dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 kako ? Pa tjira mu ima veze sa imenom, internet imenom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 glup sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Nemoj se srditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Netju. Sajro je engleski izgovor reci Ciro. Ono na shta sam ja implicirao je kako se Tjira ne uklapa u Milosh Milunov kao ni meni Prota u Mladen Drenovac. Odnosno uklapalo bi se kad bi se on prezivao Tjiritj a ja Protitj. Kuzhish ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Da, ali si TI sebe prozvao prota, a tjira smo ga mi prozvali zbog ,,cyro". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Netju. Sajro je engleski izgovor reci Ciro. Ono na shta sam ja implicirao je kako se Tjira ne uklapa u Milosh Milunov kao ni meni Prota u Mladen Drenovac. Odnosno uklapalo bi se kad bi se on prezivao Tjiritj a ja Protitj. Kuzhish ? haha, ne prezivate se na ić, šta tražite u Srbiji,nevernici ?! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Za sve je kriv Gruja koji mi je predlozio "CyRo" na ircu! Sjeb'o me za ceo zivot, sada me i tjale zove "Tjira". P.S. Moar picz, less Tjira talkz! haha, ne prezivate se na ić, šta tražite u Srbiji,nevernici ?! .i. ~.~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Matori, kako idu osnove? less talk, moar pics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Vrh :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Za sve je kriv Gruja koji mi je predlozio "CyRo" na ircu! Sjeb'o me za ceo zivot, sada me i tjale zove "Tjira". P.S. Moar picz, less Tjira talkz! .i. ~.~ Vidish jebote,toga se ni ja ne secam :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Tacnije ortak je provalio iz CyRo u Tjiro e sad ne znam da li je jos neko to izvalio ali u svakom slucaju znam da smo ga cimali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Da, ali si TI sebe prozvao prota, a tjira smo ga mi prozvali zbog ,,cyro". Aha, to nisam znao. Sad sve, u stvari, ima logike ! Edited June 15, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Aha, to nisam znao. Sad sve, u stvari, ima logike ! Pa nije da ti je pre ovoga nick bio pr0tonz! Iako ces nastaviti da smaras za ime i prezime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Za sve je kriv Gruja koji mi je predlozio "CyRo" na ircu! Sjeb'o me za ceo zivot, sada me i tjale zove "Tjira". a ja sam sve vreme ziveo u zabludi da se prezivamo isto. :( Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Vidish jebote,toga se ni ja ne secam :)) Lulz, bilo je neshto fazon "Kyro" pa kao "Ne, ne, ne glupo je, bolje CyRo bash je pro".... i tako je sve pochelo. :))) a ja sam sve vreme ziveo u zabludi da se prezivamo isto. :( Jebaga, srushio sam ti sneshka! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ja se secam jos kad si bio dwarf na gejmeru () pa koliko smo na chatovima provodili vremena smisljajuci ti nove nikove! haha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Od sada Tjiru zovemo Mishko od Milosh. npr. Mishko nije uspeo da nadje terene na Adi, a ni Adu. Gde je nestala sva hedovina? Neznam, pitajte Mishka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Jos bolje, Mishka zovemo Tjira! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Hahhahahahahhaah, da da da, DWARF na gejmeru... jeboteeeee kako si se setio toga. I JunkLord na Dzanku. I onda jedno 50 razlichitih accountova na RURu i konstantno smaranje na IRCu sa "SMISLITE MI KUL NICK". Tugaaaaaaaaaaa... :)))) Da ne bude da SAMO gushimo topik, evo jedne slike. Tjira feat PRIRODA. Pokushao sam chak i da se nasmeshim. :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) @Tjira: Djan Franko Fere majica! A-ha! Edited June 15, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 jbt Vudu narihto si ruku na max :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ja i vudu smo formirali srednji prst :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) kaze se vudu i ja NOOB peja preshjednik :D Edited June 15, 2009 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Haha pogledaj nikitin biceps, poglej vuduov. LOOL :D Vudu animal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 lol, UGOJIO SAM SE ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts