dovlagsi Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Opet dobih nogu, e živote nabijem te na kurac... Mislim da to ima veze sa objavljivanjem veze na fejsbuku, ja to vise ne radim. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ja znam za vojnicku dijetu jedes samo meso i nista vise al to mozes da furas 5 dana jer ti imunitet strasno padne onda :D na to mislis ?:D najbolja je kivi dijeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Mislim da to ima veze sa objavljivanjem veze na fejsbuku, ja to vise ne radim. :) Zapravo nema, nego sam ja sisica i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) Karma je za sve kriva. *ovo nije sarkazam* Dodao sam neke random likove sa Klan Rur fejs grupe <3 Edited March 2, 2009 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 kvalitetno nolajfujem za sve pare. sedim za kompom, il drkam djavola, il drkam php aRtaRd zonka clvl88 radi /p8 hell pit runova, i dobija prosecno 6895758 XP-a, sto znaci da mi za 88 > 89 treba nekih 20-25 runova max... (yes, i keep track of my experience per run ) kad dignem lvl, podelicu sa svima vama (koje apsolutno boli kurac za to) tabelu progresa, cisto zato sto mogu \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Kad ćeš da kupiš nov komp i provališ da postoji još igara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 bah, funny... samo se vi ogledajte u povrsini vode, i cvikerima svojih protivnika u rezolucijama 124423*38384, i umarajte se skacuci po mapi, ja sam vise nego zadovoljan Diablom, i igrama koje se ne trude da budu realne, i ne daju predrk na vizuelno, a skrnave gameplay :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Tako i moj ćale vlasnik Juga priča da vozi prosečno 30 km/h jer voli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ako bi neko sa strane gledao sam vodooove_ postove pomislio bi kako se lik jos nije ubio kad mu je zivot tako uzasan ?!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 matori, samo se ti zabavljaj igrajuci ono sto igras, a mene ostavi na miru :) svestan sam ja da iam kantu od masine, al i pored toga, djavola stvarno volim :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 502 nova smena stanje redovno don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Esi konzumirao friške ribe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Crkla mi je pumpa za benzin na autu i sada kao jurim oglase da naruchim. Sranje je to shto mi pumpa treba samo da upalim auto dok ne prebacim na plin. Dakle, pucam 100 jura samo zbog toga :) jel zna neko neku pouzdanu prodavnicu auto delova za ford. Proshli put sam naruchio neshto iz Zemuna, poslali mi pogreshno, pa sam morao da se cimam i reklamiram, da bi mi na kraju ispalo i skuplje nego da sam kupio u Vrshcu.(gde je brijanje sa cenama, inache) mozda uzmem i neku polovnu za malo para, ali to mi je tek sumnjivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) Bio na faksu celo popodne. Baš sam se nešto naložio na ove studije medija. :) Inače ne znam gde da nađem na netu normalan Windows XP Service Pack 2 da instaliram sestri, jer sa Service Pack 3 joj pola stvari ne radi krenuvši od nekih programa pa do igara. A sa običnim Windowsom joj ne rade sve igre koja ona hoće... I sad tako jurim ovaj drugi, ako i sa njim ne radi nešto, ima da je vratim u DOS. :D Ako neko ima neki link neka mi pusti ovde ili na pm. :) Edited March 2, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Brate šta vi to koristite kad vam ne rade "svi programi i igre", ja kad sam prešao sa SP2 na SP3 svojevremeno, sve što je radilo pre radilo je i posle... jedino ako ne koristite Adobe Reader 4 i Office 97... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 bash sam arhitekta - umesto da odem na bivshi faks da slusam izlaganje jednog od najpoznatijih arhitekata danasnjice (Daniel Libeskind - radice novu Kulu Slobode (freedom tower, visine 1776 stopa) na mesto kula bliznakinje) ja sam odabrao veceru u kineskom restoranu sa prijateljicom... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 bolje ja nego neko drugi... sprco? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ne, to mi je partnerka u jednom buducem poslovnom projektu koji planiram It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 pa kakve to veze ima ?! i nemoj onu glupost biznis/plezhur .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 jesam danas svasta pomisljao, ali sam kapirao da je to vishe od endorfina zbog hrane It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 drugari imam jedno pitanje vazno na brzinu gde je ono mesto gde se pojavi bruka rakova jednom godisnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Bozicna ostrva valjda. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_Island It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hvala puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts