Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate ti kad pises nesto ovde, mislis o tome ... i ponavljas to u sebi dok pises...dodje ti na isto sranje kao da pricas :P a ako mu "dolazkom" nije bilo malo cudno onda do kurca :O

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Vreme je da opet mek okaci svoj trademark znak sa sajkacom i da se kaze kako od njega zivi toliko i toliko ljudi u srbiji...

Ali stvarno , trebalo bi da uvedu instant gasnu komoru ili slicno za ovakve idiotizme , kada vec ne mogu da smire te hormone barem onda da ih drugi smire ^^

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ja sam umro od smeha kad sam video razbijen mek jer je neki pandur ubio nekog lika hahahahahahahahaahaahahhaahahaha

ali je tuzno i retardirano kad vidimo nas maloumnike kako razbijaju mek jer je americki a onda odu i pokradu najkove stvari da se obuku...

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ivane sad ce satan da ti kaze kako neces jebati

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...