SavKe Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Kakav jebani raspad, koji kurac dolazim vishe na ovaj fax, kad se sve svede na potpis i odlazak na pivice s kolegama posle toga. Josh plus izblejim na ultra brzom netu dok ne stignu zalihe, win win shto bi reko Vudox У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Kako bre hladno nemke, skroz je ok vreme i suncano. Bice oko 10 stepeni danas to je za februar vishe nego fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ijao true :D Vidimo se sutra tamo :D Fak jea ! :D Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Kako bre hladno nemke, skroz je ok vreme i suncano. Bice oko 10 stepeni danas to je za februar vishe nego fino. Pa, ne znam, jutros kad sam izasao iz kuce, bilo mi nesto hladno...:( Majku mu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 meni je bilo 27 jutros :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 i ja bash chitam shta laki pishe, a ono 3 stepena napolju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Onda je samo meni bilo fino :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 overa semestra, konsultacije, pa teretana pa fudbal mrnjao kako ispunjen dan : ) inace da odgovorim vudiju na pitanje » Click to show Spoiler - click again to hide... « mrnjao : ) i da veceras imam akreditaciju za mejdene, bljam bljam !!! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Moze i minus da bude, samo da nije vetrusine raspale (i da nije tmurno, ali previse bi bilo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Dobro jutro Stukao krofne , lukujem po netu taman imao neke planove za veceras kad najavishe sneg uveche :((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 lalala Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Zar ovaj gejar crnac nije trebalo da nosi neki dres, Zvezdin valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ja nikako da shvatim šta će reality o jebenim DRVOSEČAMA na tom History channel-u!!! I na onom Discovery-u nema šta da se gleda više, pun mi je qrac i kraba, i čopera, i emisija u kojima koriste odreske različitih vrsta sireva umesto obuće... Da to sam uhvatio pre neki dan bio je Brainiac čini mi se... Taj Discovery kad se pojavio bio je televizija i po... Sad je skroz na nivou pinka! I one užasne seconds from disaster gde rade rekapitulaciju svega 50 puta, na svakih 5 minuta, a rekapitulacija traje 2 i reklame 2, pa na svakih pet minuta svog života bačenog na gledanje toga ti saznaš nešto "novo"... To sa drvosechama je valjda ko ona "Farma" shto je bila na novoj ? Koliko sam skontao kao prozhivljavaju zhivot koji su prozhiveli pilgrimi pri dolasku u Australiju i ovo i ono, mislim sve je to ok, al za decu do 12 godina koja vole da uche istoriju. Glupo je skroz za rijaliti shou. A diskaveri je zaista postao govno. Choperi su u pochetku i bili ok, al to je bilo pre 3 godine, sad je chisto preseravanje. I totalno je postalo reality shto mi se nikako ne svidja. jebote kako mozes da uopste spomenes tog odvratnog nosatog debelog plagijatora,jebem li mu ja mamu onu hohstaplersku..svi ono uzivaju,svi ga vole,a on doslovce kopira Ali G-a..koja tuga jebote.. Ne zaboravi Jozhin Z Bazhina. Moze i minus da bude, samo da nije vetrusine raspale (i da nije tmurno, ali previse bi bilo). qft Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ja majke mi ne kapiram ovog aleta kad bolduje jednu rec i ostavi post od 2 reci koji nema smisla O, jebo vas patak, pa prvo je pricao o ortaku, pa je spomenuo ortakinju pa je u nastavku iste recenice rekao da idu u posetu NJEGOVIM rodjacima a ne njenim ili kako je vec pisalo... Te ja pitah cijim rodjacima, jer mi to nije bilo jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Te ja pitah cijim rodjacima, jer mi to nije bilo jasno... Pa to ne treba ni da pitas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ne volim ni ja nista preterano amidzica, ali jebote ceo svet je plagijat... crni gruja je plagijat (i to los) ... sta fali sto covek povremeno pokusava da unese malo zdravog i popularnog humora medju srpske seljake? svaka mu cast za pokusaj, mada cela emisija je retko kad podnosljiva za gledanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ladno su snimili pesmu "Volim da volontiram" za ovu univerzijadu... gramzivost domaćih kapitalista nema granica, još malo pa će i ljude s porodicom početi da ubeđuju da treba da šljakaju za džabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 meni je Ami G show vrhunac pink retardacije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 tamo sve deluje retardirano i ako neka emisija ima osnovu da ne bude solidna i djuricko je bio retardiran sa relativno dobrom idejom, shtash :) mada nije da gledam tv, a pogotovo domace kanale Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 ma ne gledam ni ja...zapravo nisam gledao nishta sem klipa ispod i onog sranja 'medo brundo' na koji se svi loze smeshno je koliki je plagijator Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ladno su snimili pesmu "Volim da volontiram" za ovu univerzijadu... gramzivost domaćih kapitalista nema granica, još malo pa će i ljude s porodicom početi da ubeđuju da treba da šljakaju za džabe... ja kad cujem to na studiju b dodje mi da zapalim tv i da ga bacim kroz prozor Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ja sam se prvo nalozio da volontiram, ali mi sad smor, salju mi mailove, neki popusti, a mene tako mrzi da radim to. A i onako idem za selo u vreme Univerzijade tako da to otpada. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Volontiranje je great. Serem, uglavnom je uzhas, al ako radish neshto shto ti je zabavno pa josh sa ljudima sa kojima nije smor, onda je skoro pa great. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ja sam se prvo nalozio da volontiram, ali mi sad smor, salju mi mailove, neki popusti, a mene tako mrzi da radim to. A i onako idem za selo u vreme Univerzijade tako da to otpada. Ja sam pisao selo,ali kontam da ću se prebaciti na logistiku,tako da,očekujte trenerke,patike i ostalu sportsku opremu u oglasima :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ta logistika je trash najgori. Radio sam je na veslanju, smorili smo se za sve pare. Stavio sam selo i neko IT sranje na spisak, mada kontam da ce me prebaciti u logistiku (jer, koliko mi je objasnio koord., vise od pola im ide na taj sektor). Zdravlje boze, pa palim za Japan tada, i mogu da ih skinem s penisa i divertujem se mailove u Spam. @topic Totalni rejdz od dana, na globalnom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts