Jump to content

Vesele 70te i 80te

Recommended Posts

ijoj koji vrh

ko se seca, tresh film sa kraja 80ih, kada pod dejstvom nekih sranja mrtvi krenu da ozivljavaju, ali nije fazon zombi filma. ima scena gde se glavni baja (pandur valjda) pegla sa odranim kravama i prasicima u nekoj klanici. cist vrh

КАКО СЕ ЗОВЕЕЕЕ?!?!?!?!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

сетих се још једног. жена киборг на осветничкој мисији. убија зликовце који су побили нејач њеног творца. првог убија у "врућој" сцени тако што јој грајндер излази из стомака и прави млевено месо од напаљеног мамлаза.

"Челик и чипка" се зове, чини ми се...

после тог филма, а имао сам једно 7-8 година, сам обећао себи да нећу да се "ватам" са женама.

:)

trebaće mnogo vutre, naravno

.о/

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ne znam zashto, setio sam se dva filma:

Enemy Mine i Arena [:D]

I josh jedan od mojih omiljenih filmova 80-ih je bio Krull :/

Sad sam se setio nekog spiska toga shto smo s burazerom gledali milion puta:

Blue Thunder, Black Moon Rising, Commando, Predator, Total Recall, Blood Sport, Space Balls, Back to the Future, Young Sherlock Holmes, Robocop, Big Trouble in Little China, Golden Child and it goes on and on...

Interesantno je da Blue Thunder i Black Moon Rising imaju isti soundtrek [:D]

А в чем сила, брат?

Arena rula! Ima još jedan film na istu foru, samo sa robotima, na kraju se šibaju u nekoj pustinji.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

setio sam se neke parodije na flesh gordona.

Jedna od scena je kad slecu na neku planetu sisa, i svuda dzinovske sise, visine nekih 5-6 metara recimo, i sad idu oni tako izmedju sisa i nalete na dzinovsku picku!

naravno, udju unutra, klize niz picku, odu dublje i nalete na ljude-govna koji zele da ih pojedu i iskenjaju da bi ih pretvorili u govna i uvecali svoju populaciju, ovi beze i bore sa govnima itd, ma bolest :D Ne znam kako se zove, pomagajte :D

Edited by Neecola-

setio sam se neke parodije na flesh gordona.

Jedna od scena je kad slecu na neku planetu sisa, i svuda dzinovske sise, visine nekih 5-6 metara recimo, i sad idu oni tako izmedju sisa i nalete na dzinovsku picku!

naravno, udju unutra, klize niz picku, odu dublje i nalete na ljude-govna koji zele da ih pojedu i iskenjaju da bi ih pretvorili u govna i uvecali svoju populaciju, ovi beze i bore sa govnima itd, ma bolest :D Ne znam kako se zove, pomagajte :D

Flesh Gordon Meets The Cosmic Cheerleaders (1989)

Fleshgordon2dvd.jpg

Edited by tomkeus

You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet...

Meni je, kao klincu, bio super Rollerball, sa James Caan-om..:)

ono kad se dernjaju Dzonatan, Dzonatan, dok on kruzi sa metalnom kuglom, a svi su mrtvi po terenu, mi je uvek bilo opasno dobro....:D

http://www.imdb.com/title/tt0073631/

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ako cemo hard kor filmove, onda ovo obavezno:

ThingPoster.jpg

TheThing02.JPG

thething460.jpg

the_thing2.jpg

Kako perfektan film i posle 27 godina!!

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Haha, gledao si ga na tv juce :P

Nisam...cenim da je bio na ART TV ?

Sinoc sam na TCM-u gledao po ko zna koji putFearless Vampire Killers (Dance of the Vampires) od Polanskog fearless-vampire-killers.jpg[:D]

Nakon njega je ishao Village of the damned iz 1960 sa sjajnim George Sandersom.Izgleda da je ovo bio horror/sci fi vikend na TCM-u.

Is there a flower shop in the tahraji desert?

^^Odličan film. Gledao sam ga kao dete samo jedanput, a sećam se gomile scena iz njega.

od filmova iz te ere, a da nisu bili neki hitovi sa naslovnih strana, meni se posebno izdvaja u secanju ovaj

medusa_touch.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0077921/

kako to mislis, nije hit, film je previse poznat:) a i dobar je, moracu da skinem

lino car:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)