Lucky Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 'deste ljudi, čitao sam neku knjigu do pola tri jutros, kao da ne znam da ustajem rano. I sad sam malo šlogiran, ali valjda ću se srediti :) jao, jao, kakva noc ^_^ sad ne znam gde bijem %) Nemoj samo da napraviš neko sranje na poslu sa tim tonerima, ko će posle da nam 'opravlja štampače? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 hahaha, nemoj da se ljutis lale, ali tvoji postovi mi uvek imaju neku alko konotaciju :D sad sam se setio onog vica kad prave reportazu u selu, pa rakijanje zamene citanje knjigama (procitam 2-3 knjige uz rucak, itd, na kraju odu u stampariju xD) Ma ne ljutim se, jel si normalan, sto bih se ljutio ;) Jedino mislim da te asocijacije vishe govore o tebi nego o meni ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 nisam cito nista dva dana, danas cu da citam celu noc! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 isr'o si mi se u usta :) Ahahaha, genijalan si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 ja sam sve po kuci procitao, moracu do knjizare danas. mada sam malo umoran, mozda odem sutra pravo u biblioteku. ja imam gajbi neke polu-procitane knjige, ali citam sam samo kao last resort, tako da cu videti da iscimam nekog za biblioteku danas, ako nista, onda cu da citam na gajbi. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 i ja cu sad jednu da procitam, pred rucak... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 ja sam puno čitao oko novih godina, pa sad odmaram oči mesec dana. onda će da dođe ortak iz londona i donese neke knjige na engleskom, njih uvek rado čitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ja chitam samo stripove, i njih mogu da prochitam pa celu gajbu dnevno. Knjige bash i ne volim. Osim onih o piratima, te su super. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ajmo da organizujemo rur knjizevne vecheri Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ja sam jednom bio, posle toga nisam mogao ništa da čitam nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 pa nemoj da skaces sa zanra na zanr, zbunices se, uzmi jedan, pa drvi godinu dana, pa ces da vidis kako mozes da citas svaki dan po par sati i to vise knjiga. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Al' ste mi svi nacitani :* Pa nije da su pijani, osim ako mislis da pricaju o knjigama :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 pa mozda to i ima nekog smisla, ja sam recimo prosto pijan od zadovoljstva kad procitam neku bas dobru knjigu Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ja chitam samo stripove, i njih mogu da prochitam pa celu gajbu dnevno. Knjige bash i ne volim. Osim onih o piratima, te su super. ja isto stripove volim i nezasit sam, pokusavam da smanjujem posto nemam niti para, niti vremena, a i izdaje me vid od tolikog svakodnevnog buljenja u stripove, ali tesko mi ide, ipak je to pasija! te o gusarima ne volim, od tih zajebanijih knjiga volim ruske i finske klasike (ova nasi prevodi su sranje), takodje obozavam domacu poeziju o vocu, pogotovo o sljivicima. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 pa mozda to i ima nekog smisla, ja sam recimo prosto pijan od zadovoljstva kad procitam neku bas dobru knjigu Kruku pomenes rec pijan i on odma misli na alkohol! Eto ti, to su generacije od kojih treba da ucimo?! Vidis kako doolio razume! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 ja isto stripove volim i nezasit sam, pokusavam da smanjujem posto nemam niti para, niti vremena, a i izdaje me vid od tolikog svakodnevnog buljenja u stripove, ali tesko mi ide, ipak je to pasija! te o gusarima ne volim, od tih zajebanijih knjiga volim ruske i finske klasike (ova nasi prevodi su sranje), takodje obozavam domacu poeziju o vocu, pogotovo o sljivicima. Stripovi idu odlichno kada se u pauzama izmedju brojeva chita epska fantastika, pogotovo triologija o magichnoj travki znanoj kao pelin. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 prosle nedelje sam procitao dve knjige o pelinu odjednom i bilo mi je muka od tolko citanja, plus sto nisam navikao da citam o pelinu, pa sam sve sto sam procitao izbacio iz...mozga i sutra sam mogao da citam jedva i stripove. da ne pominjem da je jedna knjiga o pelinu 650-750 kinti. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Stripovi idu odlichno kada se u pauzama izmedju brojeva chita epska fantastika, pogotovo triologija o magichnoj travki znanoj kao pelin. http://www.vokabular.org/?lang=sr-lat&...bmit=Tra%C5%BEi http://www.vokabular.org/?lang=sr-lat&...bmit=Tra%C5%BEi Kaže se trilogija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 pa nemoj da skaces sa zanra na zanr, zbunices se, uzmi jedan, pa drvi godinu dana, pa ces da vidis kako mozes da citas svaki dan po par sati i to vise knjiga. Pa da, ja sam jednom menjao tako zanr-ove malo jedan pa drugi pa treci, uopste mi nije prijalo bas sam se onako isprazno osecao posle te akcije, isto nista nisam mogao da procitam sledecih 2 nedelje :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 http://www.vokabular.org/?lang=sr-lat&...bmit=Tra%C5%BEi http://www.vokabular.org/?lang=sr-lat&...bmit=Tra%C5%BEi Kaže se trilogija. Vidish, to nisam znao. Nego vec deset dana nishta ne chitam, smorio sam se skroz :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nisam nista citao od kad sam zavrsio srednju >_> Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 nego, drugari, je l više volite biblioteke u kojima se samo čita ili one u kojima se prvo malo čita, pa se onda gledaju edukativni filmovi uz lagano čitanje, pa se ne kraju pročita boga oca? i zovite g!!!-ja na topik, čuo sam da čovek ima štampariju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ja volim one gde se bas cita i gde bibliotekarke znaju da odrze po koje predavanje. One su isto nacitane i znaju svasta zanimljivo da ispricaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Biblioteka u koju redovno idem: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Bibliotekarka na katedri! Edited January 29, 2009 by daki_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Vidish, to nisam znao. Nego vec deset dana nishta ne chitam, smorio sam se skroz :( dana ... godina ... sve je to isto ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts