nikita_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) poleteo preko ivičnjaka i tako se zaustavio. verovatno nije žena, moraš ići brzo da bi tako leteo Brkata zena? nego jel izasao dobar snimak Watchmena? Edited April 26, 2009 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 kakva je bila zurka sinoc ?:D nisam bio • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) e jebem ti dan.. prvo nisam otisao na supernatural a bas sam cekao... i onda jos gore sranje.. treba mi kinta za trench, cisto da imam i tako, za razne stvari :) i nikad ne idem u kladionicu i danas reko ae da se kladim mozda me usere.. i naravno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... citao forume i pitao ljude i tako to...i svuda 2 na jebeni wolfsburg jer im trebaju bodovi za titulu i onda izgube od jebene noob ekipe sa zacelja.. a dobio neku dojavu i dobru kvotu imao i dobitak ok i sranje... sad bi zapalio nestoooooooo... jel ima neki posao za mene sutra, prekosutra da ubodem neki kes.. :)))) edit: znaci jebeni typo o5 Edited April 26, 2009 by depresSed We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 vozio bajk oko 35 km bio na rostilju a sad pravac pozoriste btw jebem ti bilijar u dc-u kada je 70 min 1200 din il tako nesto.... ko me jebe kad slusham drugara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 btw jebem ti bilijar u dc-u kada je 70 min 1200 din il tako nesto.... ko me jebe kad slusham drugara brate, to skuplje nego snuker u centru bg-a:) a ti si bio u delta sitiju ladno, ja rekoh u sapcu negde...e pa jebiga, ko ti je kriv kad si fenser:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 vozio bajk oko 35 km bio na rostilju a sad pravac pozoriste btw jebem ti bilijar u dc-u kada je 70 min 1200 din il tako nesto.... ko me jebe kad slusham drugara Nije mi jasno ali nije :) Sam vidis kako je ovo jebacka smrdljiva drzava, jasno ti je kakvo je Miskovic govno i sve. i IPAK dodjes iz Sapca i zabodes u to govno. Umesto da si propio te pare. Moras malo marksa u sebi da ojacas, dzi. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) Osecam se da sam ispustio dusu dok sam spavao sad 4 sata. Toliko sam bio komiran da jedina stvar koja je mogla da me probudi je napaljeni kjoot. Edited April 26, 2009 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 vozio bajk oko 35 km bio na rostilju a sad pravac pozoriste btw jebem ti bilijar u dc-u kada je 70 min 1200 din il tako nesto.... ko me jebe kad slusham drugara Pwnovao te Miskovic xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Dži, do kad si u Beogradu? Aj se vidimo da se slikam sa tobom i Fallout kopijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 jbt,ladno je bivsi decko,zaklao neku likusu jer nije htela da se pomiri sa njim. I to je likusa sa FMK-a,moja godina,video sam je par puta u prolazu,u kaficu...Nemam reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 likinja je iz mitrovice sremske znam je ja iz vidjenja, 88 godiste prica je bila da hoce "zajedno da se ubiju" on 33 dine propali narkos tipa nisu im dozvoljavali ljubav i to ... otkud ti znas te detalje??? ja sam cuo ovo drugo.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pa to novine pricaju,da su hteli kao zajedno,i da su ziveli zajedno. Ali ortakinja koja sa faxa se druzila sa njom,pa mi malo pre rekla sta je i kako je bilo...ma kako god,prica je za neverovati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 jeste ^^ moja devojka nije mogla doci do sebe a znala ju je malo bolje iz srednje... znam tu celu njenu ekipu, nasao ju je ortak :( kakva sranja se desavaju, na njen 21. rodj. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Chekaj, stani, lik je izbo bivshu jer nije htela da se pomeri sa njim? What the fuck... boze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 jos gore, zaklao je... damn kuga idemo bre... jos samo da dobijamo kod frizera pistolje i da ubijamo po gradu random... naravno u banci municija po otvorenom racunu.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 E'o ja u Anarhu, Kruko brate, mislio sam da radis veceras! :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 @ sajro jesi imao tu crvenu tacku na avataru/?? We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 dobrojutroske!! sta je ovo, petak a ne javlja se RADNI NAROD!!! da niste svi kolektivno poslusali peju? odoh na alergo test!!! bicete obavesteni kasnije na sta sam alergican!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 dobrojutroske!! sta je ovo, petak a ne javlja se RADNI NAROD!!! da niste svi kolektivno poslusali peju? odoh na alergo test!!! bicete obavesteni kasnije na sta sam alergican!!!! Vidi kad si vec tamo u zdravstvenoj ustanovi da ti pregledaju jos nesto :D @topic Dobro jebeno jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Odoh na put, poZ :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Vidi kad si vec tamo u zdravstvenoj ustanovi da ti pregledaju jos nesto :D ne znam sta mi bi da napisem petak D::D: naravno da sam mislio na ponedeljak!!! inace, alergican sam na neke korove, sutra i prekosutra detaljniji testovi!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 u nasoj zemlji ti si korov ^_^ ho ho ho xD ponedeljak, sutra konsultacije, ja spavao tri sata a moram i do dc_a da idem JAO. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Statore koja si godina studija, i koji put? Spremam CCNP ali hvala ti sto se sekiras za mene :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ne znam sta mi bi da napisem petak D::D: naravno da sam mislio na ponedeljak!!! inace, alergican sam na neke korove, sutra i prekosutra detaljniji testovi!!!!! dobro kad nisi alergican na pivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 pa naravno, i nemoj ouch pomislitje lik da sam ozbiljan. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts