Lucky Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 A kad su vam babe i tetke za rođendane redovno poklanjale gaće i majice, tad ste ih pljuvali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Nema gore stvari kada ih imaš previše, dve pune fioke u mom slučaju. To mi najviše oduzima vremena kada se spremam, naći čarape odgovarajuće boje, da nisu negde poderane i da su u paru. Sve carape su mi bele, sa slicnim "crvenim znakovima" sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Da al kupe nam sve neke gde te je blam da se skidaš u njima i za fizičko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 obrisao fb opet (prosli put na mesec dana) sad mozda i na duze, obrisao sve igre osim dote. i da vidim koliko mogu vise vremena da odvojim za lepse stvarii na otvorenom. a u pm :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Nije problem u fb-u i u igricama. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Глупи ејел, изгуби један меч у цс-у и одмах обрише све игре. :( Кул ми је ова тјирилица јер сам неспособан да променим, тј мрзи ме да кликнем два пута и да опет искуцам овај пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Pritisneš alt+shift, nublare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 (edited) Pa znam jebote, nisam toliki kreten. Ne, ozbiljno. Nisam. Evo vidite da sam promenio. tnx vudu Edited May 4, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 ja problema sa gacama i carapama nemam, svaka dva meseca, kad mi moje zalihe nestanu(mogu da se zakunem da imam nekog goblina koji ih krade) pljunem kevi i caletu par hiljada da mi kupe nove, poslednji put su me odusevili, kupili su mi neke gace sa kosturima koji se jebu, pa onda gace crvene,zute,narandzaste,zelene, i ljubicaste boje epic :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Види и мени ради јаој среће :Д Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Nije problem u fb-u i u igricama. znam da nije, al jedan od uzroka jeste :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Razumem igre, ali FB brate, kako ti to oduzima vreme ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 realno, mrzi me da kucam ;) al kontam da ce imati neko da doda. odo spavam, odlucio sam i da lezem pre 00 umesto oko 4-5 kao poslednjih nekoliko godina xD neko se skida sa cigareta a neko sa ovog budjavog zivota ahaha koja patetika :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ja dok sam igrao igrice osecao sam se vise zivim nego sad :( , sad ne znam na sta trosim vreme. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Nema gore stvari kada ih imaš previše, dve pune fioke u mom slučaju. To mi najviše oduzima vremena kada se spremam, naći čarape odgovarajuće boje, da nisu negde poderane i da su u paru. zato ja ne sparujem carape i resena stvar :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 odoh polako spiti. ja se najiskrenije nadam da cu se konacno naspavati kao covek!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ja dok sam igrao igrice osecao sam se vise zivim nego sad :( , sad ne znam na sta trosim vreme. kao vise ne igras igrice? ril lajferu jedan [}:)] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 тјирилица koji fejl jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Milica Lazovic sxta kakisx tu¿ nobody likes h8ers... Ivan Todorović Esi čuo Miloše, ne kaki. Milica Lazovic A jadan ko zna sxta mu je pa tako pricxa... Gisxic mawi... :( Ivan Todorović Što ga ne utešiš? Milica Lazovic Mmmmoooolllliiiimmm? Pa waljda ima on ko ce da ga tesxi.... Ivan Todorović Nema, ostavila ga je. Vidiš da je zato tužan. Pomozi mu. Milica Lazovic Pa jbg...kako ja da mu pomognem... Sxta je toliko losxe uradio da ga je ostawila? :P i posle on kaze da dewojke nisu qcxke.. Ivan Todorović Nije sad vreme za takva pitanja. Čovek je razočaran, i jedini način da mu bude bolje je da krene dalje. Ovaj Vudu, zlata vredan! P.S. Chiji je alt Rising Sunce? Ajde, dosta je bilo zajebavanja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 ja problema sa gacama i carapama nemam, svaka dva meseca, kad mi moje zalihe nestanu(mogu da se zakunem da imam nekog goblina koji ih krade) pljunem kevi i caletu par hiljada da mi kupe nove, poslednji put su me odusevili, kupili su mi neke gace sa kosturima koji se jebu, pa onda gace crvene,zute,narandzaste,zelene, i ljubicaste boje epic :) A znaci ti si taj koji kupuje takve boxeraje ? Jel imas i one sa kurchevima? :)))))) I da,u tom slucaju,posto pricas o takvim boxericama,ne treba da im das par hiljada,nego 500 dinara,posto su to buvljacki hitovi :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Igrao sa drustvom prokleti mortal vs dc comics na kutiji... i to ravno 6 sati non stop Oo Kakvog sam samo drama nabavio, usro sam se koliko je dobar, i to citavih 31 giga ! Sutra cu da vrtim malo drama :)) Nego jedno krucijalno pitanje za sve: SPRCALI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 NE! A TI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 (edited) Moj i Miksin blog prešišao 2 miliona poseta do sad. \o/ Idemo matoriiiii!!!!! EDIT: SPRCAO SAM ! Edited May 5, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 odo kod cika doktora Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 kao vise ne igras igrice? ril lajferu jedan [}:)] Jedno stavno sam prestao. Ujdem na battle.net , kao da igram dotu, i posle minut lupim ALT+F4. Mrzi me da koristim mozak vise :(( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts