Jump to content

Veliki Brat VIP

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kole, nisi u toku :)

ode jk..znaci neverovatno mi je krivo, pa dupe bi joj pomerili...kad je miki izludeo za 15 min..

ih bre ma vratice se ona,kad vidi kako je Skoric imitira i ogovara :D pa ce bude cupanja i grebanja i krv da prsti na sve strane! kad ti ja kazem!!! vraca ce ta garant,osladilo joj se ahahahh

jujuju koja kravetina ona karleusha to je strasno. U jednoj recenici pogazi sebe tri puta. Steta sto nije ostala josh koji dan, mozda bi ovi maloumnici sto je vole ukapirali kakva je. Povraca mi se od nje

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

koliko nosi losh vajb ovaj miki shto je 'sve skapirao'. chak iako znash da je sve sranje chemu ta spika, ko da je poenta da se svi smore. al chanak je hit samo da nije onakva debela gmazina :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

koliko nosi losh vajb ovaj miki shto je 'sve skapirao'. chak iako znash da je sve sranje chemu ta spika, ko da je poenta da se svi smore. al chanak je hit samo da nije onakva debela gmazina :)

qft

ok je, uglavnom stoji sve sto kaze...ali batali to jbt...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲