Cartman_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Sad dodjoh sa wcg-a mrtav sam umoran, sutra finalni dan, kaman! :D btw upoznah voodoo-a, sad sam glavni! xD ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Bl-bl-bla-bl-bl-blaa-blaaah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Video sam Djusa u gradu ! Toliko je debeo da sam ga jedva prepoznao. Al odalo ga 100 eura shto mu viri iz ermaksica i felna oko vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 e stvarno, dajte neke slike sa wcg-a, ima i mene malo na istim.. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ima bas mnogo slika, ali sa onog "rur fotoaparata" Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 SPRCO ? bole je bio previše zauzet :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Na ovom fotoaparatu sto je kod mene ima bash malo slika sa samog WCG-a i dosta ih je mutno. Kapiram da će Nenad ili neko okačiti sa onog drugog više fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 jebem ti kisu kad ne mogu da igram basket-jedinu rl aktivnost koju imam u zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Ljudi, postavicu vam jedno pitanje od veoma velike vaznosti za opstanak.... SHA IMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ima qrac... volela bi da kazem e, pa nema, chak ni toga! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Jao jao! Otvorio se neki novi-stari klab u gradu i izasao sam da vidim. Bio za sankom, a preko puta mene fakin bjuti kvin. I onda smo se malooo smekali ali joj nesam prilazio jer joj je stalno prilazio neki momak ja kontao decko. No, kad sam odlazio kren'o da joj pridjem, ona me iskulirala i otisla u wc. Izlazi, prolazi pored mene i kriomice mi daje salvetu (Broj telefona included). I onda od pola 5 do sada bio sa njom, fakin sam in lav, a zaboravio sam taj filing. Samo da ne userem :D U ostalim vestima, lep sam. Edited May 31, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) http://dnevnik.hr/showbizz/glazba/lady-gag...s-i-vaginu.html U zadnjih tjedan dana su počele kružiti nevjerojatne priče o pjevačici Lady Gaga. Špekuliralo zadnjih tjedan dana kako pjevačica ima penis, a Lady Gaga je prekjučer na opće iznenađenje svih priznala kako je hemafrodit! ja ovo tek danas videh :D Edited May 31, 2009 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Dobro jutro , svako jutro :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Jao jao! Otvorio se neki novi-stari klab u gradu i izasao sam da vidim. Bio za sankom, a preko puta mene fakin bjuti kvin. I onda smo se malooo smekali ali joj nesam prilazio jer joj je stalno prilazio neki momak ja kontao decko. No, kad sam odlazio kren'o da joj pridjem, ona me iskulirala i otisla u wc. Izlazi, prolazi pored mene i kriomice mi daje salvetu (Broj telefona included). I onda od pola 5 do sada bio sa njom, fakin sam in lav, a zaboravio sam taj filing. Samo da ne userem :D U ostalim vestima, lep sam. i dalje si peder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Jao jao! Otvorio se neki novi-stari klab u gradu i izasao sam da vidim. Bio za sankom, a preko puta mene fakin bjuti kvin. I onda smo se malooo smekali ali joj nesam prilazio jer joj je stalno prilazio neki momak ja kontao decko. No, kad sam odlazio kren'o da joj pridjem, ona me iskulirala i otisla u wc. Izlazi, prolazi pored mene i kriomice mi daje salvetu (Broj telefona included). I onda od pola 5 do sada bio sa njom, fakin sam in lav, a zaboravio sam taj filing. Samo da ne userem :D U ostalim vestima, lep sam. Jel to bilo u NSu ili Holivudu? i dalje si peder Sledetji ban je na mesec dana, znash to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Ma jeste, salveta sa brojem telefona, de to ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Chekaj, mislim da je zaboravio da kaze da je na salveti bio diskretni otisak karmina i naparfemisana...:D A, da je on bio PI... Idem ja na trcanje... ovaj neki fazon...:) Edited May 31, 2009 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ^lol nob pa mozes i kod kineza istu hranu a da se ne mucis!!! Dobro fucken jutro , jos jedan dan me bude rumuni koji grade neka chuda arhitekture pored moje zgrade Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Dobar dan jebo vas ja! Ajde svi na WCG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 al je zima jebote :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Au majku mu jedva sam ustao... btw meni nikad nije riba dala salvetu sa brojem telefona Eventualno bi mi dala neku slinavu maramicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 i ja hteo da se iscimam danas na WCG,ali zvali me na fudbal,tako da jbg :)). inace,opet sam poceo da gledam pb,zavrsio sam 3. sezonu,krecem sad 4....kaman:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ^Ne otvaraj pb topik onda, nikako. Sve tjesh da useresh ako prochitash spoilove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ma jok,nisam ni planirao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts