Johnn1e Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Kazu da je film totalno bez specijalnih efekata, tako da je mozda pametno sacekati ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 koja je to holivudska verzija? This film was already a best-seller almost three months before its official release. Illegal copies of what the director called the "3rd cut" flooded the streets of all major capitals in Brazil, for the equivalent of five dollars a piece. Criminal investigation revealed that the original DVD was robbed in the Company Drei Marc, which does the subtitles. According to estimates at least three million people watched the bootleg version, which is six hundred thousand more than it managed during its theatrical run. However, it was the most seen Brazilian film that year in Brazilian theaters. imaju ove dve verzije? za ovu prvu kazu da je bolja verzija, dok drugom verzijom nazivaju US izdanjem... editovane su prve dve psme naracija je malo promenjena dok su scene gotovo identicne nisam gledao film samo malo lurkovao po imdbu jer nameravam da ga odgledam btw ovaj topik je jedan veliki WIN na celom ruru Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ok film.par svetlosnih godina iza la confidential ali moze da se gleda fail ultra fail ne znam shta sam i ocekivao od "oskarovaca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) the reader ultra fail? genijalan je film, edit da ne spoilujem, mozda je bolje da googlash malo. Edited April 2, 2009 by eyel^ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 shta imam da guglam kad sam gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 slumdog i reader fail. sve mi je jasno :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 shta imam da guglam kad sam gledao gledao, da... razumeo, tesko. nemoj da me shvatis pogresno, ali napisati fail za 2 jako dobra filma bez dodatnog teksta u kom bi objasnio zasto, je fail :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) ok mozda se meni ova 2 filma toliko nisu svidela upravo zbog silnih oskara koje su pokupili najveci hejt u principu ide "filmskoj akademiji" holokaust,low-budzet indijski film,kejt vinslet ponovo "naga u svakoj drugoj sceni,"gej je ok",nastradali ledzer itd klasicni modern oscar material vishe se gleda politicka korektnost nego sam kvalitet filma mene licno ni jedan od ova dva filma nije zadrzao uz ekran vishe od 30 min jedino cu da ih pamtim po tome shto su dobili oskara to je za mene fail ako se tebi svidja preporuci ga =) *edit* moja preporuka Edited April 2, 2009 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 shta mene boli qrac dal je neko dobio oskara ili ne, tj. nikad ne treba podpadati pod taj hajp iz razloga koje si naveo. al isto tako ne treba mrachiti neki film samo zato shto je tog oskara (oskare) dobio :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) mene licno ni jedan od ova dva filma nije zadrzao uz ekran vishe od 30 min to je za mene fail Edited April 2, 2009 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 A nisu te zadržali uz ekran duže od 30 minuta zato što....su dobili Oskara? Zašto si uopšte i počeo sa gledanjem ako se rukovodiš algoritmom IF Movie wins oscars THEN movie is fail? I po čemu su ta dva filma "politički" korektna? SM prikazuje sjaj i bedu Indije u totalnoj neproporciji, o Readeru da i ne pričamo, jer baca neobičan i nestandardan pogled na Holokaust. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 vau,oprostite to su u stvari bila dva najbolja i najdirljivija filma koja sam u skorije vreme gledao.ne znam shta mi bi pa ono napisa' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) ok mozda se meni ova 2 filma toliko nisu svidela upravo zbog silnih oskara koje su pokupili najveci hejt u principu ide "filmskoj akademiji" holokaust,low-budzet indijski film,kejt vinslet ponovo "naga u svakoj drugoj sceni,"gej je ok",nastradali ledzer itd klasicni modern oscar material vishe se gleda politicka korektnost nego sam kvalitet filma mene licno ni jedan od ova dva filma nije zadrzao uz ekran vishe od 30 min jedino cu da ih pamtim po tome shto su dobili oskara to je za mene fail Edited April 2, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 kuku.... no comment jbt,za koja dva filma ti stavljas pod FAIL! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ne moraš da ga pljuješ baš tako ako ga nisi skapirao vec je pljuvao taj film, bas se zakacio za njega.. @ psy cudno da si primetio tako dobro ostvarenje son pena koji je svakako meni bolji i od readera i od slumdoga ali filmovi svakako nisu fail!!!nemoguce da ti se nista nije svidelo u njima... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) Nije u pitanju stvar ukusa već kriterijum po kojima ih vrednuje. I ja ne mogu da smislim Kazablanku recimo i mogu sad da kenjam sat vremena zašto je ne volim, ali je ne ne volim zato što je većina voli i što većina smatra da je među najboljim filmovima svih vremena, niti ignorišem vrednosti koje ima. Edited April 2, 2009 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Odgledao famozne filmove kad jaganjci utihnu i hanibala :\ meh, gledao sam prvo Hannibal rising i delovao mi predobro,ochekivao sam vishe od ova dva dela gore Takodje sam gledao prva dva dela bornove triologije i jedva chekam da odgledam i treci :) I pre sam gotivio dejmona , al ovo je odglumio svaka chast :) Eto to su neki stariji filmovi sto sam odgledao , od novijih sam gledao Rocknrollu,predobar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Tebi.....je....Hannibal rising.....bio................ ............. predobar? .....pa... su..... te......... Jaganjci i Hannibal........... razočarali? . . . bogami sam mator, previše mator.... "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ^nije do tebe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 nenenene hmmmm morao sam da pazim kako se izrazhavam :) hanniball rising me onako uveo u prichu, i i jaganjci su bili dosta dobri , da bi scena kada seche mozak onom glumcu (koji me iskreno nervira od kad sam ga prvi put video na tvu) malo sjebala stvar i ova dva dela su predobra,al su me malo razocharala jer sam ochekivao da naspram hanibal rising-a budu neuporedivi dok je ispalo da su mozda malo bolji :) to je sve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ja mislim da je trebalo da ledas ronoloski, a ne po prici. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) Nije u pitanju stvar ukusa već kriterijum po kojima ih vrednuje. I ja ne mogu da smislim Kazablanku recimo i mogu sad da kenjam sat vremena zašto je ne ne volim, ali je ne volim zato što je većina voli i što većina smatra da je među najboljim filmovima svih vremena, niti ignorišem vrednosti koje ima. kriterijum je iskljucivo moj ukus,oba filma sam gledao pre dodele oskara ne kapiram,sada poshto vecina voli te filmove i meni trebaju da se svide?ili ako ih je kritika ishvalila ja ne mogu ih popljujem? prvo,reader mi se nije svideo zato shto smatraju sa nekim shatro seksi scenama.mislim,nemam nishta protiv ali nemam ni vremena ni zivaca da gledam jebenu kejt vinslet kako brije noge sat vremena pre pocetka bilo kakve radnje u filmu. slumdog smara.druga drzava/grad,prezvakana tema.ako vec gledam neshto "iz blata" pre cu da odaberem apocalypta cemu onda ovaj forum,zakacite se pravo na imdb pa na top250 listu i nema rasprave,sve sami biseri i nisam napisao da su filmovi politicki korektni,nego da je odluka akademije da podeli oskare kako je podelila politicki korektna(shto je trenutno in u usa) i sad me tu gomila kvotuje "omg 'nake filmove si nashao da pljujesh",ma daj...ja sam ih "ispljuvao",vi ih ishvalite ako vam se svidjaju eto necu da smaram vishe,jebe mi se i za oskara i za ralph fiennes-a i za jebenog milionera iz blata Edited April 2, 2009 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 reader ono, dobar oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 kriterijum je iskljucivo moj ukus,oba filma sam gledao pre dodele oskara ne kapiram,sada poshto vecina voli te filmove i meni trebaju da se svide?ili ako ih je kritika ishvalila ja ne mogu ih popljujem? prvo,reader mi se nije svideo zato shto smatraju sa nekim shatro seksi scenama.mislim,nemam nishta protiv ali nemam ni vremena ni zivaca da gledam jebenu kejt vinslet kako brije noge sat vremena pre pocetka bilo kakve radnje u filmu. slumdog smara.druga drzava/grad,prezvakana tema.ako vec gledam neshto "iz blata" pre cu da odaberem apocalypta cemu onda ovaj forum,zakacite se pravo na imdb pa na top250 listu i nema rasprave,sve sami biseri i nisam napisao da su filmovi politicki korektni,nego da je odluka akademije da podeli oskare kako je podelila politicki korektna(shto je trenutno in u usa) i sad me tu gomila kvotuje "omg 'nake filmove si nashao da pljujesh",ma daj...ja sam ih "ispljuvao",vi ih ishvalite ako vam se svidjaju eto necu da smaram vishe,jebe mi se i za oskara i za ralph fiennes-a i za jebenog milionera iz blata Pa da si odmah ovako odgovorio, niko ti ništa ne bi rekao (mada, sumnjam opet nekako) :) Ne može samo hit and run tactics :))) Nego da vidimo šta smo imali: - Slumdog smara... Film koji je tako furiozno režiran i u kojem se po jedinici vremena dešava toliko stvari.... evo ti minus. - Prežvakana tema? Da, baš se često snimaju urbane horor-comedy bajke sa popularnim kvizom kao bitnim plot čvorištem.... evo još jedan minus - Apocalypto, nuff said....evo ti veliki plus! Ma evo ti dva plusa!! - Seksi scene iz Readera i trebaju da izgledaju blago nespretno s obzirom na učesnike, ali sise Kejt Vinslet su najmanje bitne u tom filmu, više je taj početak tu zbog bonda koji se stvara između nje i dečaka, koji se tako lako izgubio u ostatku filma između njih kada su prošle godine. A s obzirom da si pogledao prvih 30 minuta, kako možeš da pričaš o ostatku filma (koji nema baš nikakve veze sa golom Kejt)....minus za ovo, I say. - Za akademiju i mogu i ne moram obavezno da se složim, npr. Šon Pen je zaslužio oskara podjednako kao i Miki Rurk i ja bih ga radije dao Rurku pre svega jer neće skoro da dođe opet u ovakvu poziciju (za razliku od Pena, kome ne gine još koji do kraja karijera). Sad, dali je dobio Pen zato što je gej lobi podmazao gde treba, ili nisu hteli da ih Rurk blamira nekim svojim govorom, to je pitanje. Dal je Kejt zaslužila oskara, kada se uzmu ostali kandidati, well, zaslužila ga je definitivno za Revolutionary Road, mnogo više od blago pogubljene Meril Strip iz Doubta, tako da je opet ispalo nekako pravično. Ali, ima akademija svakakvih brljotina gotovo svake godine, pa ovde dobiš jedan mali plus... - Ali ovo za Ralfa, pa evo ti tri minusa! Tako da si u preseku izgubio :)))))) Opušteno, nemoj ovo da shvataš kao poziv na raspravu ili svađu, nije ti se svidelo, nije, al ne da mož samo da tresneš fail kod filmova koji generalno imaju daleko više kvaliteta nego mana i da očekuješ da se niko ne popali zbog toga ovde :))))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 haha odlichno :) od kad nisam imao prilike da prochitam ovako razlozhan post uopshte na forumu :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts