Popular Post _Gotti_ Posted October 8, 2023 Popular Post Report Share Posted October 8, 2023 (edited) Napokon! Oziveo je ! Moj prvi Room Tour , pa bacite pogled Edited October 8, 2023 by _Gotti_ 6 2 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 1 hour ago, _Gotti_ said: Napokon! Oziveo je ! Moj prvi Room Tour , pa bacite pogled bravo goti legendo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Zapanjujuci detalji 🙂 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 Hvala vi , hvala 1 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted October 31, 2023 Popular Post Report Share Posted October 31, 2023 Elem, stigao je i taj dan te smo otpakovali Devastatora, u pitanju je kineska kopija NBK G1 Transformers Devastator, na Aliexpressu je oko 50 evra, original iz ovih novijih serija ide 200-300 eur opušteno po Amazonu i Ebay, a original iz 80ih u dobrom stanju ne smem ni da komentarišem cene, pri čemu su originali uglavnom manji od ovoga. Ko nije upoznat sa tematikom detaljnije zli Transformersi Decepticoni imaju ekipu građevinskih mašina - Constructicons koji se normalno transformišu između vozila i robota, ali onda svih šest mogu da se iskombinuju da naprave velikog robota Devastatora koji je jedan od najjačih transformersa. I sad ova igračka kad se sklopi je preko 40cm u visinu, dok su pojedinačni roboti otprilike 17-18, slično kao Starscream iz prethoddnih postova. Sad malo je nezgodno što nisam tu uspeo lepo da slikam jer petogodišnjak trči okolo i stalno je u fazonu "are we there yet?" ali ćete shvatiti poentu. Generalno je kvalitet ovog kineskog sasvim ok, ali kao i inače imaju problematiku loših uputstava, sva sreća tu je Youtube, ali opet i to nekad može da bude konfuzno. Ovo je ekipa, polu su transformisani, upao i Starscream kao padobranac čisto radi veličine. Ovo su svi u robot modu. a ovo je konačni rezultat i Starscream od 17-18cm kao referenca visine 🙂 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 50 minutes ago, Zwerko said: Ko nije upoznat sa tematikom detaljnije zli Transformersi Decepticoni imaju ekipu građevinskih mašina - Constructicons koji se normalno transformišu između vozila i robota, ali onda svih šest mogu da se iskombinuju da naprave velikog robota Devastatora pa ja sam imao ove constructicone! doduše mislim da nisam imao sve pošto nisam mogao da sastavim ovog velikog nikad, nešto mi je nedostajalo, ali se sećam kao juče da je bilo jer su ovako zeleni 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 2 hours ago, Zwerko said: Elem, stigao je i taj dan te smo otpakovali Devastatora, u pitanju je kineska kopija NBK G1 Transformers Devastator, na Aliexpressu je oko 50 evra, original iz ovih novijih serija ide 200-300 eur opušteno po Amazonu i Ebay, a original iz 80ih u dobrom stanju ne smem ni da komentarišem cene, pri čemu su originali uglavnom manji od ovoga. Ko nije upoznat sa tematikom detaljnije zli Transformersi Decepticoni imaju ekipu građevinskih mašina - Constructicons koji se normalno transformišu između vozila i robota, ali onda svih šest mogu da se iskombinuju da naprave velikog robota Devastatora koji je jedan od najjačih transformersa. I sad ova igračka kad se sklopi je preko 40cm u visinu, dok su pojedinačni roboti otprilike 17-18, slično kao Starscream iz prethoddnih postova. Sad malo je nezgodno što nisam tu uspeo lepo da slikam jer petogodišnjak trči okolo i stalno je u fazonu "are we there yet?" ali ćete shvatiti poentu. Generalno je kvalitet ovog kineskog sasvim ok, ali kao i inače imaju problematiku loših uputstava, sva sreća tu je Youtube, ali opet i to nekad može da bude konfuzno. Ovo je ekipa, polu su transformisani, upao i Starscream kao padobranac čisto radi veličine. Ovo su svi u robot modu. a ovo je konačni rezultat i Starscream od 17-18cm kao referenca visine 🙂 Fotke ti ne rade, verko 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 1, 2023 Report Share Posted November 1, 2023 Nešto istripovao forum, sad valjda rade 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted August 3 Popular Post Report Share Posted August 3 3 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 3 Report Share Posted August 3 Opa. Polako, Z će stvarno da krene da peva rodoljubive pesme dok bude rasterivao zapadne bandite, kako neko ono reče 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 3 Report Share Posted August 3 1 minute ago, manson said: Opa. Polako, Z će stvarno da krene da peva rodoljubive pesme dok bude rasterivao zapadne bandite, kako neko ono reče 🙂 kazem ja da ce Zwerko biti najveci proistocnjacki patriota za koji mesec :D Inace Stano, stavi Zwerka na spisak zbog onog seta transformersa (zato sto on ima a ja ne :D ) Off to gulag with him Inace, imao sam i ja Starscream-a ali neka starija verzija. Najbolji transformers koji postoji :) 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 3 Report Share Posted August 3 Обоје сте на списку јер је конзумеризам издаја идеје. Spoiler 2 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 4 Report Share Posted August 4 6 hours ago, SATAN said: Обоје ... for the record, ja sam musko, za Zwerka ne znam 😄 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 4 Report Share Posted August 4 Molim, ovi moji su patriotski napravljeni u okviru planske privrede! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5 Report Share Posted August 5 On 8/3/2024 at 10:22 PM, SATAN said: Обоје сте на списку јер је конзумеризам издаја идеје. Reveal hidden contents Jel trčiš bos? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 5 Report Share Posted August 5 Hoka SpeedGoat 5 svakako nisu ni blizu konzumerizma 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5 Report Share Posted August 5 nemoguće, ne bi to naš stana. on uzme obmota noge lišćem kukuruza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 5 Report Share Posted August 5 Верко ме је решио, морам признати! п.с. не могу да нађем спид гоат 4 нигде 😞 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 29 Report Share Posted October 29 (edited) Stigli mi (kineski) Lego spejs marinci 🙂 Edited October 29 by manson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29 Report Share Posted October 29 vidim da si ih stavio u pravi postapokaliptični setting :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts