zytherius Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Pored zivog Pantelica tebe nervira Lazovic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 dosla tri ortaka kod mene,jedemo kokice i gledamo fudbal :)). danas bio na Lionu,imao rodjendan neki,video brata unku,smara ga neka riba,lize mu uvo,a on se baja naslonio na neki stub i boli ga kurac :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 (edited) ma losi su, opet ce biti argentina 6 srbija 0 nisam hejter al videcete... edit: makar banija obrce .. kidaj bree !!! Edited June 6, 2009 by depresSed We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Na srecu su dobili, da Austrijanci nisu glupi, dali bi gol jos u onom prvom napadu gde je bukvalno bio ispred gola a Stojkovic mu ostavio dovoljno prostora za gol. Da nije bilo onog penala, ne bi Srbi nista uradili. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 ceo dan mi je suckovao, a slag na tortu je sto sam pre 15min pala sa skutera sa drugarom. i dalje mi nije jasno kako se to dogodilo, ono, isli smo 1 km/h. nikad vise na skuter. (dovla, nemoj da si drukara:) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 dosla tri ortaka kod mene,jedemo kokice i gledamo fudbal :)). danas bio na Lionu,imao rodjendan neki,video brata unku,smara ga neka riba,lize mu uvo,a on se baja naslonio na neki stub i boli ga kurac :D. :D sprco sam! @tema: radio u hipnotiku, sad sam doshao kuci, ne vidim belu machku! AJ POZ! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 ko me jebe kad ustajem ovako rano :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 ko me jebe kad sad dolazim sa posla. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 spavao sam samo tri sata a danas idem na vencanje... mada sta kukam, najescu se kao maskota matijevica It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ne volim da radim nedeljom, ali nikako... Ali shto je lepo dolaziti na posao tim danom... Mirijevo - NBG: 10 - 15 minuta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Pauk mi odneo auto, jebem mu mamu! Al' boli me kurac, napio sam se ko dupe sinoc! De si kruko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Zjee onaj Blic više nije za kurac, preko cele strane tekst i ogroman naslov "Mlada glumica Mirka Vasiljević završava gimnaziju - Spremna sam za maturu". Šta je sledeće, "Mladi didžej Kruko upravo se posrao i obrisao dupe - Spreman sam da povučem vodu!" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Zjee onaj Blic više nije za kurac, preko cele strane tekst i ogroman naslov "Mlada glumica Mirka Vasiljević završava gimnaziju - Spremna sam za maturu". Šta je sledeće, "Mladi didžej Kruko upravo se posrao i obrisao dupe - Spreman sam da povučem vodu!" :) Ma ne, to ce biti u srednjim stranama Slica... :) u drugim vestima, lep dan al se probudih nesto neraspolozen. blah facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 au jebo te, tezak tezak dan u najavi!!! juce ne znam kako sam preziveo, mnogo je bre bilo tesko i sparno vreme! topio sam se ko ... ne znam ni ja sta! (ajmo sada fore) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Zjee onaj Blic više nije za kurac, preko cele strane tekst i ogroman naslov "Mlada glumica Mirka Vasiljević završava gimnaziju - Spremna sam za maturu". Šta je sledeće, "Mladi didžej Kruko upravo se posrao i obrisao dupe - Spreman sam da povučem vodu!" :) pitam se ko ce da skoci na tu malu na maturkoj veceri, eto joj taman predaha od silnih snimanja... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Zanimljivo, boli me srce al sa pogreshne strane. Naspavao sam se sad pijem kafu pa tju da uchim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Trebao sam da idem da vozim roshke na adi ali avaj, mora da se uchi... Kakav bedak jbt. Jedva cekam kraj ispitnog roka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 quituj fax Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 ali vozi roske, ma daaaaaj elem samo rad, kakva bleja nedeljom !? brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Jel to pitanje ili odgovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 ali vozi roske, ma daaaaaj elem samo rad, kakva bleja nedeljom !? SPRCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 kako sam se sredio, josh samo da izguglam vezivanje leptir mashne :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 sinoc sam video 90% riba sa "klinke sa ceta omg zlatni rudnik" \o/ nisam mogao da slikam bilo mnogo mracno a njesra mi fon :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 samo video ? shjeeee inache danas jovo nanovo lizanje sa odelima, al shtatju kad ulazim na mala vrata :] jebiga, takav je posao! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 al shtatju kad ulazim na mala vrata :] ipak je gay pron?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts