Malatrolapunakontrolora Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Vratih se iz grada , i najzad sam uzeo pristojne naochare za sunce a da nisu bogaocapara bleja pa teretana pa killzone2 \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 O jes o jes o jes. Ukrali mi fon danas. Presrecan sam ziasta. Ili su me odzeparili u busu a da nisam skontao, shto je prilichno zajebano jer nije pretrpana linija plus mi je skoro uvek ruka u dzepu s telefonom i dokumentima, ili mi je neko iz razreda uzeo i sad me zajebava. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 koji telefon si imao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Neverovatno kako uspeju da ukradu po busevima, i kako ih niko ne provali... Ja uvek drzim sve vredne stvari po takvim dzepovima da ne mogu lako da se izvade, mada sta bi lopov radio sa mojim fonom od 20 jura :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ko ce po ovom vremenu u teretanu, ijaooo... ima dumrem... ! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 koji telefon si imao ? 6680 Mator je jako, ne mozhe mnogo da dobije za njega. Jedino mi krivo kartice, odnosno brojeva ljudi kojima nemam pojma kako tju sada da dam svoj novi broj. I nadam se samo da je kartica bachena i da je sve sa memorijske obrisano. A i bilo je vreme za novi fon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 cek bre Mladene sad cu ja da okrenem taj broj tvoj i da pripretim lopovu da vraca sto pre telefon!! Elem, posto si 064, idi u Lelekom i reci da ti je ukraden telefon i da trazis novu karticu sa istim brojem, to sam ja radio kad sam izgubio stari telefon, jedino sto ce ti biti prazan imenik :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 koze \o/ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 koze \o/ xD SPRCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) jel mogu da poshaljem ovo za bg hroniku? :)) ako si ti slikao:) Edited May 18, 2009 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 6680 Mator je jako, ne mozhe mnogo da dobije za njega. Jedino mi krivo kartice, odnosno brojeva ljudi kojima nemam pojma kako tju sada da dam svoj novi broj. I nadam se samo da je kartica bachena i da je sve sa memorijske obrisano. A i bilo je vreme za novi fon. znachi nisi uzeo josh n78? eto sada je vreme, sve preporuke stvarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Mrzim sebe. A vas sve ostale volim :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 A vas sve ostale volim :* :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 oces da jebes onu matoru?? :O naravno:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) ja ne bi radu, onu sto se bacaka, vec onu drugu, mirniju :)))) typo Edited May 18, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 btw, fotka dana, ispred poreske uprave te koze drže neki ljudi koji žive u straćari između pruge i PU. viđao sam tamo koze još dok se PU zvala SDK, nisam znao da ih još uvek ima. čudi me da ih niko nije oterao, nekad je tu bila pustara a sad su na 50m fensi firme u trećem bulevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Pa i poreska je puna koza i jarceva :P I da mnoge fensi firme gde je zadovoljstvo raditi su tu :) U jednoj su cak bili djilas i djelic danas :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Izgubio sam 2kg-a u znoju 100% ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) moram da se pohvalim,jer sam i dalje pod utiskom :) vozio sam se u ovim kolima,malopre: u pitanju je porsche 911 turbo,ali tjuniran kod 9ff-a 702ks 0 - 200 >9.6sec 100 - 300 >22sec max. speed 340km/h lim. lik je ubrzao ''samo'' do 220,i govno mi se zaledilo. ne verujem da cu se ikada voziti u necemu brzem od ovoga,jednostavno,unikat na balkanu a i sire. edit: jbg,samo me na rur-u baguje prilikom kacenja :) http://img214.imageshack.us/my.php?image=66783571bh4.jpg http://img214.imageshack.us/my.php?image=78480574he2.jpg Edited May 18, 2009 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 nisi lepo linkovao slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Sve su iste, kurve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 cek bre Mladene sad cu ja da okrenem taj broj tvoj i da pripretim lopovu da vraca sto pre telefon!! Elem, posto si 064, idi u Lelekom i reci da ti je ukraden telefon i da trazis novu karticu sa istim brojem, to sam ja radio kad sam izgubio stari telefon, jedino sto ce ti biti prazan imenik :/ To sam i planirao. Samo jel trazhe neki dokument, ili pin/puk za povrat kartice ? znachi nisi uzeo josh n78? eto sada je vreme, sve preporuke stvarno... Hteo sam. Trazhio sam 3-4 puta po celom gradu, i nigde nema. Samo sam u jednoj radnji nashao i to mogucnost naruchivanja i to lik donosi iz inostranstva, a neshto i ne zhelim shvercovan ni polovan. Izgleda i bolje shto nisam. Sutra/prekosutra idem da ga iskopam negde u gradu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 imali vezbanje,sutra opet,prekosutra opet,u cetvrtak opet...pa za vikend turnir...pa verovatno jos 2-3 vezbanja,pa WCG... bilo bi lepo kad bih vreme koje provodim kod kuce iskoristio za spremanje ispita... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 brate, koji ce ti fax, buducnost je u kanteru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 tako je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts