Corey Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Podloga za miša, skupa i vredna :) slikaću ako dobijem, ima još nešto bitno u vezi nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 E ljudi, izasao novi RUSH!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Podloga za miša, skupa i vredna :) slikaću ako dobijem, ima još nešto bitno u vezi nje. i ja sam ti da 5 torimaxe!!! to je zato shto si i ti meni dao 5 onomad kada mi je divajni dao 1 u znak odmazde shto sam hejtovao kineze, a podrzao ajzaka, tvog ortaka iz kraja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 pukla danas prva 10 iz kreativnog pisanja! :)) uradio sam sinopsis za film,kaze da je dosta dobar,redovan sam,aktivan = 10 \o/ losa vest je sto sam izgubio novcanik...3000din,licna karta,2 kartice,zvezdina propusnica...extra!!! :( bio do teretane,malo se razmrdao :). a veceras na slavu kod druga...nije lose,nije lose :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 pukla danas prva 10 iz kreativnog pisanja! :)) uradio sam sinopsis za film,kaze da je dosta dobar,redovan sam,aktivan = 10 \o/ losa vest je sto sam izgubio novcanik...3000din,licna karta,2 kartice,zvezdina propusnica...extra!!! :( bio do teretane,malo se razmrdao :). a veceras na slavu kod druga...nije lose,nije lose :))). U teretanu se ide da crknes a ne da se razmrdas :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 @leisure haaha, taj rad :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 jok, nijednog od tih :) a i ne deluju mi neshto zabavni ovako iz priche onda svaka cast, mada priznajem da mi je to misticnije od onog slepog lika sto slika:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 postao sam zhivotinja,koliko sam se jebeno istrenirao sa alkoholom sa ovih novih godina kurac palac znachi pijem 6 chasicu rakije nije mi nista moji gledaju ocul se prevrnut svaki chas :O ne znam dal da se radujem il brinem :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 hvali se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 he he,tako mali,a tako veliki! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 hvali se! ozb? :D @Mitch : pa ja zato i trazim savet i misljenje velikih cenjenih rur alkoholichara,ne znam dal je ovo dobro il loshe :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
omnomnomn Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 jok, nijednog od tih :) a i ne deluju mi neshto zabavni ovako iz priche Ko bre nije zabavan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 onda svaka cast, mada priznajem da mi je to misticnije od onog slepog lika sto slika:) jebiga, mene takvi likovi smaraju, ne zabavljaju me pa mozda zato :) Ko bre nije zabavan ? olol predci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ozb? :D @Mitch : pa ja zato i trazim savet i misljenje velikih cenjenih rur alkoholichara,ne znam dal je ovo dobro il loshe :S Lakshe se podnosi alkohol sa 16, nego sa 20+ ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 naravno da je lose jebote @topic: crtezi i humoreske menjaju mi stil moj glas danas odlazi u manastir tr trr trr trr trr trr trr trr brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 vetj 2 dana me opasno jebe zheludac, popih kilo ranisana i klometola, al dzaba :( moratju da smanjim unos kiseline lol • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 lol to je to matorenje, pocnes da pricas stvari kao sto su 'unos kiseline' i slicno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 e moj cile, ko sa miksom tikve sadi.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Lakshe se podnosi alkohol sa 16, nego sa 20+ ;) naravno da je lose jebote :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Kreni sad da se pravis pijan, reci da ti laguje mozak. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Lakshe se podnosi alkohol sa 16, nego sa 20+ ;) Ovo prosto nije tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (edited) ^^ Prosto jeste? Kao klinac napijem se od brlje oleshim se, povracam, i sutra dan ustanem ko nov trchim na subotnji fudbal u 1, raspametim se od fudbala. A sad se napijem, popijem 7-8 piva, sutradan samo kukam jaooo glavaa jaoooo :)) edit: I ako prichamo o toleraniciji na alkohol ista pricha, mada to sad opet zavisi od toga kad si pocheo da pijesh, koliko, shta... Edited January 20, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 postao sam zhivotinja,koliko sam se jebeno istrenirao sa alkoholom sa ovih novih godina kurac palac znachi pijem 6 chasicu rakije nije mi nista moji gledaju ocul se prevrnut svaki chas :O ne znam dal da se radujem il brinem :S I jao, a ja u petak kod drugarice na 18. koji obecava :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (edited) ^^Nemam stvarno potrebu to da radim :/ Ozbiljno pricham da mi je mamurluk bio mnogo,mnogo manji, gotovo nepostojeci, kad sam bio rani srednjoshkolac(pre 4-5 godina) nego sad sa dvaes' i kusur godina. edit: Starbaku sam prichao :) Edited January 20, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 kako je dobar ovaj google earth, ima mozak iako ga mi nemamo ^oo^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts