vlada92 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 epic -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 darko gief pix of frizure tvoje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 doshla kevina drugarica kod nas, ja udjem u sobu da se pozdravim i ona mi kazhe "jao promenio si frizuru" a ja reko "da, da, vidim i vi ste" i dobijem odgovor "takve su okolnosti"... i posle 5 sekundi skapiram da je zhena pochela da nosi periku zbog hemoterapije :/ epic fail Konacno srodna dusa u epic failovima te vrste.Kad bih uzeo da pricam sta sam sve rekao i kome ne bih zavrsio na dve stranice.Ali evo ti spika pre nedelju dana na faxu. Ortak neki ekstra (kolega) sprdamo se stalno,pokazuje mi sliku nekog gay lika na netu,smesan ono roza frizura neka majica i te fore.I ja kazem sta to ti cale?A njemu cale poginuo u Vukovaru... Znaci deseti put da tako nekog izbedacim...Epic... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 pa kad smo kod toga :D ortaku je umro cale znali smo svi :D i sad njega dugo nije bilo na treningu i on se vratio i ja kao sta je nema te jebe te cale pa nece da te pusti :D beeedaaaaaak :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) ^^pa jel jeste ? salim se, jeste bedak...kapiram da se napravio lud jer ne zna sta da kaze :/ Edited March 7, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) za dakija <3 iako je krdza tel kamera :/ mislim nije nova frizura samo me zhena nije dugo videla, chak bi trebo i da se shisham :/ pa da, to i jeste bedak, kad znash a ne razmishljash. drugo shto zhena ima prirodno neku ravnu crvenu kosu a sad ima crni afro :/ stvarno sam idiot jebeni Edited March 7, 2009 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 imamo mi u komsiluku nekog klinca , slucajno isto se zove Darko, koji je toliki retard da mu je verovatno latinski naziv Homo moronis.Mislim, klinac nije mogao da se upishe u saobracajnu skolu i kada god treba da izgovori rec duzu od tri sloga, mora prvo da trepne. I tako...Jednom drugom klincu u komsiluku se cale obesio u kupatilu posto mu je dijagnoziran neki oblik terminalnog raka. Dare srece tog klinca na ulici, nekoliko dana posto smo svi u zgradi saznali za nesrecu, i prilazi "E cao, kako ti cale. Cujem obesio se?" Klinac sav uplakan, praktichno vristeci trchi kuci, iz zgrade izlazi njegov stariji buraz koji deluje kao Wulfgarov i Vuduov wet dream, i ubacuje dotichnog Darka u kontejner. Sta je naravoucenije cele ove priche - kada se zovesh darko, i ne mozesh preterano da se izblamirash, jer sa tim imenom ljudi i ne ocekuju previshe od tebe ;) just kidding in any case, ako je neko zaludan danas - http://www.cfsl.net/?forum=viewtopic.php%3Ft%3D22455 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ijao darko, imas emo siske na stranu! Al sladjusan si! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 doshla kevina drugarica kod nas, ja udjem u sobu da se pozdravim i ona mi kazhe "jao promenio si frizuru" a ja reko "da, da, vidim i vi ste" i dobijem odgovor "takve su okolnosti"... i posle 5 sekundi skapiram da je zhena pochela da nosi periku zbog hemoterapije :/ epic fail desi se pogresi covek... mada sam ja obicno bio onaj koji bi trebalo da padne u sevdah... end speling polis iz hir, it iz not hemoterapija, it iz hemioterapija. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 igz nema to veze sa imenom nego sa komshilukom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 Ovog darka sam totalno drugačije zamišljao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ali darko iz dvajesdevetog \0/ ovaj iguanin je za njega malo dijete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Uf bio na basketu i malom fudbalu, bas sam se dobro izduvao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 jedna je rev \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0375679/ nije noviji, al eto on mi pao na pamet, jer nagovaram druga retarda da ga odgleda.. jedno 2 godine.. imamo mi u komsiluku nekog klinca , slucajno isto se zove Darko, koji je toliki retard da mu je verovatno latinski naziv Homo moronis. darko druze [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 drako je drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Reki bacio hejt na darka,pa ga ovaj nagovorio da edituje <3 mitze jedne :pppppPPPpp Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 <3 [01:50] <darko> shta ce mi mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 sve cu vas prebiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 sinoc je bilo toliko dobro u klubu, da sam odlucio da vishe ne izlazim, ono ne moze da se ponovi... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 jel bilo ono mozes me naci u kluuuuubu u oblaku parfeeeema to shto pusish to je moja sheeeema u kluuuubu ima lepih zheeeena dok prilazim shanku lupam im prsteeeenac Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Klub je vrutj, bash pakleno je ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 pokvario me rur. postao sam alfa seljacina na drugim forumima :( Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 e sry shto smaram ali dali zna neko kako se zovu rechi koje su iste unazad i unapred npr. madam etc. tnx unapred :P "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 anagrami You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts