Diego Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 obvijus troll iz obvijus I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 http://www.youtube.com/adblitz?feature=bltzhdr0 Reklame sa superbowl-a Apsolutno su fenomenalne... kul su reklame, doduse ima i nekih tupavih, ali sve u svemu vredi pogledati.. budzeti za reklame su im veci nego za neke nase filmove... [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 aj klikni gornji desni! Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 vidi nije fora http://www.dallasnews.com/sharedcontent/dw....121d82181.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 [imghttp://img5.imageshack.us/img5/6517/yodawg1bc7.jpg Zbog ovakvih fora, InfernOwn vishe nije medju nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 ^Nisi skontao poentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MVf0LQ2J1RI teh real slim shady :) oraspolozlio me je ne znam zasto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) ^lolowned... Edited February 4, 2009 by Synd Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « http://4.bp.blogspot.com/_709-UY_kyd8/SXwu...00-h/splash.png u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 aahhahahah Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) A Japanese doctor said, 'Medicine in my country is so advanced that we can take a kidney out of one man, put it in another, and have him looking for work in six weeks.' A German doctor said, 'That's nothing, we can take a lung out of one person, put it in another, and have him looking for work in four weeks.' A British doctor said, 'In my country, medicine is so advanced that we can take half of a heart out of one person, put it in another, and have them both looking for work in two weeks.' A Texas doctor, not to be outdone said, 'You guys are way behind. We took a man with no brains out of Texas , put him in the White House, and now half the country is looking for work. Edited February 4, 2009 by Synd Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 mene vise zanima ovo sto je dole napisano da je neko umro:))) no homo/necro edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 e jebiga mislio sam da je trol :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 bwahaha citati iz sudskih zapisnika:) Peshak ocito nije znao u kom pravcu zeli da ide pa sam ga pregazio... Danas Vam pisem prvi i poslednji put i ako mi ne odgovorite, opet cu Vam pisati... Drugo vozilo je udarilo u moje a da mi nije prethodno najavilo svoju nameru... I pre nego sto sam ga udario bio sam uveren da taj starac nikada nece stici na drugu stranu ulice... Pregazio sam coveka. On je priznao svoju krivicu posto mu se to vec jednom dogodilo... Izmedju ostalog, pre moje prve saobracajne nezgode i posle moje poslednje saobracajne nezgode nisam imao nikakvih saobracajnih nezgoda... Na raskrsnici sam imao nepredvidjeni napad daltonizma... Ne znam ko mi je ukrao novcanik, obzirom da niko od moje rodbine nije bio u blizini... Izasao sam na put, odjednom je i sleva i zdesna naislo puno vozila, nisam znao kuda bih i tada su me udarili sa svih strana... Vasi argumenti su stvarno slabi. Za takve mucke i izgovore morate traziti vecu budalu, a to tesko da cete naci... Policijsko vozilo mi je dalo signal da se zaustavim . Ja sam nasao stub i zaustavio se... Prihode od gajenja stoke vise nemamo. Smrcu moga supruga sva stoka je otisla sa imanja... Nije mi potrebno zivotno osiguranje. Zelim da svi budu stvarno tuzni kada umrem... Moje vozilo je jednostavno islo samo pravo, sto u krivini neminovno dovodi do sletanja sa puta... Na zalost moj otac je podlegao svojoj strasti za lovom, zamenili su ga sa divljom svinjom i upucali ga... Udario sam sa svojim vozilom o odbojnik na putu, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom... Citav dan sam kupovao biljke. Kada sam dosao do raskrsnice odjednom mi je izrastao grm pred ocima pa nisam video drugo vozilo... Vidio sam kako njegovo tuzno lice polako prolece ispred mene pre nego sto mi je gospodin pao na krov... Bio sam tesko bolestan i dva puta sam skoro umro pa bi mi zato mogli platiti bar pola osigurane svote za slucaj smrti... Posto vise ne zivim sa svojim suprugom, molim Vas da posaljete Vaseg zastupnika da navrati... Posle razvoda od moga supruga svako opstenje preuzeo je moj advokat. Pesak je odjednom sisao sa trotoara i bez reci nestao ispod mog vozila... Morala sam ispuniti toliko obrazaca da bi mi skoro bilo draze da moj dragi suprug uopste nije preminuo... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ovo poslednje je bolesno =/ Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ali istina Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « http://4.bp.blogspot.com/_709-UY_kyd8/SXwu...00-h/splash.png [:(((((] kolko mrzim kad se ovo desi[/ :(((( ] Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 [roflmao] Bravo Dule bre, pokidao sam se, a morao sam da se suzdrzavam od glasnog smejanja, na poslu sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 http://milantarot.com/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Познавалац кабале, езотеријске астрологије, халдејске нумерологије, историје и митологије, тарот учитељ, високообразован. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 "Сваки шпил и књига су нумерисани и оригинал се налази САМО код аутора. Књига скинута са интернета је неважећа јер је књига ЖИВА и важећа једино ако се држи у рукама. " /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Pa, delimicno jeste tacno :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts