Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

pa ono, treba da naučiš da voziš. :)

jeste glupo kad te obore jer si zaboravio da se okreneš preko ramena ili tako neko sranje, al to nije isto kao da promašiš raskrsnicu.

Istina.

Al nisam je promashio, samo je nisam skontao na vreme i prekasno usporio.

Skontao je on da sam je skontao, samo kasno, i da znam shta treba da uradim, i rekao mi instruktor kasnije da je bilo sluchajeva da su pushtali ljude, al jebiga.

I josh napisali u izvestaju da sam kad sam pao testove imao 10 pozitivnih a ne 10 negativnih i josh ovi krenuli da me zajebavaju na rachun toga.

Koji sam kreten, ne mogu ni da fejlujem ko chovek. :(

E i josh neshto. Popisham se po zdravstvenom sistemu nashe drzhave.

Odem u moj matichni dispanzer da shirim zenice, no tu ne mozhe i treba da vadim uput ali moja shkola ne pripada tom dispanzeru i treba da idem na drugi kraj grada u drugi dispanzer da vadim uput za tretji dispanzer. Mislim, majku mu ...

Izvinite shto kukam i serem ovde, al moram negde. :D

Edited by -protA

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kako zivot u srbiji krece charobno da se komplikuje cim dodjes u doba punoletstva, i pocnes da imas posla sa drzavom ^_^

Word.

I dalje sam stanovan koliko me je sve opalilo.

It's like magic idd.

pa ne samo kod nas tako je svuda :)) al ne razumem shto su shirili zenice, za pregled ili imash neku povredu oka ?

Pa trebali su da shire, nisu josh.

Kao moj ochni mishitj je jak jer sam mlad pa ne mogu bez sjebavanja akomodacije oka, odnosno shirenja zenica da utvrde koliko mi je sjeban vid te moram da obavim isto.

Iscimao sam se za sve i upao na pauzu od sat i po vremena da bi mi rekli sinak, morash da se zakazhesh, sve mi je puno do kraja aprila, al ae ubacitju te u sledeci utorak pre radnog vremena (chitaj: donesi 200 grama kafe i tepsiju bureka).

I kao shlag na tortu, doktorka u dispanzeru mi je rekla da imam normalan vid i da ne moram da shirim zenicu, al ajde uradice to kad vetj mora.

Oh, kakav dan. I josh nije kraj. ^_^

Jebote kako sam lepo dremao i taman kad sam pomislio, "ma nema ko da me zove danas više", zove me baba (koja je usput rekla da je pozovem večeras) da me pita za internet nešto LOL. I sad sam ustao idem da se iskenjam k'o čovek, pa da odem na onaj DCE da malo objasnim dotu.

Inače kad budem bio bogat kupiću sebi nešto ovako

la_otus.jpg

Got some minuses for free?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...