Kal1mero Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 veliki matori :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ako odem ici cu na jedan dan samo, nema se kesha...posle tvrdjave na bus i pravac gajba. Danas me zove ortak iz NSa, kaze da neki njegov ortak daje gajbu za 6 ljudi za 150 jura po danu.(blizu mosta) Neka hvala torimax :) verovatno nisam u toku, kako se krece btw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Da, recite kakve su cene smestaja? 3-4 osobe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Da, recite kakve su cene smestaja? 3-4 osobe... 20eur po danu po osobi.... bar ono sto sam ja nasao... al je odmah kod djave gajba... ipak, odustali smo, svi su prodali Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 DAFT PUNK!!! Nikad nece doci na exit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ja sam nasao za 15 evra po danu, za nas 5, i to odma kod buske \o/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234907129 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Jedam moj ortak izdaje neshto u centru. Odnosno pansio u dvorishtu ili sprat kutje, nisam ga mnogo skontao. Uglavnom 20e po osobi dan. U centru mu je gajba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Evo nesto zanimljivo sto je sestra primila, mozda je neko kreativan pa osvoju kovu, ja nisam :/ Dragi prijatelji, Povodom rođendana sajta 21dan.com, organizovali smo specijalni nagradni konkurs za originalne video klipove snimljene mobilnim telefonom na temu „MISLIM KAD VOLIM”. Potrebno je da pošaljete bar jedan video klip u trajanju do 2 minuta i veličine fajla do 2 megabajta na mail volim@21dan.com i dobićete poklon. Najboljih deset radova očekuju paketi karata za Exit, a pobednika očekuje posebno iznenađenje. Konkurs će biti otvoren do 25. juna, a svi pristigli radovi biće postavljeni na veb sajtu www.21dan.com. Žiri sastavljen od lekara Udruženja, novinara i promotera kampanje, odabraće najboljih 10 radova i uručiti nagrade na izložbi najboljih radova krajem juna u beogradskoj galeriji Ozon. Budite kreativni i bezbedno planirajte svoju budućnost! Srdačno, Tim sajta 21dan Ahahahha KOMA 13. snimak ahahha idiot http://www.21dan.com/konkursi/mislim_kad_volim.jsp Edited June 18, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 rofl jebote STA MU JE daj da mu kupimo kartu za ovo jebem mu mater :)) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) http://www.exitfest.org/images/exit09/mapa_bina_09.jpg Edited June 20, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 mozete me naci na broju 26 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Ja ću biti na 12. stejdžu, znači najjači stejdž ikada! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 MATORI PA SAMO SE ZBOG NJE I IDE,ZAJEBI ZOMBI ARENU! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ZOMBI ARENAAA ALEEE ALEEEE ALEE ALEEE Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 To pricate za sziget a ne smrdljivi 'gzit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Ja ću biti na 12. stejdžu, znači najjači stejdž ikada! MATORI PA SAMO SE ZBOG NJE I IDE,ZAJEBI ZOMBI ARENU! ZOMBI ARENAAA ALEEE ALEEEE ALEE ALEEE IDEMO SLEDECI VIKEND DA ZAKOPAMO GUDRU ISPOD X МАТОРИИИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 JEAХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 NE MORAMO DA KOPAMO,ZNAM SHPILSA IZ OBEZBEDJENJA! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 matori je l levi kad gledaš s bine il kad si u publici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 NE ZNASH FORU,KAO LEVI ZVUCNIK,A USTVARI LEVI STAGE,ZNACI VIDIMO SE NA HNSU! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 JA ĆU BITI ONAJ SA GAS MASKOM, LAKO ĆETE ME PREPOZNATI. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ja sam onaj najlepsi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 MOZDA IZ NOVOG SADA! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ok ja sam onaj što nije tu jer je otišao na ziget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts