Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da,kao istripovali ste se,a na rostiljadi kad sam te video,mislio sam da su organizovali security neki... :D

:P

@voodoo: jbt ja se istripovao marko na slici sa 19es! :))) lichite kao da se bracaburazeri! :D

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Realno, lik mi je jedan od najboljih drugova i u zadnjih 5 meseci je prcao vise nego sto normalna osoba moze za 3 zivota. Mada bi vam bilo jasno kad bi mu videli fb da mu ispod svake slike stoji 234 komentara nekih zena koje se pritom raspravljaju koja je prva i koliko puta bila u njegovom stanu.

zasto su klinke brain dmged osobe imamo raspravu na drugom topiku

verovatno slika i odgovara da se ubaci tamo da bi bilo jasnije o cemu se radi u rlu i zasto su srusene sve granice normlanosti i vrednosti

Zamisli gari dokle je doslo, ribe se prcaju sa likom, a on ima torbu. Znaci show.

lepo sam ja rek'o odma.

ali jbg, niko mene ne slusha.

ako lik tako izgleda, a inache ne izgleda loshe (ubite me sada, gogo!), da bi prc'o - ja to totalno podrzavam i ne vidim razlog da ga bilo ko hejtuje, a najmanje RURovce! [:D]

mozhda kad prvi put prcash, pa onda prcash dugo, mnogo, pojebesh pola novog sad, pa pola srbije, pa onda stanesh ispred ogledala i vidish da dzaba to shto si prcao kad si uzhasan lik koji mora da nosi onu torbu da bi prcao ti bude jasno, a mozhda i ne. celebrate diversity, but get some fashion sense.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...