Jump to content

Pitanja oko x64 Win 7

Member

Recommended Posts

kul :D

eeenivejz, instalirao sam i KLite kodek pak, al me nesto smara. u XP SP3 sam skinuo BBC - Power Of The Planet na 5 epizoda, svaka epizoda je .mkv i imala je nalepljen prevod. ovde nema prevoda, cackao sam nesto malo po Options/Output u media player classic, but failed miserably. jel ima neko resenje?

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel ima neko slican problem:

Kopiranje fajlova sa jednog harda na drugi, ili sa harda na flash memoriju se odvija jako sporo (kada je fajl veci recimo od dva gb)

Tj. nije kopiranje sporo, nego sam primetio da malo kopira pa onda malo stoji tako i nista ne radi, pa ponovo kopira itd.

Hocu i zelim da ovo radi kako treba, kako da resim ovo djubre, ide mi na kurac jako.

netlimiter narodna verzija ne radi ne sedmici .. ima li neko alternativu?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

instalirao sam kod koleginice win 7 64bit, i imam jedan problemcic, naime nije prepoznao dobre drajvere za rezac vec ga detektuje kao obican citac, kad ubacim prazan disk on ga iskulira, kad ubacim pun disk on sve radi normalno.

u pitanju je laptop asus x59sl.

guglao sam i nisam uspeo nista bitno da pronadjem, gde mogu da nadjem dobre drajvere za to?

sa druge strane zvao sam jednog bivseg kolegu koji ima identican laptop kao ova koleginica i isto win 7 64bit i on tih problema nema?!

what to do?

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

niko me ne pita, ali ipak - da me neko pita sta mislim o win7 rekao bih da nije nista manje bagovit od viste, barem u mom slucaju jer skoro dva meseca od kako je lansiran ne postoje drajveri za moju graficku koji mi daju da koristim drugi monitor (tv). Ne samo to nego sto kada pokusam da identifikujem tv, win7 se uvek resetuje. Ma koji plejer koristio i ma koji render/izlaz u njima bio svaki 4,5 put kada pustim neki video sa diska komp se zaglavi. Isto tako kada igram nesto sto ima video klipove izmedju nivoa, recimo, win 7 se opet zaglavi.da ne govorim da ne postoje posteni drajveri za HP skener, wacom graficku do te mere ne da ne mogu da skeniram nesto nego se komp zaglavi kada to i pokusam.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad