке, контузово се и удавио у повраћки... А није рецимо бацио пет пегли од конвулзија од батинања кроз полусјебан врат и уста онако полусвестан и разјебан.