sinister Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 slumdog. bred kejt Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 slumdog. bred kejt +1 Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 jel ima na nekom kanalu na sbb kablovskoj prenos bez komentatora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 reci. strasno. na rtsu su jebeni retardi, a na hrtu jebeni fosili Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 sta je sa in bruges bilo ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 In bruges je posisao, barem koliko sam pratio a mislim da nisam nista propustio. Slumdog Millionaire je pokidao, 8 oskara, moram da ga odgledam sutra. Imam ga na hdd-u već duže vreme ali mi ideja o indusu koji učestvuje u kvizu nije baš delovala zanimljivo :) P.S. In your face Bole, Heath Ledger dobio posthumno oskara! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Znam, video sam, ne mogu da kazem da je neocekivano, ali i dalje stojim pri tome da je glupo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 "I heard that slumdog millionaire was shot entirely on a cell phone" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Najbolji film: "Slumdog Millionaire" Glavna muška uloga: Šon Pen ("Milk") Glavna ženska uloga: Kejt Vinslet ("Čitač") Režija: Deni Bojl ("Slumdog Millionaire") Najbolji film van engleskog govornog područja: "Departures" (Japan) Muška epizodna uloga: Hit Ledžer ("Mračni vitez") Ženska epizodna uloga: Penelopa Kruz "(Ljubav u Barseloni") Originalni scenario: Dastin Lans Blek ("Milk") Scenario adaptiran prema literarnom predlošku: Sajmon Bofoj ("Slumdog Millionaire) Animirani dugometražni film: "Voli" Animirani kratki film: "La Maison en Petits Cubes" Scenografija: "Neobični slučaj Bendžamina Batona" Kostimografija: "The Duchess" Šminka: "Neobični slučaj Bendžamina Batona" Fotografija: "Slumdog Millionaire" Kratki igrani film: "Spielzeugland (Toyland)" Dokumentarni dugometražni film: "Man od Wire" Kratki dokumentarni film: "Smile Pinki" Vizuelni efekti: "Neobični slučaj Bendžamina Batona" Montaža zvuka: "Mračni vitez" Miks zvuka: "Slumdog Millionaire" Filmska montaža: "Slumdog Millionaire" Originalna filmska muzika: A. R. Rahman ("Slumdog Millionaire") Originalna pesma: "Jai Ho", A. R. Rahman ("Slumdog Millionaire") Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 A onaj bendzamin koliko je dobio? Ok mi je za Slumdoga, a Baton me smorio pa se nadam da nije dobio bash previshe ;) edit: Ah, okačiše listu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 odlichan je bendzamin, konachno kvalitetna drama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 23, 2009 Author Report Share Posted February 23, 2009 Dokumentarni dugometražni film: "Man od Wire" ovo je vrh film ,nisam znao da je uopste nominovan.. dobitnici su manje vise ocekivani..izuzev mikija koji je izduvao..a nadao se verovatno Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Dokumentarni dugometražni film: "Man od Wire" ovo je vrh film ,nisam znao da je uopste nominovan.. dobitnici su manje vise ocekivani..izuzev mikija koji je izduvao..a nadao se verovatno http://www.imdb.com/title/tt1155592/usercomments Ovolike hvalospeve nisam u skorije vreme video na imdb, tako da se ovog trenutka baca na torent. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) oskar za najbolju muziku i oskar za najbolju pesmu? lolz to oduvek tako bilo? :D Edited February 23, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Muka mi je od onog Milionera raspalog, ne mogu da verujem da su toliko zapostavili Mracnog viteza, svaka cast za Hita Ledzera, ali brate, film je mogao ladno vise Oskara da uzme, oni uzeli one jebene Indijce, PU DRZAVU TI JEBEM!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 slamdog je meni preglup film, nisam mogao do kraja da ga odgledam jebo oskara Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Sve u svemu, vazno je SAMO JEDNO TE VECERI http://www.youtube.com/watch?v=0MMEFWExmdM \ o / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Slumdog je odlican film i dobio je zasluzeno oskare u ovoj konkurenciji. A sto se Betsija tice, on je jedino mogao da bude nominovan za najbolji film (pored ovoga za sta je nominovan), a to retko kad ide bez najbolje rezije, a rezija je daleko od najbolje. Mada, kada se Frost/Nixon nasao tu, ne znam, mozda je mogao i Betsi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Mnogo vise je zasluzio, i vise nego jebeni Nixon, retko koji film je uspeo da iskombinuje akciju, strip junaka, dramu i glumu kao sto je to odradio Kristofer Nolan sa Mracnim vitezom. A u stvari koga bole uvo, odrali su se sa paricama, ko jebe Oskara. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Slumdog je odlican film upravo si ubio sebi svaki dalji argument o bilo kakvom kvalitetu u bilo kom obliku stvaralashtva Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 slamdog je meni preglup film, nisam mogao do kraja da ga odgledam jebo oskara mora da je muziku za isti radio neki tvoj neprijatelj! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 moze li mi iko objasniti bendzhamina batona? ono, poenta, pouka i slicno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Ne mora svaka prica da ima naravoucenije, za to sluze basne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 dark najt je odlican film, ali brate, de nadje dramu u njemu:) nema svaka prica naravoucenije, ali poentu sa druge strane, ima. osim kad je poenta da nema poente:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts