Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kragujevac je pod snegom, deca sutra ne idu u skolu zbog istog a ja sam upravo ocistio dovoljno snega da napravim iglo za sebe i blizu familiju. Jos toliko mi je ostalo. Naravno ulice su neprohodne jer gradske sluzbe ciste Svetinju za koju mi se iskreno jebe. Ispred lokala mi je zid snega jos malo pa necu ni da vidim komsije prekoputa. Bilo nam je lepo dok su bile poplave i pozari kod komsija ali evo i nas je snasla elementarna nepogoda. Krivim radikale i nacionaliste i svakog ko je protiv vlasti i ljudi iza vlasti i Tadica i Verka i svih njih lepih i cestitih ljudi.

Sta mislite za ovaj scenario, nije nemastina i ekonomska kriza oborila vlast u Srbiji 2009 godine vec sneg. Izasao narod i utabao govna :)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Danas sam u basu prisustvovao premijernom pevanju i prosenju nekog cigancica koga su nadgledali njegovi matorci ...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Treba mi pomoc posto sam se kladio (verovatno Stator zna odgovor):

Drugar me ubedjuje da je nula isto sto i uzemljenje, a ja kazem da nije, da uzemljenje ima jednu funkciju a nula drugu. Ko je sad u pravu?

uzemljenje ide u zemlju ispod tvoje kuće/zgrade, a nula ide u zemlju u trafou. potpuno su odvojene žice, i ne valja da se nula koristi umesto uzemljenja (iako gomila idiota to radi pa neko pogine u kadi) jer struji treba dati što kraći put do zemlje ako se nađe negde gde ne treba.

i to se uči u gimnaziji :)

Cak sta vise na kasicnoj utichnici na zidu mozesh videti da nula nije isto sto i uzemljenje ... jedna rupa je faza, druga je nula, a uzemljenje je onaj jezicak i zato mali potrosaci imaju one uske utikache koji nemaju uzemljenje, a veci potrosaci imaju one vece sa tim jezickom.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Znam za to jos iz osnovne, kada smo na sper-ploci spajali sijalicu, prekidac i uticnice, pa je bilo 3 zice, jedna je faza, druga nula a zuto-zelena zica je uzemljenje. Ali smo prolazili pored mesta gde treba da stoji bandera, pa smo videli 2 debela crna provodnika i jednu zicu pa je on rekao da je to nula, ja rekao to je uzemljenje i on rece da je to isto. I tu je nastala opklada.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Znachio napolju je magichno, ali magichno.

Kako sam putovao iz Bgz u Jag, tako je sve belo i zavejano.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

^^Mene iscimala neka gospoja juche, a ja polu-pijan se vracam od ortaka, kapuljacha na glavi, neobrijan. I kad sam digo facu i pogledao je, zena se prepade i ode [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

razbio sam se nikad gore dok sam silazio niz stepenice... neki nesrecni klinci uglachali svaki boziji stepenik koji su sisli tako da je bilo prokleto ogledalo :(

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Vidjen sam ja tamo svaki dan, posto idem u tu skolu :D

I da, razjasnjeno je sve, i won teh prize (koji je inace shish :D).

Pa, nisam ni mislio da ne ides u teslu. lol

Ja sam u ucionici do tebe (ka wc-u), samo suprotna smena, sa Deretom u odeljenju. Nego sam danas imao precas, pa sam te video... :P

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...