Doca Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Upravo saznah da kod mene na faksu dele original win sa licencom na 30 (?) godina. I sve bi to bilo kul da me ne mrzi da reinstaliram ceo sistem trenutno :/ Odoh da zgotovim sebi neko jelo,ćaos! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Kragujevac je pod snegom, deca sutra ne idu u skolu zbog istog a ja sam upravo ocistio dovoljno snega da napravim iglo za sebe i blizu familiju. Jos toliko mi je ostalo. Naravno ulice su neprohodne jer gradske sluzbe ciste Svetinju za koju mi se iskreno jebe. Ispred lokala mi je zid snega jos malo pa necu ni da vidim komsije prekoputa. Bilo nam je lepo dok su bile poplave i pozari kod komsija ali evo i nas je snasla elementarna nepogoda. Krivim radikale i nacionaliste i svakog ko je protiv vlasti i ljudi iza vlasti i Tadica i Verka i svih njih lepih i cestitih ljudi. Sta mislite za ovaj scenario, nije nemastina i ekonomska kriza oborila vlast u Srbiji 2009 godine vec sneg. Izasao narod i utabao govna :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 jebote... koja snezna oluja... prokleta zima. prokleti sneg. prokleti kopaonik If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Danas sam u basu prisustvovao premijernom pevanju i prosenju nekog cigancica koga su nadgledali njegovi matorci ... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Treba mi pomoc posto sam se kladio (verovatno Stator zna odgovor): Drugar me ubedjuje da je nula isto sto i uzemljenje, a ja kazem da nije, da uzemljenje ima jednu funkciju a nula drugu. Ko je sad u pravu? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Brat ti ide na etf,a ti pitaš Starora,lol. Ti si u pravu,valjda. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ne znam ko sta prica, zvali smo nekog lika za koga tvrdi drugar da se bavi ovim, i on kaze da sam ja u pravu, brat kaze da ni jedan ni drugi nije, a kolko mi je rekao, Stator je zavrsio Teslu, smer energetika valjda. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Treba mi pomoc posto sam se kladio (verovatno Stator zna odgovor): Drugar me ubedjuje da je nula isto sto i uzemljenje, a ja kazem da nije, da uzemljenje ima jednu funkciju a nula drugu. Ko je sad u pravu? uzemljenje ide u zemlju ispod tvoje kuće/zgrade, a nula ide u zemlju u trafou. potpuno su odvojene žice, i ne valja da se nula koristi umesto uzemljenja (iako gomila idiota to radi pa neko pogine u kadi) jer struji treba dati što kraći put do zemlje ako se nađe negde gde ne treba. i to se uči u gimnaziji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Cak sta vise na kasicnoj utichnici na zidu mozesh videti da nula nije isto sto i uzemljenje ... jedna rupa je faza, druga je nula, a uzemljenje je onaj jezicak i zato mali potrosaci imaju one uske utikache koji nemaju uzemljenje, a veci potrosaci imaju one vece sa tim jezickom. Edited February 19, 2009 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Znam za to jos iz osnovne, kada smo na sper-ploci spajali sijalicu, prekidac i uticnice, pa je bilo 3 zice, jedna je faza, druga nula a zuto-zelena zica je uzemljenje. Ali smo prolazili pored mesta gde treba da stoji bandera, pa smo videli 2 debela crna provodnika i jednu zicu pa je on rekao da je to nula, ja rekao to je uzemljenje i on rece da je to isto. I tu je nastala opklada. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Znachio napolju je magichno, ali magichno. Kako sam putovao iz Bgz u Jag, tako je sve belo i zavejano. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 bas sam lepo raspolozen danas....sve mi ide od ruke, naspavao sam se punih 8 sati sinoc...milina It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Uf, kakve su price ljudi oko snega, izgleda da je u bgdu za sad dobra situacija :) Jeo sam, pa malo odmorio, smrzli mi se prsti opet kad idem bez rukavica, pa gledam da ih kupim cim prije :) Izgleda da josh nije prosla zima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ja sam svoje ostavio na radijatoru u skoli, jeste da su kostale 100 dinara, ali su najbolje koje sam imao, iznutra mnogo tople i mnogo udobne :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ^^Mene iscimala neka gospoja juche, a ja polu-pijan se vracam od ortaka, kapuljacha na glavi, neobrijan. I kad sam digo facu i pogledao je, zena se prepade i ode У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 puno pozdrava sa krasnog "sunchanog" kopaonika If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 heheh, sad gledah kop na vestima:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Kreatore, jesi rekao drugaru da je glup? Btw, vidjen si danas u objetkima elektrotehnicke skole Nikola Tesla. lol There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Predivan dan. Nishta nisam uradio bitno i uzhivao sam u tome. I shta je to kopom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 temp 38.5 dobar deo dana, fakjeah.. a sutra vadjenje krvi.. raspad :| Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Opet Kengur na Foxu :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Kreatore, jesi rekao drugaru da je glup? Btw, vidjen si danas u objetkima elektrotehnicke skole Nikola Tesla. lol Vidjen sam ja tamo svaki dan, posto idem u tu skolu :D I da, razjasnjeno je sve, i won teh prize (koji je inace shish :D). Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 razbio sam se nikad gore dok sam silazio niz stepenice... neki nesrecni klinci uglachali svaki boziji stepenik koji su sisli tako da je bilo prokleto ogledalo :( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Vidjen sam ja tamo svaki dan, posto idem u tu skolu :D I da, razjasnjeno je sve, i won teh prize (koji je inace shish :D). Pa, nisam ni mislio da ne ides u teslu. lol Ja sam u ucionici do tebe (ka wc-u), samo suprotna smena, sa Deretom u odeljenju. Nego sam danas imao precas, pa sam te video... :P There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 jao majko tim bilding, jao jao kung lao, jedva lezim na krevetu kolko smo se razveselili You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts