Jump to content

How to win Bar Fights by Bas Rutten

Recommended Posts

dange de dange de bang bang BAAANG

[roflmao]

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

uuuu odlican klip:)ima da vezbam ovo na nekom:)

jedino je malo glupo sto su mrsavi ovi likovi na kojima radi zahvate,al covek jeste legenda.ovo sa laktom sam i sam radio:Dbitno je da odglumis da si uplasen(kako znas i umes),i onda eksplozivno reagujes.retko ko ima odgovor na to:)

salt wat fish fresh wat fish?

• 2 weeks later...

super su barske i kafanske tuce gde si 30 kila tezi, duplo jaci od protivnika. i jos ako je taj protivnik nepokretan, ma vrh

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

^jes,ako ga pogodis lepo,jako lako mozes nogu da mu polomis(ili pokidas tetivu),naravno ciljas stajnu nogu.slicna jeftina fora je:pruzis mu ruku i uplakanim glasom kazes izvini.cim ti stisne ruku,ti je povuces ka sebi iz sve snage.e to je bol:)

super su barske i kafanske tuce gde si 30 kila tezi, duplo jaci od protivnika. i jos ako je taj protivnik nepokretan, ma vrh

skinuo sam i odgledao ceo film Bas.Rutten.Superior.Free.Fight.Techniques.-.Vol.1.-.Basic,.Stances,.Footwork,.Conditioning.jeste da za neke situacije treba snaga,ali u sustini dovoljno ti je da pokupis par fora,pa da znas kako da se barem odbranis od napada.za ove rucne poluge ti maltene i ne treba neka velika snaga,samo ti treba brzina,tj eksplozivnost.dobro de,i malo uvezbanosti:)

da ne pominjem da je ovaj klipic u sustini sprdnja,kakav je ceo film.u filmu pokazuje kako da onesposobis coveka na duze vreme,ako to zelis [b)]

salt wat fish fresh wat fish?

Ako covek zna brzo i precizno da nabada, nema zime ... sve te poluge i sranja su ok, al ako te neko dobro nabode u roku od 0.5 sekunde, gotovo :)

first strike, first served.

Edited by Coll

sex, drugs and bio food!

Ako covek zna brzo i precizno da nabada, nema zime ... sve te poluge i sranja su ok, al ako te neko dobro nabode u roku od 0.5 sekunde, gotovo :)

first strike, first served.

word, ortak moj je to iskusio zasluženo zato što se pijan glupirao. Dobio je servis instant brzo i efikasno, ne seća se udarca  [:D]