cali Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 ..Sta se dogodilo npr u tom 32. veku pre nove ere? Nastala prva Egipatska dinastija, kod Hindusa nastaje novo doba tzv. Kali Yuga.. posle 2012. planiram selidbu na zapad, samo shto mi ime Kali Chrysler malo smrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ekonomska kriza nije slucajno doshla a iza te ekonomske krize krije se dublja kriza moralna,duhovna... Nadam se da ce ljudi na zapadu pa i ovde prestati da vide pare i materijalnu moc kao jedine i najvaznije stvari na ovome svetu. Iskreno se radujem pocetku kraja kapitalizma :) "Ako si bogat samo onim,shto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti,su chim ces ostati,ako lopovi zbilja ukradu,a moljci pojedu?" Ta ''moralna'' i ''duhovna'' kriza traje od kada je svijeta i vijeka. Oduvek su ljudi zeleli da imaju da budu bogati samo se sad to vise vidi. I ovo nije kraj kapitalizma, nego samo time out pred jos veci boom. Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Da i nemojte da drkate na maloletnice , bog i svi sveti sve vide. Brate hvala ti na obaveshtenju :) Ta ''moralna'' i ''duhovna'' kriza traje od kada je svijeta i vijeka. Oduvek su ljudi zeleli da imaju da budu bogati samo se sad to vise vidi. I ovo nije kraj kapitalizma, nego samo time out pred jos veci boom. Naravno da je uvek bilo takvih ljudi ali mislim da ih je zadnjih decenija bilo previshe tj. da je ogromna vecina postala takva sto ranije nije bio slucaj. A to za kapitalizam ce vreme reci sve... videcemo :) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Naravno da je uvek bilo takvih ljudi ali mislim da ih je zadnjih decenija bilo previshe tj. da je ogromna vecina postala takva sto ranije nije bio slucaj. Nije nego je svet brojniji. ;) Ma videcemo, ali po mom skromnom misljenju, ovo je samo mali odmor, da se rekapitulira, da se vidi kako se trosi itd. Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Nije nego je svet brojniji. ;) Ma videcemo, ali po mom skromnom misljenju, ovo je samo mali odmor, da se rekapitulira, da se vidi kako se trosi itd. Ok onda procentrualno u odnosu na celu populaciju su sada svi vishe alaviji ako ce ti biti lakshe :P Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Da i nemojte da drkate na maloletnice , bog i svi sveti sve vide. Pokusavas biti interesantan, a pravo da ti kazem, ljudi zbog zadnja dva posta mogu da pomisle da se ponasas kao dete iz osnovne skole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 A kako onda ljudi misle da se ti ponashash tvojim neumornim trollom i debilisanjem? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Isto tako, ali djuser ima neki rejting normalnog lika, za razliku od mene. Ja sam totalni kreten. Jebiga, tak'a tura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 @Igz "Ne chini drugima ono sto ne bi zeleo da drugi chine tebi", je Kantova izjava. E sad, iako mi svi volimo u postujemo Kanta, posto znamo da je postojao narocito sto nije tvrdio da je nesto vise od coveka, to nije hriscanska izjava. Zapravo hriscanska nije pasivna, nego aktivna, odnosno da cinis drugima ono sta bi voleo da oni cine tebi. To je ogromna razlika. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 a sta ako si mazohista, npr flagelant koji uziva u bolu? mislim da je pasivna verzija bolja od aktivne Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Isto tako, ali djuser ima neki rejting normalnog lika, za razliku od mene. Ja sam totalni kreten. Jebiga, tak'a tura. uz rizik da budem uvucen u kovitlac trolovanja, odgovoricu ti iako znam da trolujes: 1 - ti nemas rejting normalnog lika jer uvek, apsolutno uvek trolujes, pa i sada. 2 - i kad ne trolujes ti trolujes, prosto fascinantno, cak i kada se ozbiljno raspravljas, svaka druga sintagma ti je trolovanje, a argumenti daleko grdji i prizemniji od ovih poslednjih par djuserovih. za ovo ti svaka cast, na svakom forumu ima likova koji dolaze da bi se izdrndavali, ali do sada sam uvek video neku 'ahilovu petu' da se tako izrazim, nesto sto nekog pecne, pa se onda uozbilji i krene normalno da se raspravlja, ako nista, barem trenutno. to kod tebe nisam nijednom video za sve ovo vreme. znaci covek jednostavno ne zna da li si ti mentalno retardiran ili jednostavno uspevas da trolujes bukvalno sve vreme. ja se nadam da je ovo drugo. u svakom slucaju, posto se na ovom forumu ljudi pre svega poznaju preko postova i diskusija, postaje potpuno nevazno da li si ti privatno inteligentan, obrazovan, neiritantan ili sta god. a sta ako si mazohista, npr flagelant koji uziva u bolu? mislim da je pasivna verzija bolja od aktivne to je sad vec malo 'filozofskije', zavisi sta taj lik uzme kao referencu. osecaj bola je njemu prijatan, kad se secka, on oseca prijatnost, ako on skonta da treba da cini da se drugi ljudi osecaju prijatno, onda ih nece maltretirati jer oni nisu mazohisti. ako skonta bukvalno, onda ce da ide okolo i smara. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 a kako ce, najverovatnije, da skonta da ne treba muchi druge ako to barem jednom ne proba, dakle empirijski? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 eh, pa valjda zna da je mazohista, pricamo o mazohisti, ne o retardu, mislim, ti volis tu i tu muziku, ako to mene smara, neces da mi pustas, nisi mentol da se sad pitas 'a kako se to njemu ne svidja' ili 'mora da mu se svidja'. ako je i mazohista i retardiran, onda jebiga, nije kriv za svoje postupke. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 siguran sam da 90% sado-mazohista sebe ne smatra mazohistima i da svoje ponasanja tretiraju kao normalno. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 hm, nisam bas tako siguran, mazohista moze i te kako biti svestan da ono sto prija njemu ne prija drugima, ne znam otkud ti to uopste jer nije tacno. ne mora on biti ni psihotican ni labilan, samo mu ljulja camac nesto drugo i to je to. on zivi u realnom svetu ko i ti isto. opet kazem, isto kao sto ti znas da nesto sto tebi prija ne mora da prija nekom drugom, tako i on isto. ne znam zasto stavljas gotivljenje bola u drugu kategoriju od gotivljenja juro trensa? opet kazem, ako je nesvestan, onda s njim nesto nije u redu na fundamentalnijem nivou funkcionisanja. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) Pokusavas biti interesantan, a pravo da ti kazem, ljudi zbog zadnja dva posta mogu da pomisle da se ponasas kao dete iz osnovne skole. ok stavicu sledeci put [sarkasm][/sarkasm] za ljude sa jeftinijim ulaznicama. Naravno da je uvek bilo takvih ljudi ali mislim da ih je zadnjih decenija bilo previshe tj. da je ogromna vecina postala takva sto ranije nije bio slucaj. Odkad je svjeta i vjeka, ljudi zele da se na sve moguce nacine domognu novca/sredstava i ne biraju nacine za to. Brate o cemu ti pricas ? Edited January 24, 2009 by Juice R Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) ok stavicu sledeci put [sarkasm][/sarkasm] za ljude sa jeftinijim ulaznicama. Odkad je svjeta i vjeka, ljudi zele da se na sve moguce nacine domognu novca/sredstava i ne biraju nacine za to. Brate o cemu ti pricas ? Da li sam ja osporio tu tvrdnju ? Pricamo o istim stvari ali ocigledno ne mozemo da se razumemo. Pogledaj quote-ovanje izmedju kome i mene a ako onda ne skapirash jbg ne mogu ti pomoci :) Edited January 24, 2009 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 a sta ako si mazohista, npr flagelant koji uziva u bolu? mislim da je pasivna verzija bolja od aktivne Odustajem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Jebo mater covek poce temu vi odoste u piiiiizdu materinu sa raspravom. : ( Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 evolucija bato Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Odustajem. x2 Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 A kako onda ljudi misle da se ti ponashash tvojim neumornim trollom i debilisanjem? Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 evolucija bato Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 samo za djusera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ahahahah koja carica:) drugi pasus pobedio:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts