47@mission Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Jbt, majke mi, na YT sam gledao neke isečke sa nastupa koji je emitovan na 2. kanalu. Mora da je neko to snimao. Ajde baš ću se raspitati kod nekih drugara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 iscimaj ljude sa google wave-a, kapiram da neko ima kvalitetan snimak. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merymnml Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 sve gori i gori exit po meni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 da, bas su im sranje najavljeni izvodjaci za 2010! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 ajde vi sto imate te inside informacije,podelite malo sa nama!? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 kontam da to još uvek niko ne zna, ali evo polla od pre neki dan, pa možda dovedu nekog iz liste . http://www.myexit.org/node/119726 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 jebo ih daft punk preko exit-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ja sam jutros dobio inside info da su u pregovorima da dovedu Gorillaz. To nije uopšte loše, s obzirom da im 2010 izlazi nov album. Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ja sam jutros dobio inside info da su u pregovorima da dovedu Gorillaz. To nije uopšte loše, s obzirom da im 2010 izlazi nov album. ako dovedu gorillaz to ce biti prvi exit na kojem cu biti! ako budem ziv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 (edited) Jao, kad bi dosli RatM , Portishead, Gorrilaz, pa plakao bih od srece. Linkin Park *smajli koji povraca* Edited December 17, 2009 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 RATM dolazi, verujem u to. Doduše, verovao sam i ove godine, ali ništa :D ali sada je vera još jača! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Ona dolazi :O pusi kurac exitu, nasao si mi slabu tacku. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 U januaru jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara, počinje 15. januara 2010. godine. Ulaznice će biti personalizovane, i kupovaće se lično u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu, a broj promotivnih ulaznica je ograničen. Na ovaj način srednjoškolcima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti potvrdu iz škole, kao i đačku knjižicu ili đačku ID karticu i lični dokument sa fotografijom (ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom i prezimenom kupca i neće biti prenosive na druge osobe. Svaki kupac pri kupovini dobija vaučer sa kojim će pred festival moći da podigne svoju ulaznicu. Mesto i vreme preuzimanja ovih ulaznica biće naknadno objavljeno, a detaljne informacije o prodaji za srednjoškolce biće objavljene 10. januara na Exitfest.org i Gigstix.com. Ulaznice za jedanaesti Exit festival, koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine u prodaji su putem Internet sajta Gigstix.com, po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, a broj ovih ulaznica takođe je ograničen. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 U januaru jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara, počinje 15. januara 2010. godine. Ulaznice će biti personalizovane, i kupovaće se lično u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu, a broj promotivnih ulaznica je ograničen. Na ovaj način srednjoškolcima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti potvrdu iz škole, kao i đačku knjižicu ili đačku ID karticu i lični dokument sa fotografijom (ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom i prezimenom kupca i neće biti prenosive na druge osobe. Svaki kupac pri kupovini dobija vaučer sa kojim će pred festival moći da podigne svoju ulaznicu. Mesto i vreme preuzimanja ovih ulaznica biće naknadno objavljeno, a detaljne informacije o prodaji za srednjoškolce biće objavljene 10. januara na Exitfest.org i Gigstix.com. Ulaznice za jedanaesti Exit festival, koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine u prodaji su putem Internet sajta Gigstix.com, po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, a broj ovih ulaznica takođe je ograničen. ovo je to jaja sa strane popusta, a sa strane personalizacije 6 meseci pre roka je jako lose. ko zna sta ce biti sa 6 meseci, pa da uzme na svoje ime i da nemoze da da drugaru ili da je proda.... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Sta cemo mi maturanti, ja cu zavrsiti srednju do jula i Exita :( ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) ja nešto kontam da neće proveravati ime na ulazu, eventualno će smarati za pol, a možda ni za to. edit, kreatore ove karte će se prodati u roku od 3 sata, kao i ostale, tako da opušteno, nećeš ići u svakom slučaju :D Edited December 26, 2009 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Pa nisam ni planirao 2010 da idem, tek one tamo :) Isao bih, ali nemam para i za to i za more sa drustvom :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Sta cemo mi maturanti, ja cu zavrsiti srednju do jula i Exita :( ? karte ce u prodaji biti 15. januara od 12h do max 12.30h. ako uspes da kupis karte u januaru, na ulazu u julu ce samo gledati ime/pol i teraj. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 jbt 11 k karta, fuuuuuuuuuuuuuuuu Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Zar nisu i dalje 6500? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 jesu, istripovo immz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Zar nisu i dalje 6500? imam ja proslogodisnje karte povoljno,hoces ? :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 noooot faniiiiiiiii, jebem vas u usta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts