Jump to content

Fatty se ponovo igra...

fatboy

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Cepam Resident i Fatmana a skida se i NFS novi..... u ponedeljak cu okacim koji screen, cele prosle nedelje sam bio na terenu a ne u ofisu jbg pa se nisam bog zna koliko ni igrao... BTW, Batman radi do jaja i odlican je \o/

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Shift je smor zato shto jako brzo zaradish gomilu para i kupish sva kola koja te interesuju, shto u GRID-u nije bio sluchaj. A osecaj voznje je veoma dobar, mozda i bolji nego u Gridu.

Mini ninjas - koja navlakusha od igre [:D]

Betmena nesmem ni da skinem, njega cu igrati za jedno mesec dana, taman pre nego shto izadje Assassin's Creed 2 [;)]

А в чем сила, брат?

Igraj G.R.I.D. uglješa, da shvatiš koliko gubiš vreme sa ovim Shi(f)tom :))))

Batman je odličan, malo sam pikao sinoć (a hoću samo po mraku da ga igram), ali ovaj RE5 je najozbiljniji kandidat za fail godine, što se tiče AAA igara. Ajd što su kontrole katastrofa (još kad se približi protivnik, pa to nije zdravo za živce), priča nikakva, sve retardirano linearno (cela igra se svodi na: pucaj na ljute čamuge zombije koji dolaze u čoporima, pa skupljaj municiju po burićima i sanducima, pa u krug), nego sam danas stigao do nekog gariše sa motornom testerom i vrećom na glavi (što je direktno kopirano iz četvorke) koji je na sebi imao još samo iscepane čakšire, ispalio pola streljiva koje sam imao pri sebi (iz četiri različita oružja), detonirao 3 eksplozivna bureta kada im je bio blizu i, nakon što je pao i ostavio ključ za dalje, gari se lagano digne i nastavi da vitla onom testerom, mislim, pali bre glupa igro...

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."