Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fuck yea seaking!

savrsen dan , i na kraju uzivanje u omiljenim serijama

life is over 9000 !!!!!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Brate, lupas. Postoji sansa, ali nije 1/1. Nije ni priblizno 1/1.

Nisam nikada rekao da je 1/1. Recimo da je 4/7 ili 1/7 ili 1/50. I dalje postoji mogucnost i taj rizik ne zhelim da preuzmem. I recimo da ne pitachamo samo o hivu. Tu su sve druge polnoprenosive bolesti. Tu je i trudnoca. Prcanje bez kondoma sa osobom koja ti nije sadashnja ili buduca zhena je neshto shto ne zhelim. Ti slobodno prcaj bez kondoma. Svaki tretji student u Novom Sadu je imao ili ima polno prenosivu bolst. Ne zhelim da budem jedan od njih. Ti mozhesh slobodno, nisam ti keva pa da ti govorim shta valja a shta ne.

joooj a ne bi se raspitali ili razmislili malo pre posta... dobro proto, ako sprco ikad, jesi pitao ribu da li ima hiv, i molim te da ti izvadi test ne stariji od 6 meseci i testove svih sa kojima je imala odnos jelte? nisi, ako sprco... e sad, kad bi samo znao koliko ljudi u Srbiji, a da ne pricham u svetu prca bez kondoma, rachunam na zemlje u kojima se zna za isti, i kad bi se hiv prenosio tako lako kako vi zamishljate, znash od kad bi bio smak sveta, dobro ne sveta nego nas humana... pa onda mozesh josh malo da prochitash i nadjesh kako postoje ljudi koji su jednostavno imuni na hiv, jer nemaju, ajd ne struchno, neshto na shta se hiv kachi (da ne smaram sad) i mogu samo da prenose hiv al nemaju nikakve simptome shtetne po sebe... i sad da ne kenjam previshe, a mogu i predavanje nije problem ali lakshe mi je uzivo... mada znam da ce sad da dodje neki maud (nhf) i da me napljuje i natovari nekim njegovim informacijama te mi nece biti teshko da iskopam od ponedeljka oba sertifikata i skeniram te okachim na rur, chisto da ne bude da sernjam, a za iskustvo i broj predavanja pitajte sinka doktora nick rivieru, koji je takodje edukator (bivshi) Omladine JAZASa...

toliko za sad :P

Rispekt za sve shto si rekao jer ochigledno ne prichash a da ne znash shta prichash. Kad god sam prcao nikada nisam pitao ribu da li ima hiv. Sve ribe sa kojima sam imao odnos nikada i nisu radile taj test i nikada nisam imao nezashtitjen seks. Chak i pre nego shto sam ushao u jazas. Nikada ja nisam rekao da se hiv prenosi lako. Nikada chak ovde i nisam prichao mnogo o HIV-u, ali bolest koja je ne izlechiva i od koje mozhesh da se zarazish 1 (slovima: JEDNIM) seksualnim odnosom, je neshto o chemu ja ne zhelim da brinem. Ne zhelim da se dovedem u situaciju da mislim ili se bojim da mogu ili sam se zarazio hivom. I to je ono o chemu ja serem godinu i po dana.

ljudi, prota deli kondome, unistavate choveku posao...

In a way. Treba nekako da nestane 35k kondoma u godinu dana. :D

Edited by -protA

Blah, po nekim brojkama koje sam cuo, sansa da se prenese sida na muskarca pri vaginalnom odnosu je oko 1/100 ili 1/200. Prvo, verovatnoca je samo verovatnoca, i nema vece lazi od statistike. Drugo za neizlecivu smrtonosnu bolest i takve verovatnoce su prevelike. Za analni je 10 ili 20 puta veca sansa.

Ja sam chuo statistike koje kazhu da srba ima najvishe na svetu i da su u stvari svi ljudi nastali od srba.

Isto tako sam chuo statistike koje tvrde da srbija ima najbolje fudbalere.

Isto tako sam chuo statistike koje tvde da je 80% birachkog tela u stvari za sps ali se 9 godina u nazad izbori konstantno podkradaju i zato demokrate odnose pobedu.

Isto tako vetj 10 godina slusham statistiku kako je svaka televezija u Srbiji u stvari najgledanija.

Mislim daj. Statistiku pishe ko zheli i kako zheli. Pravo stanje mnogo drugachije. Da je 1/200 u svetu danas ne bi bilo 36 MILIONA zarazhenih hivom. Hiv se ne bi smatrao kao poshast. A to shto je smrtonosna bolest ne znachi nishta.

Seti se kuge u srednjem veku, kad nije bilo vakcine.

Edited by -protA

Ja sam chuo statistike koje kazhu da srba ima najvishe na svetu i da su u stvari svi ljudi nastali od srba.

Isto tako sam chuo statistike koje tvrde da srbija ima najbolje fudbalere.

Isto tako sam chuo statistike koje tvde da je 80% birachkog tela u stvari za sps ali se 9 godina u nazad izbori konstantno podkradaju i zato demokrate odnose pobedu.

Isto tako vetj 10 godina slusham statistiku kako je svaka televezija u Srbiji u stvari najgledanija.

Mislim daj. Statistiku pishe ko zheli i kako zheli. Pravo stanje mnogo drugachije. Da je 1/200 u svetu danas ne bi bilo 36 MILIONA zarazhenih hivom. Hiv se ne bi smatrao kao poshast. A to shto je smrtonosna bolest ne znachi nishta.

Seti se kuge u srednjem veku, kad nije bilo vakcine.

to, udri nas statistikom :)))

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Pa znam da je ta statistika retaridrana i izmishljena ali svako tera vodu na svoj mlin.

Sada jesma malo pomcuenog uma i mozhda nisi na to mislio, ali ja sam svakako daleko od ozbiljnog kada sam spomenuo onu statistiku i daleko je ta statistika od bilo kakve pameti. Ali i dalje je ljudi koriste jer im tako odgovara.

Ako mi je nedostajalo nesto iz ove Jagodine onda je to cetvrtinka rekbu sunke-pavlake posle grada \o/\o/\o/

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jbt,ovi edukatori su svi isti.Prco sam jednu edukatorku,i nikad nije htela bez kondoma,sudbina nas je spojila nakon 2-3 godine opet al sam je tad deljao bez kondoma.Tako da Proto,prcaces i ti kad tad bez kondoma.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

seljanchura iz ulaza do mene je jutros ochepila neki DENS i ja kazem sebi 'ajde pre nego sto pozovem MILICIJU da proverim na netu od kad do kad neko morac da cuti -jer je tako red-'.

Члан 22.

При коришћењу стана и заједничких просторија у згради забрањено је виком, буком, трчањем, скакањем, играњем лоптом и сличним поступцима ометати друге станре у мирном коришћењу стана.

Коришћење разних машина и уређаја, музичких апарата, радио и телевизијског пријамника, као и свирање и певање у стану, односно згради није дозвољено је у време од 13.00 до 17.00 часова и од 22.00 до 05.00 часова. Станари се у поменутом времену морају понашати на начин који обезбеђује потпуни мир и тишину у згради (време одмора).

dakle, ako vam neko ochepi muziku u 5:05, moze mu se

koja smo mi raspala drzava

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...