Crash Override Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Cekaj cekaj... Ako je Jeca izasla, ko sada ima najvece sise u kuci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Maca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 gib titjino presvlacenje!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 gde su youtube linkovi sa golim zenama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Brate koje crne gole zene mozes samo da vidis ove dve prljave seljanke sa kilo sminke kako se kikocu i pokazuju kolko su glupe. JEBEM IH U USTA DA IH JEBEM!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 da ti nisi gay decko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 mozda sam gay al mi se ne svidja ova tijana ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 kole, nisi u toku :) ode jk..znaci neverovatno mi je krivo, pa dupe bi joj pomerili...kad je miki izludeo za 15 min.. ih bre ma vratice se ona,kad vidi kako je Skoric imitira i ogovara :D pa ce bude cupanja i grebanja i krv da prsti na sve strane! kad ti ja kazem!!! vraca ce ta garant,osladilo joj se ahahahh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 jujuju koja kravetina ona karleusha to je strasno. U jednoj recenici pogazi sebe tri puta. Steta sto nije ostala josh koji dan, mozda bi ovi maloumnici sto je vole ukapirali kakva je. Povraca mi se od nje Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Jel se jebala zezeljeva sa nekim? link? slike? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 mozda sam gay al mi se ne svidja ova tijana ! napusti topik i pozdravi imza jel ima bre neki live streaming? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Zali boze protoka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 znaci nju..nju... treba zapaliti jebote. al onako realno.. i dajte to titjino presvlacenje :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) Genijalna je Karleusa,sad posle ovog videa klipa bi i gledao ovo,al jbg kad je izasla... edit: hahah al ce sutra da se gleda :D Edited March 12, 2009 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 mislim da je maca poceo da ceska guzu :) ahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 koliko nosi losh vajb ovaj miki shto je 'sve skapirao'. chak iako znash da je sve sranje chemu ta spika, ko da je poenta da se svi smore. al chanak je hit samo da nije onakva debela gmazina :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 koliko nosi losh vajb ovaj miki shto je 'sve skapirao'. chak iako znash da je sve sranje chemu ta spika, ko da je poenta da se svi smore. al chanak je hit samo da nije onakva debela gmazina :) qft ok je, uglavnom stoji sve sto kaze...ali batali to jbt... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Brate koje crne gole zene mozes samo da vidis ove dve prljave seljanke sa kilo sminke kako se kikocu i pokazuju kolko su glupe. JEBEM IH U USTA DA IH JEBEM!! Sour grapes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 svidja mi se Milanche,citam danas da lik taxira in NY-q,verujem da je lik prepun prica!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ljudi, ona ne zna tablicu mnozenja :D Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ljudi, ona ne zna tablicu mnozenja :D who? prebacxio sam na bear-a kratko :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 ja ne znam za vas ali ja sam zgotivio karleushu bash mi zhao shto je izashla Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Onaj kapisodin buraz ima 21 god?! Jbt, sta teretana uradi od coveka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Nashta lichi ova mira skoric bez shminke, uzhas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Nashta lichi ova mira skoric bez shminke, uzhas... a nasta lici sa sminkom,na lepoticu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts