G!!! Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 jebo obaveze odjebao sam sve zarad odmora i mora, nece mene zivot zajebati tek tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Raspadam se, al nema veze, bar nije zima i sneg, pusite ga skijaši :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 bar nije zima i sneg FUCK YEAH :D Smorio se od guzvi u gradu pa sam peske od zelenjaka do kuce malo da se oporavim pa u grad za 3h \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 ko za kurac, uzmem da chitam mailove u ponoc juche, i toliko se iznerviram posle jednog shefovog maila, da nisam mogao da zaspim...najgore shto me cima za neshto zashta nisam kriv :\ morao sam da uradim sochan reply <casting peja_ resistance> Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) E pisham ja ovom Novom Sadu u ochi, bash! Obishao sam ceo grad, Zmaj Jovinu, Bazar, Spens, Merkator, pola Bulevara, celu Jevrejsku, podvodnik i New Nork i nigde, ali niiiiigde nema n78. Sve im jebem. Uzetju neko djubre za 50 eura. Nedam ja njima 150+ eura za nefunkcionalne i ultra gadne telefone, nedam. I josh ulazim u rim mobil na futoshkoj i riba mi kazhe da ima, i onako gleda u mene u fazonu, ajde rekla sam ti da ima idi sada. I ja kao a jel mogu da vidim, ona kao samo trenutak i pojavi se nakon 2 min iz magacina i kao e izvini al nemam ovde sa opet onim "ajde idi" pogledom, al tje da donese iz druge prodavnice. I nakon 3 min i 3 obavljena razgovora izlazi i kao e nemamo jebiga zajebala sam te ... E tako. Edited May 21, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 kada tje zima? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Raspadam se, al nema veze, bar nije zima i sneg, pusite ga skijaši :D .!. zamenio sam lanac na bajsu, pa se ispostavilo da moram da menjam i zadnje zupčanike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Wrong topic, lulz. Enivej... bleja! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ja bi da vam svima postavim jednu esecijalno pitanje opet... SPRCALI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jebem ti dan, od 6 jutros na nogama do 3 popodne, dovukao se kuci sa regrutacije, sad sam ustao dobro mi nije , smarao se ceo dan sa onim prokletim pregledima, i na kraju mi daju rod snajperiste... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ijao al ce biti opijanja :D zamisli :D i to prvi put onako do kraja pred porodicom i rodbinom...ma KAMAN bre! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) @unka matori sad ponesesh intelli 3.0 zoom sens 0.7 i jebesh keve... Edited May 21, 2009 by mali_buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Prosao mi je jednodnevni ban jer su se neka sitna djeca zalila da trolujem (?!?!) na Darvin topiku. Svako iole normalan moze da skonta da nisam trolovao vec normalno diskutovao dok su neke cike stojale po strani i bacale trol "daki trol", i tek kad sam dobio ban su se okurazila da postuju.. Ehh.. U drugim vestima, bio 9 sati na Intelovoj konvenciji paralelnog programiranja, i dobio sam gomilu njihovog brutalnog softvera, knjigu i majicu (jer sam bio pametan tamo). I sad znam Core i7 (nehalem arhitektura, jel), i Intel Atom procesore u dusu! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jadan ti Daki, kao da nisi navikao na te "jednodnevne banove" :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 .!. zamenio sam lanac na bajsu, pa se ispostavilo da moram da menjam i zadnje zupčanike. jel kod mene, matoree??? raspao sam se danas, mnogo je bre vruce napolju! kako cu kada bude 40? kapiram da cu se do tada koliko-toliko navici na toplo vreme... nabijem na kurac LETO, zalim neko blago prolece, max 20 stepeni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 erghm sutra najavljuju 34 stepena,a ja ima ultrazajeban dan,treba da ustanem u 6 i da idem da cekam licnu i pasos,pa onda par sati odmora,pa opet juri tam na vam...preko prece,naokolo blize...jao jao,al mi se pice lize ou djea!:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 jedem jagode i igram FM a to sto imam prijemni uskoro i mnogo da ucim ko me jebe...pocecu da studiram sa 29 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 sa 29 ćeš kopati kanale he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 oh hai dad !!! Salim se, na vreme ja ucim, samo mi je krivo sto sam veceras planirao da ucim a ostao na kompu u stvari :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Kako je jebeno vrucina :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jadan ti Daki, kao da nisi navikao na te "jednodnevne banove" :D Istina, ali ovaj put je bila nepravda! kalimero.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 koliko me je sada udarilo ovo pivo i komplet lepinja, da sam otvorio josh jedno pivo, e! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 @unka matori sad ponesesh intelli 3.0 zoom sens 0.7 i jebesh keve... Taj fazon :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ja sam tražio da budem snajperista i nisu mi dali ... Jebem im mater, baš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 bio sa drugarima malo izblejkali,sad cu da spavam,a sutra moram do grada,da probam da nadjem pokloncic neki,devojcici ide rodj...blabla... aj laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts