prota_ Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) pa ono, treba da naučiš da voziš. :) jeste glupo kad te obore jer si zaboravio da se okreneš preko ramena ili tako neko sranje, al to nije isto kao da promašiš raskrsnicu. Istina. Al nisam je promashio, samo je nisam skontao na vreme i prekasno usporio. Skontao je on da sam je skontao, samo kasno, i da znam shta treba da uradim, i rekao mi instruktor kasnije da je bilo sluchajeva da su pushtali ljude, al jebiga. I josh napisali u izvestaju da sam kad sam pao testove imao 10 pozitivnih a ne 10 negativnih i josh ovi krenuli da me zajebavaju na rachun toga. Koji sam kreten, ne mogu ni da fejlujem ko chovek. :( E i josh neshto. Popisham se po zdravstvenom sistemu nashe drzhave. Odem u moj matichni dispanzer da shirim zenice, no tu ne mozhe i treba da vadim uput ali moja shkola ne pripada tom dispanzeru i treba da idem na drugi kraj grada u drugi dispanzer da vadim uput za tretji dispanzer. Mislim, majku mu ... Izvinite shto kukam i serem ovde, al moram negde. :D Edited March 31, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ahaha...zapravo jesam...ali, trci se po betonu, pa mi se cini da bih sjebao kolena/zglobove...:) jbg ... valjda ne bi bilo problema uz dobre patike i ako nemash vishak kg :) mogli bi da se skupimo kao rur i treniramo za neki polumaraton :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 /me lencugasmrdljivaraspala Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 jbg ... valjda ne bi bilo problema uz dobre patike i ako nemash vishak kg :) mogli bi da se skupimo kao rur i treniramo za neki polumaraton :D ne bi dosao The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 kako zivot u srbiji krece charobno da se komplikuje cim dodjes u doba punoletstva, i pocnes da imas posla sa drzavom ^_^ word kako mi je legao kuntic od pola sata pre shljake brrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 pa ne samo kod nas tako je svuda :)) al ne razumem shto su shirili zenice, za pregled ili imash neku povredu oka ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 odoh kod male sestrichine na drugi rodjendan prezderavanje kupio sam joj lego star wars komplet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 bio na fudbalu, sad gladan ko pas jer nisam stigao u 11 da jedem, moram neku kajganu da przim pod hitno I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 kako zivot u srbiji krece charobno da se komplikuje cim dodjes u doba punoletstva, i pocnes da imas posla sa drzavom ^_^ Word. I dalje sam stanovan koliko me je sve opalilo. It's like magic idd. pa ne samo kod nas tako je svuda :)) al ne razumem shto su shirili zenice, za pregled ili imash neku povredu oka ? Pa trebali su da shire, nisu josh. Kao moj ochni mishitj je jak jer sam mlad pa ne mogu bez sjebavanja akomodacije oka, odnosno shirenja zenica da utvrde koliko mi je sjeban vid te moram da obavim isto. Iscimao sam se za sve i upao na pauzu od sat i po vremena da bi mi rekli sinak, morash da se zakazhesh, sve mi je puno do kraja aprila, al ae ubacitju te u sledeci utorak pre radnog vremena (chitaj: donesi 200 grama kafe i tepsiju bureka). I kao shlag na tortu, doktorka u dispanzeru mi je rekla da imam normalan vid i da ne moram da shirim zenicu, al ajde uradice to kad vetj mora. Oh, kakav dan. I josh nije kraj. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 mislim da sa modernijim (ono elektronsko chudo sa balonom) aparatom ne treba da se shiri zenka, to je oldskul metod gde ti menja ona sochiva na cvikama • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 A jebat ga. Iskreno da ti kazhem mrzi me da trazhim gde to ima. Imam nekog uber modernog novog ochnog u zgradi i kod njega sam otishao sam i radio sam te elektronske preglede, verovatno nije to al dosta mi je cimanja. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 au koliko je tesko vreme, dusu je dalo za spavanje. sto sam, naravno, i uradio :)))) e, da, za pola sata-sat na trcanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 jebote sta je ovo, svi rurovci krenuli da trce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 You got that right Mendzi. A ja moram ceo jebeni dan da ucim :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 ahahaha i meni!!! :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Jel' vam to Dule prepisao? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Ne, Dule bi im rekao da ako misle da nastave da trče onda moraju da piju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Jebote kako sam lepo dremao i taman kad sam pomislio, "ma nema ko da me zove danas više", zove me baba (koja je usput rekla da je pozovem večeras) da me pita za internet nešto LOL. I sad sam ustao idem da se iskenjam k'o čovek, pa da odem na onaj DCE da malo objasnim dotu. Inače kad budem bio bogat kupiću sebi nešto ovako Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 sta tje to tebi? odo na kunt, pa malo rad i onda fuca. fuck yeah. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 i onda fuck. to matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 nagojili ste se preko zime a momci grok grok Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Kupite ab rocket idemo jos malo pa nestalo idemo romi cigani i ostali scrnci ! bajs > trcanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Nogomet > rukomet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 kurac za vitju ./. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Skinuo sam KMQuake 2, koje ludilo, em su namunjili grafiku em saundtrek radi sa hard diska, saću pređem igru lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts