Popular Post _Gotti_ Posted April 28, 2022 Popular Post Report Share Posted April 28, 2022 (edited) Hahahahha ludak to mi se svidja 😃 Stigao i kumasin pa cisto da se pohvalim Edited April 28, 2022 by _Gotti_ 5 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 1 hour ago, _Gotti_ said: Hahahahha ludak to mi se svidja 😃 bravo 🙂 meni stigao rajni iz overwatcha ali nemam sad vremena, sutra ću da okačim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 Evo ga Rajni! Nije ozbiljan kao ove tvoje figurice @_Gotti_ but it's something! 🙂 Prilično sam se iznenadio kvalitetom same igračke, što zapravo jeste - nije figurica nego igračka, sa svim pomerivim delovima, a ovo desno što se jednim delom vidi je ceo štit koji koristi u igri, možeš da mu pomeraš ruke, noge, glavu, baš full igračka, podsetilo me na stare dobre dane detinjstva 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 je l' može ovo u ovaj topic? 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 ne može, vidiš da je age restricted! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post _Gotti_ Posted April 29, 2022 Popular Post Report Share Posted April 29, 2022 izbacicu jos koju,samo da ih iskopam 3 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 56 minutes ago, _Gotti_ said: izbacicu jos koju,samo da ih iskopam super su, zapravo su i fotke odlične. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post _Gotti_ Posted May 1, 2022 Popular Post Report Share Posted May 1, 2022 Evo novi videjić 😉 https://youtu.be/UbZtFG5O15I 3 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 On 5/1/2022 at 3:04 AM, _Gotti_ said: Evo novi videjić 😉 https://youtu.be/UbZtFG5O15I odličan video! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 1 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted September 2, 2022 Popular Post Report Share Posted September 2, 2022 All shall stand, none should fall! Znam da je kvalitet slikanja fiksnim telefonom, ali ja sirotanovic. I'll roll out myself... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 On 9/2/2022 at 10:08 PM, Nek' said: All shall stand, none should fall mislis one shall stand, one shall fall? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 22 hours ago, Sinistral said: mislis one shall stand, one shall fall? Referenca na poklic, a smisao je da ne padne nijedan model sa police Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 On 9/2/2022 at 10:08 PM, Nek' said: Znam da je kvalitet slikanja fiksnim telefonom, ali ja sirotanovic. lego jelda? ima lego neke vrh modele automobila, ali mene bi baš mrzelo da ih sastavljam 🙂 sad razmišljam da uzmem pa kao da stavim na neki sto i onda polako ako treba i mesec dana, nek bude mesec dana 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 10 hours ago, Lucky said: lego jelda? ima lego neke vrh modele automobila, ali mene bi baš mrzelo da ih sastavljam 🙂 sad razmišljam da uzmem pa kao da stavim na neki sto i onda polako ako treba i mesec dana, nek bude mesec dana 🙂 Lego, nego. 🙂 Sastavio bih ECTO-1 i DeLorean, ali nemam mesta da ih negde postavim. A prašina... Joj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 13 hours ago, Nek' said: A prašina... Joj! pa ono, praško, nemaš drugu opciju, mislim da on najbolje čisti tako to, makar ja tako ove neke figurice što imam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Praško ne radi goli pimpek. Suvise je krupan da bi ocistio sitne proreze i ima tendenciju da "lomi" modele na kockice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 11 hours ago, Nek' said: Praško ne radi goli pimpek. Suvise je krupan da bi ocistio sitne proreze i ima tendenciju da "lomi" modele na kockice. e jbg, sa ovim mojim radi posao ali nije lego, to je tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted June 8, 2023 Popular Post Report Share Posted June 8, 2023 Ne znam koliko ima fanova Transformersa, ali sudeći po Lego Optimusu makar jedan, ja sam sad nešto sticajem okolnosti naložio klinca pa tu malo usmeravam i naravno G1 su ok, sve ostalo sranje 🙂 Poručio sam ovog Studio 86 (figure koje su rađene prema animiranom filmu iz 1986. godine) Coronation Starscreem-a. U suštini je obična figura samo što ima i dodatke koji treba da rekreiraju scenu krunisanja kada postane kalif umesto kalifa pa ga posle Galvatron rokne u filmu. Sviđa mi se što su figure skoro potpuno u skladu sa G1 izgledom, s nekim naravno unapređenjima kako se tehnologija igračaka razvijala. Btw ova me izašla oko $35, u Americi su baš presmešno jeftini, u Srbiji su baš preterano skupi, mada moram priznati da stižu neke figure brže nego što bih očekivao. 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2023 Report Share Posted June 9, 2023 Odlično izgleda tj. ima potpuno taj old school vibe, sviđa mi se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 (edited) Uzeo ja još jednu Mazdu3 🙂 za sestrića 🙂 Ovde kod nas samo dizel vageni 🙂 morao da naručim sa Alija, pa moguće da nije pravi Matchbox. Još malo da poraste, pa da igramo 1-2-3 🙂 Edited October 2, 2023 by manson 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 8 minutes ago, manson said: pa moguće da nije pravi Matchbox. moze biti edit: salim se, mozda i jeste original, samo me podsetilo na digijev paint job ^_________^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 On 6/8/2023 at 9:52 PM, Zwerko said: Ne znam koliko ima fanova Transformersa, ali sudeći po Lego Optimusu makar jedan, ja sam sad nešto sticajem okolnosti naložio klinca pa tu malo usmeravam i naravno G1 su ok, sve ostalo sranje 🙂 Poručio sam ovog Studio 86 (figure koje su rađene prema animiranom filmu iz 1986. godine) Coronation Starscreem-a. U suštini je obična figura samo što ima i dodatke koji treba da rekreiraju scenu krunisanja kada postane kalif umesto kalifa pa ga posle Galvatron rokne u filmu. Sviđa mi se što su figure skoro potpuno u skladu sa G1 izgledom, s nekim naravno unapređenjima kako se tehnologija igračaka razvijala. Btw ova me izašla oko $35, u Americi su baš presmešno jeftini, u Srbiji su baš preterano skupi, mada moram priznati da stižu neke figure brže nego što bih očekivao. moj omiljeni Transformers. Ali gotivio sam starog jer je u obliku MiG-25 i nekog sovjetskog tenka te je u to vreme imao vise Deseptikon vibe :D ovaj novi je F-15 tako da je zapravo realniji negativac :P :D (mali troll) daj fotke kada je u obliku tenka 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted October 4, 2023 Popular Post Report Share Posted October 4, 2023 On 10/3/2023 at 4:01 PM, oddball said: moj omiljeni Transformers. Ali gotivio sam starog jer je u obliku MiG-25 i nekog sovjetskog tenka te je u to vreme imao vise Deseptikon vibe 😄 ovaj novi je F-15 tako da je zapravo realniji negativac 😛 😄 (mali troll) daj fotke kada je u obliku tenka Dobar pokušaj trola ali si se zajebao za robota 🙂 Starscream i njegovi ortaci Thundercracker i Skywarp (originalna seekers ekipa) su oduvek bili F-15 to se nije menjalo od početka serije, osim prve epizode kad su neki svemirski brodovi pre nego što dođu na Zemlju. Ti misliš na Blitzwing koji ima dva moda transformacije i jedan je Mig-25 a drugi je japanski Type-74: Njega nisam kupio ponovo (svi moji transformersi od kad sam bio klinac su poklonjeni dalje), ali ne bih se kladio da neće biti kasnije, sad mi stigao Devastator sa Aliexpresa (preskup je original) pa čekam klincu rođendan da otpakujemo pa ću postaviti slike. 2 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 17 minutes ago, Zwerko said: Dobar pokušaj trola ali si se zajebao za robota 🙂 Starscream i njegovi ortaci Thundercracker i Skywarp (originalna seekers ekipa) su oduvek bili F-15 to se nije menjalo od početka serije, osim prve epizode kad su neki svemirski brodovi pre nego što dođu na Zemlju. Ti misliš na Blitzwing koji ima dva moda transformacije i jedan je Mig-25 a drugi je japanski Type-74: Njega nisam kupio ponovo (svi moji transformersi od kad sam bio klinac su poklonjeni dalje), ali ne bih se kladio da neće biti kasnije, sad mi stigao Devastator sa Aliexpresa (preskup je original) pa čekam klincu rođendan da otpakujemo pa ću postaviti slike. da, bas ovaj, kupio sam ga u Beogradjanci na drugom spratu. imao je lose opruge za izbacivanje raketa pa sam ja ubacivao od hemijskih olovaka koje su ih ispaljivale kao nenormalne. 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts