Ivan~ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) Hmmm..Ciji li je sad ovo alt ? edit : jebeni lag..skoro svaki post mi double postuje -.- Edited January 27, 2009 by Ivann "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Nek mod pogleda ko jos postuje sa tog IP-a i voala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ne kaze se 'Xzibitove fore' nego 'fore za Xzibitom', eto gde nastaju konflikti. Ti si jedan tužan čovek. Evo vLaDa_ je član koji je skapirao šta sam hteo da kažem. I da li je sad problem u tebi ili u meni, o ti misteriozni čoveče? :] Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Nek mod pogleda ko jos postuje sa tog IP-a i voala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 daaaaj braaaateee -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ali modovi nikad nece da kazu... :-/ Osecaju se inferiorniji jer imaju neke informacije koje mi nemamo! Ti si jedan tužan čovek. Evo vLaDa_ je član koji je skapirao šta sam hteo da kažem. I da li je sad problem u tebi ili u meni, o ti misteriozni čoveče? :] Skontali bi mi tebe i da si napisao "Ti biti jedna tuzna covec. vlada je clan koji skapira sta ja htela reci..." Nije u tome poenta, poenta je u tome da ne znas da kazes "da, u pravu ste, glup sam ispao", a i sto stalno ispadas glup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 smaraju ove isforsirane fore sa xzibitom. zapravo, jedine dve koje su baš ono smešne su humans i babuške :) ahahahahhahha care :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ali modovi nikad nece da kazu... :-/ Osecaju se inferiorniji jer imaju neke informacije koje mi nemamo! Skontali bi mi tebe i da si napisao "Ti biti jedna tuzna covec. vlada je clan koji skapira sta ja htela reci..." Nije u tome poenta, poenta je u tome da ne znas da kazes "da, u pravu ste, glup sam ispao", a i sto stalno ispadas glup... Kako god. Ja više ne znam sa tobom na čemu sam jer ti stalno vičeš ozbiljan sam, pa kad te neko napuši onda vičeš "jeste ja nemam mozak" , "karali su me crnci" "jeste baš si u pravu" itd. ne bukvalno ali u tom stilu si. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 smaraju ove isforsirane fore sa xzibitom. zapravo, jedine dve koje su baš ono smešne su humans i babuške :) ahahahahhahha care :)))) meni su sve do jaja, stavise, one besmislene tipa 'i heard you like death' su mi jos urnebesnije, bas zato sto je jedina fora da je to egzibit i da je ta recenicna konstrukcija:) to mi je isto ko oni klipovi sa padanjem i slicno, sto ih pustis na loop i sve su ti smesniji sto ih duze gledas:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 meni ni klipovi sa padanjem nisu smešni, ali to je sigurno zato što sam na višoj ravni od tebe OHOHOHOHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ili to ili NEMAS SMISLA ZA HUMOR oh hoh hoh cekaj, nije ti smesan afro ninja? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ja sam TheBog , al su mi ukinuli pravo postovanja :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Kad se vec ispovedamo... Ja sam Baki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 A ja Lucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ha, to sam ja hteo da napisem :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ja sam vudumenov deda -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Igor je moj ćale Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ivan_ mi je brat od dedinog strica. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 haha kuma :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Kani uuma, sakedas kanidas, KUMA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 @doolio: ne znam šta je afro ninja, mislio sam na one "fat guy falls HILLARIUS ROFL" klipove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Kad se vec ispovedamo... Ja sam Baki Samo za tebe: .i. Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Zastala Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts