Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kurac jutro! Ustao, upalio msn i posle 2 meseca na njega mi se javi OMG BIVSHA!!! Bash mi je sad to trebalo! Jako lep pochetak dana! Smorio sam se! Mrsh u pichku materinu!! ;/

Jel ti to bila jedina devojka u zivotu, sta?

facebook.com/speed.rs

hoho,kakav dan...

inace,od pre dana sam na kao nekoj dijeti...1 normalan obrok dnevno(rucak),a ovako kad ogladnim pojedem voce(jabuku,kivi,pomorandzu...) :)))

idem sad da se sredim,pa na Adu da bleeeeeeejkam :))

A banane?

Saću da zvučnim ko beogradski zilot, al to ti je zato što živiš u Zrenjaninu :)

Mogu misliti kako je po tim manjim mestima ako se ne uklapaš u taj templejt blejanja na besperspektivnoj šljaci preko nedelje a onda ludovanja na Dženanu i Sinanu za vikend...

nije kolotecina besperspektvine sljake i dzenan/sinan combo, nego je nemogucnost nalazenja bilo kakve sljake, pa makar to bilo i nosenje dzakova.

to je vrhunsko razguziteljstvo.

al da ne upadnem u frenzy sad, cuvam materijal...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Hej Chizro dodji kod mene! Upravo krece 32 sat na poslu, perspektiva za ici gajbici je tek veceras! Bas je kul!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Banovali su mi Friend Invite na Fejsu...

Razmishljam o alternativi... da odem do Beograda, pravac klupa ili kafitj negde u okolini Kneza.

Ima jedan problem... I WILL JIZZ IN MY PANTS a uhapsitje me zbog onanije u javnosti. :(

ej pejo_ bogami cu te poslusati.

Ne ide vise ovo ovako,18-ti sat na poslu, bez perspektive da cu kuci

sreo sam ti danas zenu na stanici u zemunu. MOzda je ova tvoja golgota sa poslom neka karmicka shala da vam izravna trenutne muke, ili barem tvoje muke sa onim koje njoj uskoro slede :)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...