peja_ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ukljucio se sarenac u beogradsku hroniku i rekao da cemo verovatno igrati od 18 15 (ako poljska prodje spaniju onda verovatno ostaje 21) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 fora je u tome sto su se Litvanci smorili jer su ispali ionako i boleo ih je tuki da izlaze da brane sut za 3 poena zadnjih 5-6 min, svih 6-7 su bili iz izuzetno cistih pozicija, ne vidim razlog zasto kvalitetan suter nebi sutnuo i 15 ako treba. Neverujem da ce sutirati toliko za 3 poena kada ih stisne neko, a naravno to Duda nece ni dozvoliti koju si ti utakmicu gledao ?! mislim ne vidim rezon litvanija se borila 35 min ali onda ih je boleo kurac jer su ispali i poslednih 5 min su pustili :) novica je sutno preko ruke 1 teodosic 2 :) uglavnom teodosic je odigrao najbolju tekmu sve igra bolje prve 2-3 tekme je previse drkao djoku:) najbitnije za sutra je da se tepic oporavi ako je to moguce ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 prve dve tekme je vishe cackao nos nego sto je igrao... ali opet s druge strane krle nam je podbacio pomalo u kljuchnim momentima ... velichkovic na kraju treba samo da shutira i i malo da se gura pod koshem, sta mu trebaju oni ulazi kad je sor kao puz a mlitav kao pohovana banana :P a bjelica muchenik, koliko je batina samo dobio :) samo da malo ojacha i bice vrhunski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Cujem Tripkovic sabio 1/4 :D Svaka chast, sutra glavu gore!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ovo je bila i ok njegova partija ali svejedno je kurton :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Ne znam da li je neko gledao ali prilichno zajeban mech izmedju Slovenije i Turske. Slovenci u drugoj chetvrtini imali plus 19 i do kraja chetvrtine Turska napravi seriju 14 0 i od poluvremena sve do kraja bilo oko plus 4-5-6 za Sloveniju, i u zadnjim sekundama na plus 3 za slo, turchin promashuje sam (iz ugla dodushe) za 3. Kod nas u grlupi Slovenija prva, ide na Hrvatsku. Turci na Grke, mi na Ruse i Shpanci na Francuze. Sretjno nam bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 definitivno, sjutra od 18 15 !!! jebi ruje!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Shpanci na Francuze. pobednik ovog meca osvaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 pored grcke ili turske, tesko Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ma koja turska, raspadaju se :D mi smo uzasni bili vs njih i jedva su nas dobili, al su realno losi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Samo da mi udjemo u polufinale, i puna kapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 sta znam, nekako imam osecaj da ce ih fanatizam i podrska navijacha (kojih ima najvishe posle domacinovih) dovesti do trona.ali mozda greshim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Ništa za ove sve trojke pred kraj meča? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 pobednik ovog meca osvaja! videcemo danas spanci ce da razbiju francuze :) kakav toni parker kurac :) ako prodjemo ruse nama slovenija dolazi u 1/2 turska grcka :) slovenija hrvati :):) i laki pricali smo o t rojkama na prethodnoj strani :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 videcemo danas spanci ce da razbiju francuze :) kakav toni parker kurac :) ako prodjemo ruse nama slovenija dolazi u 1/2 turska grcka :) slovenija hrvati :):) i laki pricali smo o t rojkama na prethodnoj strani :P to sam i ja rekao :)) inace,sta ti je smajlijima?! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 ma samo mi da uletimo u prvih 6, ne ochekujem nishta vishe. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 taj fazon to im je cilj, zvanichno Jel zna neko sa kime bi igrali za plasman ako bi izgubili od Ruja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 to sam i ja rekao :)) inace,sta ti je smajlijima?! :D ne znam :) tranzicija valjda :):):) pa ti si rekao ko pobedi :) a ja ne verujem da francuska moze da pobedi spaniju :) @lejsure nemam pojma :) a i mislim da nam nece trebati :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 pa ti si rekao ko pobedi :) a ja ne verujem da francuska moze da pobedi spaniju :) ja sam rekao drugarima juce da Spanija osvaja,oni su rekli da Francuzi uzimaju...pa eto posto igraju asd u 1/4 finalu,ostao sam na tome ko pobedi :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 maltene 2. petorka :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 kosta perovic u jednom napadu asistencija za tepica koji zakucava, sledeci napad kosta zakucava :o sta li su mu ushpricali :D stefan markovic, procenat suta za tri poena 3.64%. ali se trudi :D edit: kosta je upravo i bananu lupio :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 (edited) Za sada sasvim zadovoljavajuca igra :) Juce 7 trojki za redom, sada serija 17-0 ili sam se ja ispalio :S Edited September 17, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Rusi dali 4 poena u 2. chetvrtini bogtemazo koja pobeda sa petorkom Markovic, Tepic, Bjelica, Macvan, Perovic ne mogu da verujem sada samo da nastavimo ovako borbeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 jao kosta utakmica zivota :) sto kaze peja lupio je bananu EEJ JE LI MOGUCE :) ako dobijemo ili izgubimo igramo vs slo/hr :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 mislio sam da se danas pauzira, ne znam zasto...okrenem rts kad ono 16 razlike :))))) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts