Kal1mero Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ajde ne preteruj. Supice, cajevi, kuvana rakija i ima da budes ko nov. to je ta podrska koja mi je bila potrebna :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ali najjaci su zakljuchci tipa " cim pusis ti se i drogiras OMG !!!111 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Pa to ide jedno sa drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Cmok drugar! Nadam se da si primetio kako sam ti vesto izmenio post kada sam te kvotovao! ;) ;) ;) ne bih primetio da mi nisi reko :D jbg suze mi oci nista ne vidim aaaa Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 a mozes prvo da se drogiras pa tek kasnije da pushish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 ^^Ja znam jedno zilijardu takvih sluchajeva, likovi se prekidaju svaki dan od vuje, a ne pushe ili su tek od skora propushili. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 pozdrav prijateljiiiiiiiiiiiii!!! :)) stigao nov komp \o/ \o/ \o/. sad ce da bude nevidjeni sraf,pocevsi od gta,preko pesa,cs-a,feara i ostalih sranja... mega sam srecan!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Nadam se da ga gledaju devojka ili majka, inace, totalno mu se ne isplati. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 zavaravam sebe kako mogu da ne legnem da spavam, onda cu da se srusim oko 5 i kitaaaa -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 koja guzvaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 jebo mamu ceo grad sam pretrazio, nema onih mts modema za laptopove... a pod ceo grad mislim spens i centar, jel zna neko gde mogu to da nadjem u pm? Za onaj telenorov ekvivalent deru jebanje mame... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 A gde je taj spens u Beogradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 vudu ludice, pa nije u beogradu vec u atini Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 (edited) Darko ludice, pa spens je u Novom Sadu. :)))))))))) A shto se tiche pushenja, moji roditelji su ubedjeni da smrdim na pljuge jer sam u zadmiljenom. A za ruke verovatno misle da ih umachem u pepeljaru, a za smrad iz usta da jedem pepeo. Inache odlichan tje ovo dan da bude. ! Edited February 25, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Povodom ovog sto je hteo da skoci sa gazele.... Možda najšokantniji doživljaj bio je kada je mlada majka na most ispred automobila izvela svoja dva deteta i zatim izdvadila mobilni telefon, namestila decu da se zagrle i nasmeju, a u pozadini je snimljen mladić koji je hteo da se ubije. :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 ajde bre, mene chudi da ga neko od ljudi sa mosta nije bacio kako bi pustili saobracaj :) kad je to bilo uopshte ? ja sam prolazio oko 10 i 12 gazelom i nije bilo nikakvih smetnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 jedan od ovih.... Većina je bila revoltirana što čeka jer su svi žurili, iritiralo ih je što policajci tako upotro pokušavaju da spasu mladića jer je "lud", a neki su savetovali i da se mladić gurne u reku. :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Sta bi sa tim likom na kraju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 dovatili ga murkani i ubili boga u njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ovaj darko, javlja se cim su tema pistolji i puski. Jel znas i tog lika sa mosta, jesi pucao iz njegove utoke? :D @Klinci koji puse a kriju od roditelja: E to mi nikad nije bilo jasno, ajde kad neko krije u osnovnoj/srednjoj, ali jebote likovi sa 20+ godina koji "skrivaju" to da puse stvarno ne mogu da razumem. Mozda zato sto sam ja imao slobodu sto se toga tice, meni su jos u osnovnoj matorci rekli nesto u fazonu: "Ako te zanimaju cigarete, opusteno, nemoj da krijes, samo reci, davacemo ti i pare za cigare". Nikad nisam ni imao zelju da pusim, tako da tu "ponudu" nisam proverio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Nadam se da su ga dovoljno tukli da je imao utisak da je mrtav, inace se ne isplati. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ovaj darko, javlja se cim su tema pistolji i puski. Jel znas i tog lika sa mosta, jesi pucao iz njegove utoke? :D @Klinci koji puse a kriju od roditelja: E to mi nikad nije bilo jasno, ajde kad neko krije u osnovnoj/srednjoj, ali jebote likovi sa 20+ godina koji "skrivaju" to da puse stvarno ne mogu da razumem. Mozda zato sto sam ja imao slobodu sto se toga tice, meni su jos u osnovnoj matorci rekli nesto u fazonu: "Ako te zanimaju cigarete, opusteno, nemoj da krijes, samo reci, davacemo ti i pare za cigare". Nikad nisam ni imao zelju da pusim, tako da tu "ponudu" nisam proverio. Prota je 91'. :) I prota je dobar decko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 http://www.24sata.hr/fun-sexy/clanak/bizar...ge_id=main_page Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Najdobar. Al Artichki uskoro puno 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Nisam bre mislio samo na vas dvojicu, nego generalno, znam par ljudi koji kriju od roditelja da puse, a imaju 20+ godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts