Pekarman Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Nije njemu to do grafike jer ako je mogao da predje Farmu a da mu ne zakuca komp onda nije do racunara vec do instalacije. Probaj ponovo da instaliras, samo gledaj da sacuvas pozicije. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Izashao betmenin, zabavna igra - malo hand to hand krljanje, malo ninja skakutanje po senkama. vredi igrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Ja gledao drugara kako igra demo na Soniju pritiskajući samo onaj jedan taster za udarac i reko, preskočiću ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 sam fajt je inferioran u odnosu na wolverine, ali poseduje raznovrsnost koja pleni. in other news, moram priznati da momci iz bungee softwarea znaju znanje kad su u pitanju Halo filmovi. evo je reklama za Halo 3:ODST koja je kombinacija live actiona i cgi http://xbox360.ign.com/dor/objects/852871/...trl_090409.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Halo realno ima jedne od najboljih sto tih video sekvenci što reklama i celog drugog propagandnog materijala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 pre neki dan sam odgledao Halo Wars, komplet animacija iz istoimene igre koje je neko sklopio u jedan video snimak. Predrkano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 pre neki dan sam odgledao Halo Wars, komplet animacija iz istoimene igre koje je neko sklopio u jedan video snimak. Predrkano. Vredi skidati a ? Video sam da ima da se skine al' reko necu posto nisam igrao na konzolama tu igru, niti planiram... Al' ako je dobra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 moze neki link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 na mom topiku NE! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Ti si se bogme olenjio. Izaslo brdo igara a ti nista. I treba da ti preuzmemo temu :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Cepam Resident i Fatmana a skida se i NFS novi..... u ponedeljak cu okacim koji screen, cele prosle nedelje sam bio na terenu a ne u ofisu jbg pa se nisam bog zna koliko ni igrao... BTW, Batman radi do jaja i odlican je \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Od svih ovih izvikanih hitova, ja cepam isljučivo ovo (i ne mogu dovoljno da preporučim): Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Predjoh betmena na kutiji, igra jebeno SABIJA + je jako dugachka, odradili su ga fantastichno jbt. Probacu ove male njinje \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 Batman rula, kao sto rekoh ranije..... A novi NFS Shift je onako..... mislim, za ljubitelje only... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 G.R.I.D. je mama i tata za ovaj Shift, mada je ovde dobro odrađen osećaj težine vozila. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Shift je smor zato shto jako brzo zaradish gomilu para i kupish sva kola koja te interesuju, shto u GRID-u nije bio sluchaj. A osecaj voznje je veoma dobar, mozda i bolji nego u Gridu. Mini ninjas - koja navlakusha od igre Betmena nesmem ni da skinem, njega cu igrati za jedno mesec dana, taman pre nego shto izadje Assassin's Creed 2 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Ajde kad neko stigne do druge (ili bese trece) halucinacije Betmena (kada ga opet uhvati onaj lik sa snovima) nek mi se javi, imam jedno vrlo vazno pitanje da pitam, oko jednog momenta u tom kao "snu"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Scarecrow je ime Pitaj mene slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Da jbt, zaboravih kako se zove u tom momentu, vidis i sam koliko je sati bilo :)) E pa kad neko stigne do poslednje iluzije koju Scarecrow priredjuje Betmenu, jav'te , da vidim kako ste reagovali u jednom momentu :D Mislim da ne otkrivam detalje jelte da ne spoilerishem igru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Jel mislis na moment u kome se zakuca komp il na betmenovu egzekuciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 25, 2009 Author Report Share Posted September 25, 2009 Nisam mislio da ce me drzhati duze ali NFS je bas fin..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Igraj G.R.I.D. uglješa, da shvatiš koliko gubiš vreme sa ovim Shi(f)tom :)))) Batman je odličan, malo sam pikao sinoć (a hoću samo po mraku da ga igram), ali ovaj RE5 je najozbiljniji kandidat za fail godine, što se tiče AAA igara. Ajd što su kontrole katastrofa (još kad se približi protivnik, pa to nije zdravo za živce), priča nikakva, sve retardirano linearno (cela igra se svodi na: pucaj na ljute čamuge zombije koji dolaze u čoporima, pa skupljaj municiju po burićima i sanducima, pa u krug), nego sam danas stigao do nekog gariše sa motornom testerom i vrećom na glavi (što je direktno kopirano iz četvorke) koji je na sebi imao još samo iscepane čakšire, ispalio pola streljiva koje sam imao pri sebi (iz četiri različita oružja), detonirao 3 eksplozivna bureta kada im je bio blizu i, nakon što je pao i ostavio ključ za dalje, gari se lagano digne i nastavi da vitla onom testerom, mislim, pali bre glupa igro... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 chudi me niggeru sa di zaobishao Red Faction: Guerrilla sjajna sandbox igra koja me najvishe podseca na Freedom Fighters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 29, 2009 Author Report Share Posted September 29, 2009 (edited) some moar... .... Edited October 1, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Evo ostatak screenova, nikako da ih okacim...... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts